Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jak se oblekáme? Iveta Havlová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jak se oblekáme? Iveta Havlová."— Transkript prezentace:

1 Jak se oblekáme? Iveta Havlová

2 Jaro Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Léto Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Podzim Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Zima Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Použité odkazy Obrázky z archivu autora
CONDESIGN. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: pru%C5%BEina / MANDY. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: l%C3%A9to-76119/ MANDY. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: ALAINAUDET. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: zim%C4%9B-sn%C3%ADh-stromy / STUX. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: %C5%BEeny / ROBINAMS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: oble%C4%8Den%C3%AD-m%C3%A1lo / QUENTIN088. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: d%C3%A9%C5%A1%C5%A5-podzim-boty / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí cco public domain na WWW: %C4%8Derven%C3%A1-%C4%8Depice /

10 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho psychika/Psychologická/
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje sedm pracovních listů s jednoduchým interaktivním úkolem. Očekávání a cíle Děti se učí, jak se oblékat podle ročních období. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Práce s interaktivním výukovým materiálem
2. – 5. snímek – vyprávění o oblékání podle ročního období, děti si mohou kreslit na magnetické tabulky z KUMUČe oblečení, které nosí na jaře, v létě…… 6. snímek – děti přiřazují pomocí lišty pera správné dvojice 7. snímek- pexeso 8. snímek - puzzle Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

14 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Jak se oblekáme? Iveta Havlová."

Podobné prezentace


Reklamy Google