17.6.2010.  Stručná informace z jednání Rady ČIIA  Finalizace kandidátky na členy Výboru SVS  Konference ČIIA v Praze  Kulatý stůl v Kutné Hoře a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Advertisements

LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
1 NNO a strukturální fondy EU Liberec, 16. dubna 2009.
Strategický plán Městské části Praha-Libuš postup zpracování, výstupy, metody.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Konference Dobrovolnictví v obci – jak na to? Soběslav, října 2013 Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci -
 SROP 3.3 = příprava na čerpání fin.zdrojů EU v programovém období – absorpční a administrativní kapacita Budování rozvojového partnerství za.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Šárka Horáková, statutární město Karviná
© NSZM ČR 2006 Budování partnerství, projektové kapacity a posilování strategického řízení v Olomouckém kraji.
Asociace energetického a elektrotechnického vzdělávání.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
KULATÝ STŮL ČIIA OSTRAVA 2010 –
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
2006 Bleskové zpravodajství pomocí RSS/RDF/Atom – roční bilance Ing. Petr Palisa, Triada, spol. s r. o.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
Informace o Sekci veřejné správy ČIIA Ing. Šárka Kavková.
Současní ministři ČR Od 13. července 2010.
EVVO v Jihomoravském kraji 2010
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Operační program URBACT II 6. SETKÁNÍ V OBLASTI REGIONÁLNÍHO ROZVOJE PRACOVNÍKŮ OBCÍ S ROZŠÍŘENOU PŮSOBNOSTÍ 30. června 2011.
ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ Jaromír Volf.  sdružuje 68 zájmových společností a 5 regionálních Domů techniky, které pokrývají většinu oborů dle číselníku.
REALIZACE PRÁV PŘÍSLUŠNÍKŮ NÁRODNOSTNÍCH MENŠIN
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Státní správa Petr Machala.
Studium pro školní metodiky prevence
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
VÝROČNÍ KONFERENCE GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 27. listopadu 2008 Liberecký kraj.
Zapojení se do "evropských" procesů a diskusí o sociálním začleňování Sociální inkluze ve světle současného vývoje a nového programovacího období Seminář.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
© NSZM ČR1 Národní síť Zdravých měst ČR Mezinárodně certifikovaná asociace měst, obcí a regionů - realizátorů místní Agendy 21 a Projektu Zdravé město.
Dotační projekty Vysokého Mýta
Sekce SDRUK pro regionální funkce Centrální adresář knihoven stav aktualizace – květen 2016 NK ČR Praha PhDr. Eva Svobodová.
II. kolo kulatých stolů – SMS ČR MAS Hustopečsko – MěÚ Hustopeče 26. srpna 2015.
Strategie spolupráce obcí Společnost pro rozvoj Humpolecka, z. s. 2. Kulatý stůl v Humpolci
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Role MŠMT a Národní rady pro kvalifikace v procesu tvorby, posuzování a schvalování NSK Monika Pokorná.
Informace o speciálním vzdělávání Liberec, 24. srpna 2015.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Krajská konference o environmentálním vzdělávání, výchově a osvětě ve Zlínském kraji
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Projekt na podporu neformální péče v ORP Hodonín
Aktualizace Strategie udržitelného rozvoje ČR
QUALITAS PRO PRAXIS 2 Reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_007/
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Tvorba veřejných projektů – příklad Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Mgr. Bc. David Póč Oddělení pro strategii a rozvoj/Katedra.
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
Akční plánování v Ústeckém kraji z pohledu projektu P-KAP
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
ORP a NNO Petr Holý.
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
PS Vzdělávání NS MAS ČR – Pardubický kraj 2017
Transkript prezentace:

 Stručná informace z jednání Rady ČIIA  Finalizace kandidátky na členy Výboru SVS  Konference ČIIA v Praze  Kulatý stůl v Kutné Hoře a další akce  Národní certifikační systém pro IA  Návrh pravidel a struktury zasílaných dokumentů  Průběžné informace o činnosti  Různé 2

 Mezinárodní konference ČIIA  Vzdělávání, semináře (Současný katalog – 19 nových lektorů, 51 nových témat)  Sekce veřejné správy  Vize  Přehled partnerských a spolupracujících organizací  Noví členové (949) 3

