Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití

2 POLYSTYREN – nejznámější a nejužívanější

3

4 polystyren

5

6 Pěnové sklo: -Jedná se o skleněnou ztuhlou pěnu ze skleněného odpadu a sazí - Jeho barva je tmavě šedá až černá - Vyrábí se z něj tvárnice, které jsou velmi lehké, izolují tepelně i zvukově. 1.otázka: Lze používat fasádní polystyrén k zateplení podlah? 2. otázka: Nazýváme Ekostyren lehkým betonem? 1.otázka: Lze používat fasádní polystyrén k zateplení podlah? 2. otázka: Nazýváme Ekostyren lehkým betonem? Použité zdroje: archiv autora NE ANO


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad pěnových plastů a jejich použití."

Podobné prezentace


Reklamy Google