Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Všechno létá, co … Tereza Benczová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Všechno létá, co … Tereza Benczová."— Transkript prezentace:

1 Všechno létá, co … Tereza Benczová

2 Všechno létá, co peří má Po kliknutí na obrázek se jen ten správný zvětší. Nebo jen kroužkovat správně a škrtat špatně. U tohoto snímku si můžete zahrát hru „ Všechno létá, co peří má“ (vysvětlivka na konci) Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Čím můžu létat? Vymyslíte další dopravní prostředky, s kterými létat můžeme? Můžete si zahrát napodobeninu PH: Všechno létá, co peří má, akorát vyměníte slova, „Čím můžu létat“ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Co potřebují k létání? Vezmi si pero a přiřaď k sobě obrázky
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Slož si své letadlo Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Použité odkazy MADELINE_ALLEN. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: NIKIKO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: ANNAER. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: STORMBRINGERSER. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: FBHK. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: ANDY_GRAF. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW:

7 Použité odkazy V2KILLER7603. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: husy-husy-zv%C3%AD%C5%99ata-voda-pt%C3%A1k / PUBLICDOMAINPICTURES. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: automobil-auto-klasick%C3%A / GUSTAVMELIN0. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: WIKILMAGES. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: FROLICSOMEPL. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: LOGGAWIGGLER. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Použité odkazy EFRAIMSTOCHTER. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: NEMO. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: v%C3%ADtr-krou%C5%BEen%C3%AD-lok%C3%A1ln%C3%AD-poruchy / STUX. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: motor-technologie-stroj / OPENCLIPS. pixabay [online]. [cit ]. Dostupný pod licencí CC0 Public Domain / FAQ na WWW: Návod na letadlo z vlastního zdroje Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho tělo (fyziologická)
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje pracovní listy s jednoduchými interaktivními úkoly. Očekávání a cíle Dítě by mělo pochopit, co a kdo umí létat, a pohybovat se po prostoru koordinovaně. Reagovat na pokyn. Procvičení motoriky a grafomotoriky. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Práce s interaktivním úkolem
Čtěte poznámky. Na snímku se objeví obrázky, na které dítě kliká a ty správné obrázky se zvětšují, ty co správné nejsou, zůstávají stejné. Na snímku přiřazování použijte pero. Na výrobu papírového letadélka je potřeba papír A4. KUMUČ :“Let ptáka, let letadla“ na magnetickou tabulku si rozmístěte magnetky a fixem je jako „obleťte“-grafomotorika PH: Všechno létá, co peří má – děti se pohybují po prostoru, učitelka říká názvy zvířat, ty které umí létat-děti rozpaží ruce a běhají, na ty názvy zvířat, co nelétají-děti se zastaví PH:Čím můžu létat – děti rozmístěné po prostoru, (např. letadlo-stroj a mávat rukama, auto-sed), na stejný způsob, jako hra předtím, jen trochu pozměněna Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Rozpoznání odlišností v detailech Rozlišení podstatných a nepodstatných předmětů Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Všechno létá, co … Tereza Benczová."

Podobné prezentace


Reklamy Google