Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r."— Transkript prezentace:

1 Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.

2 Co můžete ve hře dělat ? ● Vydělávet peníze. ● Zabíjet a valčit. ● Dělat si dohody a přátele ● Zadarmo si zahrat super hru ● Hru kterou denně ● Zdokonaluje Gizmo. ● Věřte, že nudit se nebudete.

3 Questy a akce vás neminou ! ● Popište požadavky a přání zákazníků ● Vysvětlete požadavky

4 Chmazka. ● Chmazka je organizace na soutěže. ● Můžete s ní soutěžit o spoustu zajímavých cen ! ● A nebo se stát jejím členem. ● Tomboli a mnohé další...

5 O hře ! Chmatákov online vznikl jako první česká nezávislá MMORPG na skutečném (tedy nikoli webovém) server–klient systému. K hraní je proto potřeba stáhnout klienta, který se poté připojí na hlavní server hry, stejně jako u ostatních MMORPG. Hra je vytvářena pouze 2 lidmi, proto prosím pochopte, že nestíháme opravovat případné nedostatky a zároveň rozšiřovat celou hru tak rychle.

6 Chmatákov v číslech ● Počet stažení klientů 25000 měsíčně ● Počet unikátních hráčů 6000 (podle IP adres) ● Počet unikátních návštěv webu 26000 měsíčně.

7 Tak neváhej, čekáme na tebe :D ● Vysvětlete kroky, které musí být podniknuty


Stáhnout ppt "Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r."

Podobné prezentace


Reklamy Google