Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,."— Transkript prezentace:

1 Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,.

2 Účel vnitřních obkladů – estetický, hygienický, izolace vody, vodní páry. Použití v koupelnách, sprchách, kuchyních, laboratořích, dílnách, skladech, provozovnách.

3 listela inzerto bonbáto

4 mozaika

5

6

7 1.Otázka: Co je to bombáto? 2.Otázka: Co je to listela? 3.Otázka: Co je inzerto? 4.Otázka: Latě jakého průřezu se používají k připevnění dřevěných obkladů? 5.Otázka: Vyjmenuj druhy připevnění dřevěných obkladů. 1.Otázka: Co je to bombáto? 2.Otázka: Co je to listela? 3.Otázka: Co je inzerto? 4.Otázka: Latě jakého průřezu se používají k připevnění dřevěných obkladů? 5.Otázka: Vyjmenuj druhy připevnění dřevěných obkladů. Použité zdroje: zdroje autora

8 1Obkladačka páskového typu s reliéfní dekorací s různým profilem, svým povrchem 2Obkladačka páskového typu, obvykle bohatě zdobená, se odlišuje vzorem a rozměry. 3Prvek zdobený uprostřed obkladačky 4Latě o průřezu 50 x 32 mm 5Na sraz, na polodrážku, na péro a drážku nebo na drážky s vloženým pérem 1Obkladačka páskového typu s reliéfní dekorací s různým profilem, svým povrchem 2Obkladačka páskového typu, obvykle bohatě zdobená, se odlišuje vzorem a rozměry. 3Prvek zdobený uprostřed obkladačky 4Latě o průřezu 50 x 32 mm 5Na sraz, na polodrážku, na péro a drážku nebo na drážky s vloženým pérem


Stáhnout ppt "Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad vnitřních obkladů,."

Podobné prezentace


Reklamy Google