Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových."— Transkript prezentace:

1

2 Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových her na světe Counter- strike:Source  Dostupnost non-stop 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.  Jsme vysoko v žebříčku registrovaných Counter- Strike: Source serverů na světě.  Mezi 10 nejlepšími v ČR a stoupáme.  Čerpáno ze statistik http://www.gametracker.com/search/css/CZ

3 Návštěvnost serveru:  Hráči jsou převážně ve věku 14-30let.  Za 2 roky života projektu zde bylo přes 100 tis různých hráčů.  Informujeme o dění ve světě nejen herním, ale také ve výpočetní technice a softwaru.  Soutěží o originální hru se účastnily stovky hráčů.

4 Možnost reklamy  - na webu ve formě banneru  - na serverech jako sponzora  - na serveru+webu běžící texty s reklamou  - logo na úvodní stránce při vstupu na servery  - popř. další dle vlastního zájmu  - uvedený sponzor soutěží (turnajů) (soutěže opět nalákají nové lidi, a reklama by byla efektivnější)

5 Možnost odečet z daní  Pokud by byl vysoký zájem, nabízíme také odečet až 10% ze sponzorského daru z daní.  Jak?  Sponzor může dle § 15 odst. 1 zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu odečíst správně formulovaný dar od svého daňového základu, a to až do výše jeho 10%.  Zákon výslovně uvádí, jaké dary takto mohou být odečteny. Jednou z variant jsou dary neziskovým klubům sportovního zaměření.  Herní klan může být za takovýto klub pokládán. Jeho založení je zdarma - nicméně je s tím spojena veskrze složitá administrativa.  Museli by jsme se zaregistrovat a tím získat IČO. Tato část však stojí přibližně 1000 Kč. My tyto peníze nemáme, ale pokud by jste měli opravdu zájem stát se naším sponzorem, tuto administrativu vyřídíme.

6 Budoucnost?  Účastnit se světových ligových turnajů, pořádat LAN párty a soutěže.  Soutěže o věcné ceny. Díky nímž přibudou hráči/čtenáři.  Dokoupit více místa pro větší počet hráčů na serverech.  Rozšířit současné servery.  Pořídit další herní servery pro další a další hráče.

7 Tímto bych se chtěl zeptat na váš názor.  O co by jsme Vás chtěli tímto požádat? - naše náklady jsou min 28000Kč/rok. Rozhodnutí necháme na vás. Byli by jsme rádi za jakoukoliv pomoc. Pokud vás tato prezentace alespoň trochu zaujala, prosím ozvěte se zpět pomocí emailu na adresu nejsempanna@skillers.cznejsempanna@skillers.cz Děkujeme a těšíme se brzké reakci… Marek „nejsempanna“ Cimr www.skillers.cz


Stáhnout ppt "Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových."

Podobné prezentace


Reklamy Google