Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy.

2 Mazaniny - jsou bezespáré podlahy. Zhotovují se pěchováním, litím, válcování nebo vibrací.

3

4

5

6

7 1.Otázka: Co je to mazanina? 2.Otázka: Jak se zhotovuje? 3.Otázka: Jaké jsou druhy mazanin? 4.Otázka: Je teracová mazanina odolná vodě? 5.Otázka: Kde se používá teracová mazanina? 1.Otázka: Co je to mazanina? 2.Otázka: Jak se zhotovuje? 3.Otázka: Jaké jsou druhy mazanin? 4.Otázka: Je teracová mazanina odolná vodě? 5.Otázka: Kde se používá teracová mazanina? Použité zdroje: zdroje autora,

8 1 Mazaniny jsou bezespáré podlahy. 2Zhotovují se pěchováním, litím, válcování nebo vibrací. 3Betonová, xylolitová, teracová, anhydritová, asfaltová. 4Ano. 5Používá se v předsíních, na schodištích, v umývárnách, v hygienických zařízeních. 1 Mazaniny jsou bezespáré podlahy. 2Zhotovují se pěchováním, litím, válcování nebo vibrací. 3Betonová, xylolitová, teracová, anhydritová, asfaltová. 4Ano. 5Používá se v předsíních, na schodištích, v umývárnách, v hygienických zařízeních.


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad druhů mazanin, jejich úpravy, lité podlahy."

Podobné prezentace


Reklamy Google