Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Bc. Iva Olexová VY_32_INOVACE_12_VYJMENOVANÁ SLOVA_PROCVIČOVÁNÍ Téma: Procvičování CZ.1.07/1.4.00/21.1921 Vytvořeno: listopad.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Bc. Iva Olexová VY_32_INOVACE_12_VYJMENOVANÁ SLOVA_PROCVIČOVÁNÍ Téma: Procvičování CZ.1.07/1.4.00/21.1921 Vytvořeno: listopad."— Transkript prezentace:

1 ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Bc. Iva Olexová VY_32_INOVACE_12_VYJMENOVANÁ SLOVA_PROCVIČOVÁNÍ Téma: Procvičování CZ.1.07/1.4.00/21.1921 Vytvořeno: listopad 2011

2 Anotace Prezentace je určena žákům 3. ročníku ZŠ a je vhodná pro interaktivní tabuli. Slouží k procvičení probírané látky. Některou stránku lze využít k samostatné práci s kontrolou.

3 Vyjmenovaná slova Procvičování

4 Doplň y, i s rka, s novec, s lný chlapec, s lonová s ťka, S mona, s réna, s lnice, s rové maso, s rotek, s rová pomazánka, dětský zás p, pos lovna, s kora nemá lys nku, S lvestr, houpací s ť, zámek S chrov, s slí tváře, sníh se s pal, s čí, ovocný s rup, nenas ta, s ňka, s rečky, s lák

5 Řešení sirka, synovec, silný chlapec, silonová síťka, Simona, siréna, silnice, syrové maso, sirotek, sýrová pomazánka, dětský zásyp, posilovna, sýkora nemá lysinku, Silvestr, houpací síť, zámek Sychrov, syslí tváře, sníh se sypal, syčí, ovocný sirup, nenasyta, síňka, syrečky, silák

6 Doplň y, i Sníh se s pal a s pal. Nemohl mluvit, jen s pal. Nepleť si s sla s výrem. Nenas tný s nek polykal s rové brambory. Nejmladší s n je s lák. S korky a další ptáčci se s tí us chajícími bobulemi. Liduška s korová je s rotek. S čel bolestí.

7 Řešení Sníh se sypal a sypal. Nemohl mluvit, jen sípal. Nepleť si sysla s výrem. Nenasytný synek polykal syrové brambory. Nejmladší syn je silák. Sýkorky a další ptáčci se sytí usychajícími bobulemi. Liduška Sýkorová je sirotek. Syčel bolestí.

8 Použité zdroje www.office.microsoft.com


Stáhnout ppt "ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Bc. Iva Olexová VY_32_INOVACE_12_VYJMENOVANÁ SLOVA_PROCVIČOVÁNÍ Téma: Procvičování CZ.1.07/1.4.00/21.1921 Vytvořeno: listopad."

Podobné prezentace


Reklamy Google