Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cesta vánočního stromečku

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cesta vánočního stromečku"— Transkript prezentace:

1 Cesta vánočního stromečku
Tereza Benczová

2 Jak se vánoční stromeček dostane na náměstí
Jak se vánoční stromeček dostane na náměstí? Seřaď obrázky, jak jdou správně po sobě Popořadě klikej na obrázky, přesunou se na své místo. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Ozdob si stromeček

4 Použité odkazy NITLI. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: p%C5%99%C3%ADrody-les-zasn%C4%9B%C5%BEen%C3%BD-zimn%C3%AD / GERALD. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: christbaumkugeln-glaskugeln-65333/ MARKUS 53. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: / NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: BLICKPIXEL. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain na WWW:

5 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho psychika (psychologická)
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje pracovní list s jednoduchým interaktivním úkolem. Očekávání a cíle Dítě by mělo pochopit, na co stačí a nestačí samo, že na různé věci musí využít techniku. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na snímku se objeví obrázky, na které dítě kliká a obrázky se posouvají na správné místo dle pořadí. Zároveň je možné využít pracovní list, který dětem vytiskneme a ony si jej vystřihnou a lepidlem nalepí ozdoby na stromeček. Výsledný pracovní list si připnou na magnetickou tabulku. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozpoznání odlišností v detailech Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Cesta vánočního stromečku"

Podobné prezentace


Reklamy Google