Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Anvis AVT s.r.o. Vsetín.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Anvis AVT s.r.o. Vsetín."— Transkript prezentace:

1 Anvis AVT s.r.o. Vsetín

2 Výrobní závod v Drnovicích

3 Historie společnosti Zakladatelem firmy Anvis AVT s.r.o. byla v roce 1995 německá firma WOCO s.r.o., kterou založil dne pan Franz Josef Wolf, jako závod na zpracování gumy a plastických hmot. V prvních letech své činnosti se firma soustředila na výrobu lisovaných pryžových dílů pro elektrotechnický, stavební a optický průmysl. Strategickým cílem firmy však bylo stát se vývojovým partnerem a dodavatelem pro automobilový průmysl. Od roku se datuje založení firmy Antivibrationstechnik s.r.o. (AVT) Drnovice. Specializace AVT nebyla ihned orientována na produkci automobilových komponent. Proto první výrobkové komponenty byly firmou AVT dodávány výrobcům bílé techniky tj. praček, myček, a část sortimentu byla určena pro stavební průmysl. V roce 2003 začala firma AVT produkovat již ve větší míře komponenty pro automobilový průmysl Koncem roku 2005 a v roce 2006 se do AVT Drnovice přesídlila výroba automobilových komponent ze sesterské společnosti ve Francii. Jedná se o montáž dílů pro uložení převodovky pro platformu VW PQ35, která přinesla cca. 8x větší obrat firmy. v roce 2007 dochází u firmy WOCO s.r.o. prodává společnost AVT s.r.o. Drnovice finančním fondům ARQUES. Následně v Drnovicích vzniká nová firma Anvis AVT s.r.o. Drnovice, která je součástí skupiny Anvis Group, která působí v devíti zemích světa a základnu má v německém městě Steinau . V roce 2013 pak převzala Anvis Group nadnárodní japonská společnost Tokia Rubber Industries (TRI) a tím se stává Anvis AVT součástí největšího koncernu na světě na poli výroby antivibračních komponent do aut. Název společnosti se tak rozšířil na Anvis AVT, member of TRI Group.

4 Čím se zabýváme? V současné době firma vyrábí cca. 70 druhů komponentů pro automobilky VW, Audi, Škoda, Seat, Mercedes-Benz, Porsche, BMW, Nissan, PSA a další. V areálu firmy pracuje cca 340 zaměstnanců a výrobní kapacitu zajišťuje 30 vstřikolisů, na nichž je vulkanizována nastříknutá guma v kovových formách. Firma pracuje v 3směnném pracovním režimu, kdy na jedné směně pracuje 40 zaměstnanců obsluhující vulkanizační lisy a 30 zaměstnanců zajišťující 100% kontrolu kvality výrobků, balení výrobků a polotovarů. Součástí firmy je též hala pro montáž a hala pro nástřik adhezivních prostředků na plastové a kovové vkládané díly určené k vulkanizaci. Roční obrat firmy v současné době činí cca 1,4 mld. Kč. Firma má výrobní závod v Drnovicích / 10 km od Valašských Klobouk /.

5 Kontakty Adresa společnosti: Výrobní závod:
Anvis AVT s.r.o. Vsetín Výrobní závod Drnovice Benátky Drnovice 146 Vsetín Újezd Česká republika Česka republika Všeobecný kontakt: Personální oddělení:

6 Jak se k nám dostanete? Zdroj:


Stáhnout ppt "Anvis AVT s.r.o. Vsetín."

Podobné prezentace


Reklamy Google