Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technická dokumentace Mechanik elektronik 1. ročník OB21-OP-EL-TD-VAŠ-M-1-004 Zásady pro kreslení elektrotechnických výkresů.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technická dokumentace Mechanik elektronik 1. ročník OB21-OP-EL-TD-VAŠ-M-1-004 Zásady pro kreslení elektrotechnických výkresů."— Transkript prezentace:

1

2 Technická dokumentace Mechanik elektronik 1. ročník OB21-OP-EL-TD-VAŠ-M-1-004 Zásady pro kreslení elektrotechnických výkresů

3 Technická dokumentace Zásady pro kreslení elektrotechnických výkresů **Na schématu je dovoleno ohraničit určité zařízení, funkční část,část schématu vztahující se k určitému místu, prostoru apod.

4 Technická dokumentace ** technické písmo -k popisování se používá technické písmo-ČSN -písmena velké latinské abecedy ( A,B,C... ) -arabské číslice ( 1,2,3...) -popř. římské číslice ( IV,X,L...) -druh a tučnost písma se volí tak,aby popis byl čitelný i po zmenšení při reprodukci

5 Technická dokumentace ** rohové razítko elektrotechnických výkresů

6 Literatura Základy elektrotechniky (L.Voženílek-F.Lstibůrek) Elektronika I (Bezděk) www.cs.wikipedia.org.


Stáhnout ppt "Technická dokumentace Mechanik elektronik 1. ročník OB21-OP-EL-TD-VAŠ-M-1-004 Zásady pro kreslení elektrotechnických výkresů."

Podobné prezentace


Reklamy Google