Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL."— Transkript prezentace:

1 S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL

2 VNĚJŠÍ ZAŘÍZENÍ PRODEJNY VÝKLADNÍ SKŘÍNĚ

3 Jsou nejmasovějším a nejlevnějším reklamním prostředkem. Poskytují informace o prodávaném zboží v obchodě, o jeho kvalitě a ceně.

4 VÝKLADNÍ SKŘÍNĚ Působí dlouhodobě a přímo v místě prodejny. Hodně ovlivňuje rozhodnutí zákazníků o okamžité koupi zboží.

5 VÝKLADNÍ SKŘÍNĚ Působí na zákazníka dlouhodobě, tak aby si mohl vytvořit vztah k vystavenému zboží. Napomáhá k rychlému nalezení zboží a k nákupu s co nejmenší časovou ztrátou.

6 OPAKOVÁNÍ: Jaká je nejdůležitější úloha výkladní skříně? Myslíte si, že opravdu výkladní skříň podporuje koupi zákazníka? Jaké informace poskytuje výkladní skříň?

7 ZDROJE: Odborná učebnice: Mojmír Novotný, OBCHODNÍ PROVOZ pro střední odborná učiliště, vydalo nakladatelství učebnic FORTUNA v roce 2005, ISBN 80-7168-845-2 http://www.azstyl.cz/aranzovani/3.jpg http://www.azstyl.cz/aranzovani/2.jpg http://www.azstyl.cz/aranzovani/1.jpg

8 KONEC


Stáhnout ppt "S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL."

Podobné prezentace


Reklamy Google