Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji."— Transkript prezentace:

1 Abf- auta DaNnDy

2 Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji. Našim cílem je, aby si i tito lidé kteří nejezdí do měst, mohli zakoupit některé luxusní auto.

3 Současný stav Na vybavení naší kanceláře jsme penězmi nešetřili. Naleznete tu i nejnovější auta. Naše firma má ty nejlepší sponzory. Auta si objednáváme a zakupujeme přímo z výroby, které pak dovážíme do našeho obchodu.

4 Co plánujeme do budoucna? ● Naše prodejna je jediná v celém okolí, proto se snažíme, abychom měli pobočky po celém světě. ● Naše prodejna je otevřená každý den od 8:00- 15:00 Chtěli bychom ji otevírat častěji, proto se snažíme najít nové zaměstnance, kteří by mohli v naší prodejnu obsluhovat.

5 Jestliže máte zájem o práci, navštivte nás v Korlupech 67. Více informací se dozvíte až u nás. V prodeně jsme každý den od 8:00 do 15:00 hodin. ● Najdete nás na stránkách www.abf- auta.webnode.czwww.abf- auta.webnode.cz ● Nebo na tel.čísle : 775093493

6 Některá auta k zakoupení nebo pronajmutí :


Stáhnout ppt "Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji."

Podobné prezentace


Reklamy Google