Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

„JAK NA INTEGROVANÉ STRATEGIE ROZVOJE ÚZEMÍ PRO MAS“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "„JAK NA INTEGROVANÉ STRATEGIE ROZVOJE ÚZEMÍ PRO MAS“"— Transkript prezentace:

1 „JAK NA INTEGROVANÉ STRATEGIE ROZVOJE ÚZEMÍ PRO MAS“
Bělotín, „JAK NA INTEGROVANÉ STRATEGIE ROZVOJE ÚZEMÍ PRO MAS“ Toto Prezentace znázorňuje nové funkce aplikace PowerPoint a nejlépe se zobrazí jako typ Prezentace. Tyto snímky jsou navrženy tak, aby nabízely skvělé nápady pro prezentace, které budete vytvářet v aplikaci PowerPoint 2010. Další ukázkové šablony získáte kliknutím na kartu Soubor, na kartu Nový a na možnost Ukázkové šablony.

2 Program semináře 1. Shrnutí důvodů příprav strategií 2. Seznámení s osnovou zjednodušené strategie Komunitní plánování v  tvorbě ISRU - nejlépe na dobré praxi 3. Upozornění na časté chyby v analytické, návrhové i implementační části 4. Rozbor témat-inspirace pro sociální,ekonomickou,územně rozvojovou, environmentální a  veřejnosprávní tematickou osu 5. Harmonogramy, praktická doporučení    

3 Program prezentace VŠP, a. s.
Rozvoj podnikání a podnikavosti MSP Podpora podnikání Ing. Mgr. Tomáš Tykva Vysoká škola podnikání, a. s. Michálkovická 1810/181 Ostrava – Slezská Ostrava Tel:  228 111

4 Proč se zabývat strategií?

5 Proč se zabývat strategií?
Co je to strategie? vize mise strategické záměry sdílené hodnoty doktrína Nejčastější chyby při zpracování strategie – zkušenosti z praxe.

6 propodnikatelského klimatu.
Rozvoj podnikání a podnikavosti     Nejčastější bariéry v rozvoji podnikání: srovnání bariér v roce 2005 a nyní; co můžeme pro odstranění bariér udělat my? Nutnost kultivace a rozvoje propodnikatelského klimatu.

7 Rozvoj podnikání a podnikavosti
   

8 Rozvoj podnikání a podnikavosti
Co je to PODNIKAVOST? Jaké jsou možnosti jejího rozvoje? Základní bariéry rozvoje podnikavosti.    

9 Malé a střední podnikání
Základním předpokladem je, že malé a střední podniky plní důležitou funkci jak v ekonomice, tak v širším rozvoji regionů. stabilizuje ekonomiku státu či regionu je reprezentantem národního kapitálu tlumí politické extrémy, etnické aj. konflikty napomáhá k růstu kulturního standardu obyvatel je urbanistou obcí a lokalit Omezení v sektoru MSP Monografie a její výstupy.    

10 Podpora podnikání Ministerstvo průmyslu a obchodu dle subjektu
dle objektu dle zaměření dle formy

11     Děkujeme za pozornost.


Stáhnout ppt "„JAK NA INTEGROVANÉ STRATEGIE ROZVOJE ÚZEMÍ PRO MAS“"

Podobné prezentace


Reklamy Google