Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení projektu Darujsprávně.cz Pavlína Kalousová, Tomáš Jindříšek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení projektu Darujsprávně.cz Pavlína Kalousová, Tomáš Jindříšek."— Transkript prezentace:

1 Představení projektu Darujsprávně.cz Pavlína Kalousová, Tomáš Jindříšek

2 Co je darujspravne.cz Portál pro osobní dárce První projekt svého druhu v ČR inspirován obdobnými portály v zahraničí Základem je seznam zapojených NNO, které si dárce může vybírat dle různých kritérií Koncept je decentralizovaný….

3

4

5

6

7

8 Otázky – co získám zapojením do projektu Přístup k novým individuálním dárcům Publicitu Zdarma nové platební (dárcovské) metody Nyní platební karty a PaySec, další se připravují… Možnost tyto platební metody používat i na svém webu a kdekoliv jinde Widget, který si NNo může umístit na svém webu….

9 Jak se zapojit do projektu Jak se zapojit do projektu? Vyplněním formuláře na www.darujspravne.cz v sekci pro neziskovkywww.darujspravne.cz Následně probíhá několik týdnu (obvykle 14 dní) prověřování ze strany Fóra Dárců a Nadace NROS. Organizace je povinna zejména: Mít zaregistrovanou platnou veřejnou sbírku Doložit 2 roky kvalitního a transparentního fungování Zveřejňovat přehledné výroční a finanční zprávy Pravdivě a včas svoje dárce informovat o využití finančních prostředků V případě jakýchkoliv nejasností ohledně využití prostředků doložit potřebné materiály Pokud něco chybí, má organizace možnost zjednat nápravu a kdykoliv požádat o prověření znova. Po prověření organizace musí sepsat smlouvu s ČSOB – Poštovní spořitelnou a získává možnost zdarma používat platební nástroje PaySec a platební bránu pro příjem plateb přes platební karty (Mastercard, Visa, Maestro, Visa Electron) Kolik to stojí? Nic, jen při příjmu daru si strhává poplatky provozovatel metody (platební karty 6%, PaySec 1 Kč, DMS 10% Kč…)

10

11

12 Co má být dále cílem, otázky…


Stáhnout ppt "Představení projektu Darujsprávně.cz Pavlína Kalousová, Tomáš Jindříšek."

Podobné prezentace


Reklamy Google