Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Žádosti o změny v rejstříku škol. Změny v rejstříku Podání žádosti o změnu zápisu v rejstříku škol a školských zařízení s účinností od 1. 9. 2013 letos.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Žádosti o změny v rejstříku škol. Změny v rejstříku Podání žádosti o změnu zápisu v rejstříku škol a školských zařízení s účinností od 1. 9. 2013 letos."— Transkript prezentace:

1 Žádosti o změny v rejstříku škol

2 Změny v rejstříku Podání žádosti o změnu zápisu v rejstříku škol a školských zařízení s účinností od 1. 9. 2013 letos mimořádně do konce června 2012 Důvod: volby do krajských zastupitelstev v podzimním termínu

3 Postačí zaslat pouze e-mailem:  popis požadované změny  podrobné odůvodnění renata.rychetska@kraj-lbc.cz

4 K žádosti se vyjádří:  odbor školství (soulad s DZ)  Rada Libereckého kraje Poté o ní rozhodne MŠMT

5 Sdělení místo dosavadního rozhodnutí  novela § 149 zákona č. 561/2004 Sb.  u některých změn v rejstříku se nevydává správní rozhodnutí  změna se provede a účastníci se o ní pouze vyrozumí  forma není stanovena – MŠMT doporučuje e-mail např.:  název  sídlo  místo  údaje o řediteli a statutárním zástupci

6 Výpisy z rejstříku Výpisy z rejstříku škol a školských zařízení – na požádání kdykoli


Stáhnout ppt "Žádosti o změny v rejstříku škol. Změny v rejstříku Podání žádosti o změnu zápisu v rejstříku škol a školských zařízení s účinností od 1. 9. 2013 letos."

Podobné prezentace


Reklamy Google