Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VÝZNAMNÉ POTRAVINÁŘSKÉ ZÁVODY SLOVÁCKA. HAMÉ s.r.o. je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin. Hlavní.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VÝZNAMNÉ POTRAVINÁŘSKÉ ZÁVODY SLOVÁCKA. HAMÉ s.r.o. je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin. Hlavní."— Transkript prezentace:

1 VÝZNAMNÉ POTRAVINÁŘSKÉ ZÁVODY SLOVÁCKA

2 HAMÉ s.r.o. je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin. Hlavní sídlo společnosti je v Kunovicích u Uherského Hradiště. K výrobním aktivitám společnosti patří zpracování masa, rajčatového protlaku, zeleniny a ovoce. HAMÉ je výrobcem s nejširší nabídkou paštik, hotových jídel, masových konzerv, sterilované zeleniny, zeleninových salátů, kečupů, omáček, marmelád, džemů, kompotů, kojenecké stravy a bagetového programu. Do sortimentu HAMÉ patří i řada chlazených masových, zeleninových a ovocných výrobků.

3 Firma RYAS-POTRAVINY zahájila výrobu v prosinci roku 2003. Nosným výrobním programem je výroba máčených čokoládových cukrovinek. Prvním výrobkem, který byl uveden na trh, byla kokosová tyčinka Kokosek. V roce 2005 rozšířila firma svoji činnost rovněž o co-packingové aktivity (máčení výrobků čokoládovou polevou) a výrobu obalů. Adresa firmy: RYAS - POTRAVINY s.r.o. Měšťanská 10/1174 Hodonín 695 01

4 JIPO-CZ, s.r.o. společnost vyrábí několik druhů lázeňských oplatek a trojhránků. Samozřejmostí jsou klasické spékané oříškové oplatky, které jsou velmi chutné zejména teplé. U teplých oplatek, tak jak již bylo uvedeno, vynikne jejich aroma a chuť. Proto doporučujeme našim zákazníkm, pokud si zakoupí tradiční oříškové spékané oplatky ohřát je v mikrovlnné troubě. Toto doporučení se vztahuje i na nově vyráběný druh oplatek s jablečnou příchutí.

5 OKL a.s. Bzenecký ocet se řadí ke skupině továren v Holandsku, Belgii, Německu a Francii. Silné zázemí mateřské firmy nám dává možnost uskutečňovat rozsáhlý program renovací výroby i administrativního zázemí firmy. Bzenecká octárna patří k hlavním výrobcům kvasného-lihového octa na českém trhu. Vyrábíme pouze ocet na přírodní bázi a to až do 20 % koncentrace. V únoru 2006 se Octárna Bzenec stala součástí holandské firmy BURG GROEP.

6 Továrna na uzeniny a konservy v Kostelci byla založena v roce 1917 a už v období před druhou světovou válkou se staly její výrobky známými a populárními v celém tehdejším Československu. Tehdy vyráběla všechny druhy uzenin - včetně párků, hotových jídel, paštik a šunek v konzervách. I v období socialistického znárodnění si podnik zachoval svou tvář a jeho tradiční výrobky (zvláště Kostelecké párky v konzervě) zůstaly v podvědomí zákazníků.

7 ITALAT CZ s.r.o. je česká firma se sídlem v Praze. Výrobní závod se nachází v srdci moravského Slovácka, v Blatnici pod Svatým Antonínkem, na rozhraní mezi Uherským Hradištěm a Hodonínem. Již od vzniku firmy v roce 1996 se zabýváme výrobou tradičních italských sýrů a specialit. Stanovili jsme si nelehký cíl – vyrobit a v co nejširším měřítku uvést na český trh, v té době neznámé a pro českého spotřebitele do jisté míry až „exotické“ výrobky: Mozarella, Mascarpone a Ricotta v nejvyšší kvalitě a při zachování tradičních italských postupů.

8 LINEA NIVNICE, a.s. je 100% vlastněná českými akcionáři. Firma patří k největším výrobcům ovocných šťáv, nápojů, ovocných vín, přesnídávek a sirupů. V téměř každé oblasti dosahuje první nebo druhé místo na trhu. Velkou tradici má firma v produkci lihovin, kdy první likér se zde vyrobil v roce 1946. V segmentu ovocných šťáv a nápojů dosáhla v roce 2008 tržní podíl 34,3% a upevnila první místo na českém trhu. V segmentu sirupů s více než 30% je na druhém místě. Dále patří k významným výrobcům ovocných vín a v tomto segmentu má dominantní postavení s produktem Hradní svíca. Velkou předností je moderní lisovna a dosažitelnost ovoce z regionu Jižní Moravy. Jako dlouhodobě největší zpracovatel ovoce máme vynikající výchozí pozici pro výrobu ovocných šťáv. Vlastníme zdroj pitné vody a plánujeme rozšíření kapacit s cílem plné soběstačnosti. Hlavní exportní zemí je Slovensko. V roce 2009 jsme zahájili budování značky HELLO i zde TV spotem Vyberajte srdcom vysílaném na stanicích JOJ a Markíza.

9 The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o. jsme dynamická a rychle se rozvíjející společnost, zabývající se výrobou cukrovinek, schopná konkurovat kvalitou i cenou výrobků. Candy Plus se zabývá výrobou a prodejem jak svých značek, tak věnuje také velkou pozornost rychle rostoucímu podnikání v oblasti smluvní výroby.

10 moravská výrobní firma, která na českém trhu působí již od roku 1988. Od ostatních výrobců nás odlišuje především 20-ti letá tradice a tolik potřebné znalosti a zkušenosti v oboru výroby. Zabýváme se výrobou klasických neblanšírovaných (tj. před smažením nepředehřívaných) smažených bramborových lupínků vysoké kvality, které dosahujeme především díky neustálému technologickému vývoji naší výroby.

11 VYTVOŘIL: TOMÁŠ HORŇÁK IX.A CZŠ VESELÍ NAD MORAVOU


Stáhnout ppt "VÝZNAMNÉ POTRAVINÁŘSKÉ ZÁVODY SLOVÁCKA. HAMÉ s.r.o. je přední českou potravinářskou firmou zabývající se výrobou trvanlivých i chlazených potravin. Hlavní."

Podobné prezentace


Reklamy Google