 Ohlasy s pléna SVS ◦ zapojení do odborných komisí ◦ zástupci pro komunitu „ostatní“ ◦ Zástupci do dalších komunit „kraje a regionální rady“  Kandidátka komise  Kandidátka komunity  Obsazení komisí  Další postup 4

KomiseVedoucí Primární sektor dohleduEva JanouškováKrajský úřad kraje Vysočina Sekundární systém dohledu (AUDIT, CGAP) František OrságMinisterstvo financí QARJosef VčelákMinisterstvo financí InvestigativaIgor IvanovMinisterstvo vnitra IT, publicita a informaceMilan ZolichMinisterstvo vnitra Uznávání a certifikaceLuděk Gulázsi Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Vnitřní věciFrantišek Beckert Ministerstvo práce a sociálních věcí 5

KomunitaKoordinátorZástupce koordinátora Ministerstva Evžen Mrázek Ludmila Pospíšilová Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Ministerstvo dopravy Dana Zemánková Světla Marková Ministerstvo práce a sociálních věcí Ministerstvo životního prostředí Kraje a regionální rady Josef Vincenec Liberecký kraj Jiří Linek Milan Hejkrlík Milan Štastný Středočeský kraj Regionální rada Střední Čechy Magistrát hlavního města Prahy Obce Dana Ratajská Roman Kožený Šárka Kavková Úřad městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz Městský úřad Kutná Hora Úřad městské části Praha 11 Iva Kučírková Ingrid Martincová Libuše Habartová Eva Klímová Věra Likešová Město Havlíčková Brod Magistrát Ml. Boleslav Městský úřad Uherské Hradiště Úřad městské části Praha 2 Město Říčany Vysoké školy Miroslav Antoš Univerzita Karlova v Praze František Dvořák Vysoká škola chemicko- technologická Ostatní Alice Kašíková Národní vzdělávací fond Miroslav Čtvrtlík Aleš Rýdl Zdeněk Nushart Marta Kršková Miroslav Böhm Katastrální úřad pro Olomoucký kraj Česká průmyslová zdravotní pojišťovna SFŽP Úřad práce v Olomouci Správa NP a CHKO 6

KomiseVedoucíČlenové Primární sektor dohledu JanouškováJavůrková, Jedličková, Krejčová, Prokůpková, Wagenknecht Sekundární systém dohledu OrságFarková, Gulázsi, Habartová, Káňová, Krupičková, Machů, Beckert, Včelák Měšťánková, Nešporová, Likešová QARVčelákČecháková, Čtvrtlík, Kavková, Klímová, Kopová, Kožený, Křováčková, Linek, Marková, Menšíková, Petlach, Svoboda, Štastný, Vincenec, Zahradníček Zemánková, Bláha InvestigativaIvanovBoschat, Lohnická, Peřich, Pospíšilová, Ratajská, Sedláček Bečvář 7

KomiseVedoucíČlenové IT, Publicita, InformaceZolichHejkrlík Uznávání a certifikaceGulázsiBeckert, Bláha, Habartová, Kavková, Klímová, Kožený, Včelák, Wagenknecht Vnitřní věciBeckertKlímová, Ratajská 8

9

 Hlasování pléna SVS – termín  Sběr hlasů – kancelář ČIIA  Zápis z hlasování – komise pro vnitřní věci  Svolání dalšího jednání ◦ Přípravný výbor / Výbor 10

 termín listopadu 2010 (čtvrtek, pátek)  téma: Regulace a její vliv na roli a hodnotu interního auditu  v současné době probíhá příprava programu a oslovování lektorů  účastníci ze sousedních států  hotel vybrán - Olympik 11

 Další plánované akce v regionech  Realizace výstupů z jednání jednotivých komunit a kulatých stolů VS 12

 CGAP  Národní certifikační systém  Základní kurz  Auditor asistent  Auditor junior  Auditor senior 13

 ◦ centrální ◦ komunitní ◦ specifický  www stránky  www stránky členská sekce ČIIA  diskusní fórum  Kulaté stoly VS 14

TypOdpovídáPrimární příjemce Způsob Centrálně zasílané informace PředsedaPlénum SVS www Informace určené jednotlivým komunitám Koordinátoři komunit Komunita SVS www Informace určené členům Výboru SVS Komise pro vnitřní věci Výbor SVS kontakty Členská sekce www Informace určené členům ČIIA Kancelář ČIIAČlenové ČIIA CIIA Členská sekce www 15

 Různé 16

 26. srpna 2010  23. září