Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému."— Transkript prezentace:

1 M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ

2 Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému způsobu života, vzájemné ohleduplnosti, ochotě si pomáhat, chránit zdraví, přírodu a životní prostředí, osobní spokojenost a pohodu v návaznosti na rodinnou výchovu. Právě nejútlejší věk dítěte hraje velkou roli v celém dalším utváření osobnosti, proto je potřeba mu věnovat péči.

3 Výchova je zaměřena na všestranný rozvoj dítěte, je třeba se zaměřit na všechny výchovy rozumovou, výtvarnou, tělesnou, pracovní, hudební. Ty jsou zahrnuty v měsíčních plánech a pravidelně se v týdnu střídají.

4 R EŽIM DNE V M ĚSTSKÝCH JESLÍCH C HOTĚBOŘ : Zajišťuje dětem při pobytu v našem zařízení pravidelnost v průběhu dne v souladu s fyziologickými funkcemi, zamezuje přetěžování dětí, zajišťuje dostatečný odpočinek, čas pro hru a pro pobyt venku. Pevně je stanovena jenom doba oběda.

5

6 K ONTAKTY Adresa: Městské jesle Chotěboř Kosmounautů 262 Chotěboř 583 01 E-mail: jesle.chotebor@seznam.czjesle.chotebor@seznam.cz Telefon : 733 622 249


Stáhnout ppt "M ĚSTSKÉ JESLE C HOTĚBOŘ. Naše zařízení poskytuje péči o děti ve věku od 0 zpravidla 3 let. Naším úkolem je vést děti ke zdravému, krásnému a čistému."

Podobné prezentace


Reklamy Google