Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informace o plnění úkolů z Politiky územního rozvoje ČR

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informace o plnění úkolů z Politiky územního rozvoje ČR"— Transkript prezentace:

1 Informace o plnění úkolů z Politiky územního rozvoje ČR
Ing. Filip Novosád ve spolupráci Ing. Daniela Lešková, CSc. Odbor územního plánování MMR Porada MMR s KÚ a MHMP, , Štiřín

2 V termínu do 30. dubna 2019: MMR má předložit vládě Zprávu o uplatňování PÚR ČR, ve znění Aktualizace č. 1 (dle UV č. 276/2015). Klíčové kapitoly Zprávy (dle § 35 odst. 2 SZ): vyhodnocení plnění úkolů PÚR ČR Úkoly pro ministerstva a jiné ústřední správní úřady Úkoly pro územní plánování návrhy na aktualizaci PÚR ČR

3 Úkoly vyplývající z PÚR ČR, ve znění Aktualizace č. 1
Úkoly pro ministerstva a jiné ústřední správní úřady: Poslední aktualizace tabulky proběhla v říjnu 2017 – ze strany dotčených garantů: MD, MPO a MZe, kteří provedly finální korekci stavu plnění úkolů ve vazbě na případná vyjádření krajů Po dohodě s dotčeným garantem MŽP bude tabulka zveřejněna na internetových stránkách MMR do Zástupci krajů měly možnost požádat o svolání samostatných jednání ke konkrétním úkolům pro ministerstva a jiné ústřední správní úřady. Na tuto možnost zareagovaly kraje: Ústecký, Zlínský a Karlovarský.

4 Úkoly vyplývající z PÚR ČR, ve znění Aktualizace č. 1
Úkoly pro územní plánování Tabulka o stavu plnění úkolů bude zveřejněna na internetových stránkách MMR nejpozději V současné době probíhá její doplnění ze strany Moravskoslezského kraje.

5 Návrhy na aktualizaci PÚR ČR
V současné době probíhá vyhodnocení návrhů shromážděných ze strany krajů i resortů (v rámci kontrolních dnů mezi MMR a zpracovatelem PÚR ČR – Ústavem územního rozvoje).

6 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Informace o plnění úkolů z Politiky územního rozvoje ČR"

Podobné prezentace


Reklamy Google