Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001 ARI s.r.o. Vám nabízí projekci, montáž i servis zabezpečovacích zařízení, kamerových systémů, požární signalizace.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001 ARI s.r.o. Vám nabízí projekci, montáž i servis zabezpečovacích zařízení, kamerových systémů, požární signalizace."— Transkript prezentace:

1

2 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001 ARI s.r.o. Vám nabízí projekci, montáž i servis zabezpečovacích zařízení, kamerových systémů, požární signalizace a komplexní řešení inteligentních budov. Nabízíme: bezpečnostní posouzení objektu a navrhnutí technických a režimových opatření, následné navrhnutí systému, vypracovat nabídku na základě požadavků zákazníka, prohlídky objektu a dokonalého bezpečnostního posouzení, instalaci zabezpečovacího systému (od jednoduchých až po rozsáhlé systémy), přezkoušení, proškolení obsluh a uvedení do trvalého provozu, vystavení dokumentů pro pojišťovnu, kompletní projektovou dokumentaci se zakreslením skutečného stavu rozmístění prvků systému i kabeláží, provádění servisu, pravidelných revizí a kontrol těchto zařízení.

3 ELEKTRICKÝ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉM Elektronická zabezpečovací signalizace (EZS) je soubor zařízení monitorující vstup neoprávněných osob do prostorů, které jsou tímto systémem střeženy. Je složený z několika částí, tvořících komplexní zabezpečovací řetězec (čidla, ústředny, přenosové prostředky, signalizační a ovládací panely), kterými se signalizuje nebezpečná situace z hlediska neoprávněného vniknutí pachatele. Tím se vytváří předpoklad k jeho rychlému zadržení. PLOTOVÝ ZABEZPEČOVACÍ SYSTÉM Plotový zabezpečovací systém je venkovní detekční systém určený pro střežení obvodového oplocení a venkovních prostor. Tento plotový zabezpečovací systém je pasivní systém sestávající se z vyhodnocovacího pultu Master a detekčního kabelu, který se připevňuje na pletivové nebo svařované (tyčové) ploty nebo na povrch stropů, zdí, střech, případně do země pro vytvoření ochranné zóny. Detekční kabely jsou vysoce citlivé na mechanické namáhání. Pokusí-li se narušitel přelézt, porušit plot nebo prorazit zeď, na kterých jsou detekční kabely připevněny, mechanické napětí v plotu, zdi nebo zemi způsobí nepatrný pohyb detekčního kabelu.

4 RADARY Radarový systém dokáže detekovat a sledovat narušitele, kteří by se pohybovali v okruhu do 500m od jeho stanoviště. V takovém případě se může spustit vizuální a zvukový alarm, který upozorní hlídací službu. Díky tomu není nutné, aby služba neustále kontrolovala obrazovky. Radar může nezávisle řídit až 5 PTZ kamer pro zobrazení a současné sledování několika ohrožených míst. S přibližně 100x nižší vyzářenou energií než u běžného mobilního telefonu zaručuje tento radar naprosto bezpečný provoz. Jeho kompaktnost a nízká energetická a komunikační náročnost jej činí snadno instalovatelným jako dočasné nebo stabilní zařízení bez nároků na drahou údržbu. Radar skenuje prostor v okruhu 360° a pracuje dle specifikace za každého počasí a světelných podmínek 24 hodin denně.

5 KAMEROVÝ SYSTÉM Kamerové systémy poskytují přehled o dění ve sledovaných prostorech a umožňují nepřetržitě sledovat výstup z kamer a pořizovat záznam. Získávání okamžitého přehledu o aktuální situaci i na několika od sebe vzdálených místech je pro rychlé a správné analyzování situace nezbytné a nenahraditelné. Integrace s dalšími systémy do vyšších komplexních celků, jsou obvykle koncipovány jako bezobslužné a bezúdržbové.

6 INFRA – PŘÍSVITY Pro přísvit vzdálených ploch, kdy je nutné pořizování záznamu z kamerových systémů za zhoršených světelných podmínek nebo v noci. Díky svému krytí lze reflektory montovat přímo do venkovního prostředí. IR spektrum není lidským okem viditelné. HALOGENOVÉ SVÍTIDLA Umožňují hlídací službě rychleji se zorientovat při narušení objektu.

7 OZVUČENÍ Systémy ozvučení se používají z důvodu oslovit, informovat, upozornit osoby na vstup osob na cizí pozemek. Podstatné vlastnosti systémů ozvučení jsou srozumitelnost hlášení, jeho dostatečná hlasitost, možnost připojení a spolupráce s elektronickými zabezpečovacími a protipožárními systémy (EZS a EPS), vysoká spolehlivost v dlouhodobém provozu, nezávislost na výpadku sítě, rozdělení reproduktorů na skupiny (zóny) a tzv. nucený poslech.

8

9 Sídlo firmy, fakturační adresa:ARI s.r.o Pekařská 42 602 00 Brno Provozovna Brno: Cyrilská 16 602 00 Brno tel: +420 543 245 701, 543 210 060 fax: +420 543 210 059 mobil: +420 777 333 811 servis: +420 775 330 699 email: ari@ari.czari@ari.cz Pobočka Praha: Bartoškova 18 - vchod z ulice U Křížku 140 00 Praha mobil: +420 777 333 813 servis: +420 775 330 699 email: praha@ari.czpraha@ari.cz KONTAKT Management společnosti Karel Kachlík a Marek Novotný


Stáhnout ppt "DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001 ARI s.r.o. Vám nabízí projekci, montáž i servis zabezpečovacích zařízení, kamerových systémů, požární signalizace."

Podobné prezentace


Reklamy Google