Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Elektronická příprava deklarace a podání JŽ. Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Elektronická příprava deklarace a podání JŽ. Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně."— Transkript prezentace:

1 Elektronická příprava deklarace a podání JŽ

2 Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně mám audit 2) Vyřešené a účinné všechny DPB v LPIS a Enviro vrstvu na OOP 3) Bezpříznakové a správně nahlášené zvířata v ČMSCH (dojnice, telata..) 4) Připravený (nejlépe na PF) osevní postup, případně excel 5) Diverzifikace plodin – znám pravidla 10-30 ha 2 plodiny nad 30 ha 3… 6) Plochy v ekologickém zájmu – mám nad 15 ha 5% prvků EFA

3

4 Vstup do Aplikace LPIS

5

6 Základní orientace v aplikaci LPIS Semafory u EFA a Diverzifikace Šedivý – nemusí plnit Červený - podmínka nesplněna Oranžový – podmínku lze splnit Zelený – podmínka splněna

7 Základní orientace v aplikaci LPIS – detail DPB

8

9 Základní orientace v aplikaci LPIS Obecná funkcionalita červený semafor – do dotačního titulu nelze vstoupit,

10 Základní orientace v aplikaci LPIS – aktualizace

11 Příprava Jednotné žádosti a žádostí AEO, AEKO, EZ Zemědělský podnikatel – indikátor ANO / NE Datové sady z LPIS a IZR připraveny Možno přistoupit k přípravě sady žádostí na PF.

12 Příprava sady v IZR pro podopatření welfare dojnic Příprava sady pro podopatření pro dojnice probíhá v IZR obdobným způsobem jako u krav s TPM. Pro podopatření zaměřená na chov prasat se datové sady v IZR nepřipravují! Příprava žádosti těchto podopatření probíhá pouze na portálu farmáře.

13

14 Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - dojnice Evidence umístění provozoven.

15 Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - dojnice Výběr objektů na portále farmáře (a výběr metody).

16 Příprava Jednotné žádosti a žádostí AEO, AEKO, EZ Zemědělský podnikatel – indikátor ANO / NE Datové sady z LPIS a IZR připraveny Možno přistoupit k přípravě sady žádostí na PF.

17 Jméno / Příjmení, Trvalé bydliště / Adresa sídla jsou přebírány ze Základních registrů Bankovní účet nutno zadat! -informační hlášení, -není-li vyplněn, nelze pokračovat

18 Aktivní zemědělec – NEGATIVNÍ ČINNOSTI – VÝJIMKY

19

20 Jméno / Příjmení, Trvalé bydliště / Adresa sídla jsou přebírány ze Základních registrů Bankovní účet nutno zadat! -informační hlášení, -není-li vyplněn, nelze pokračovat

21 Aktivní zemědělec

22 Aktivní zemědělec – deklarace příjmů/výnosů, Zpráva auditora

23 Ověřené údaje z Formuláře musí žadatel PŘEPSAT do Formuláře Jednotné žádosti!!!!

24 Nelze zaškrtnout žádné další opatření. Výjimkou je PVP (Top-Up) Nutno zaškrtnout! Odstranit opatření je umožněno.

25

26 Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - prasata Podopatření zaměřené na chov prasat – jednotlivá podopatření a tituly se vybírají přímo na portálu farmáře v menu Příprava žádosti.

27 Dobré životní podmínky zvířat – příprava žádosti - prasata Výběr objektů a zadání počtu zvířat

28

29

30 Děkujeme za pozornost


Stáhnout ppt "Elektronická příprava deklarace a podání JŽ. Připravený zemědělec Chci si podat elektronickou žádost o dotaci - ANO 1) Vyřešené zakázané činnosti, případně."

Podobné prezentace


Reklamy Google