Ema s. , Adam, JAKUB D. , BOHDAN

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
Advertisements

III/2 XVII ABC
Stránka je základní pracovní plochou, na kterou tvoříme dokument – píšeme text, vkládáme objekty… Možnosti nastavení vzhledu stránky jsou široké – okraje.
Martin Adam Švadlenka. Úvod Téma Desková aplikace Zadání Vytvořit funkční deskovou aplikaci, která by dokázala spustit hru Lodě, podobnou těm které známe.
Koš snů- domácnost Jednotlivé části jsou vyklápěcí – snadná výměna pytlů na odpad. Odpad se vhazuje výklopnými dvířky. Uvnitř jednotlivých částí by měly.
Povrch kvádru a krychle
NAHRÁVÁNÍ SKENERU S2. Synchronizovat skener znamená: Odeslat údaje o skenerem uskutečněných měřeních na globální server společnosti Nu Skin. Výhody: Ve.
Povrch krychle a kvádru
Reklamní dárkové sady – KANCELÁŘ IV KANCELÁŘSKÁ SADA IV Praktická sada kancelářských produktů Držák propisek Hodiny Držák lepicí pásky Vše vyrobeno z kvalitního.
Velikonoční inspirace
KVÁDR POVRCH A OBJEM.
Zdroj obrazového materiálu
1 Florbal je co do popularity jedním z nejoblíbenějších sportů u nás. Tento kolektivní sport není náročný na vybavení a dá se hrát prakticky všude. florbalprotebe.cz.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ EU peníze školám MODERNÍ ŠKOLA – ZKVALITNĚNÍ VÝUKY Registrační číslo GP: CZ.1.07/1.4.00/ Č.j.: 14863/ Tento.
Učebnice str ročník TĚŽEBNÍ PRŮMYSL
Světlo.
Tvorba štítků Jana Habrovanská, 4Y2.
Zobrazení síly.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ EU peníze školám MODERNÍ ŠKOLA – ZKVALITNĚNÍ VÝUKY Registrační číslo GP: CZ.1.07/1.4.00/ Č.j.: 14863/ Tento.
Výroba nábytkových polotovarů
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_1.17 Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě OS WIN 7, 1. část Typ: DUM - kombinovaný Předmět: ICT.
1 Malý testík. Není to nic těžkého. Je to jen jednoduchá logika.
Sněhuláci z papírových koleček
Semestrální práce Téma: Výběr problematiky z oblasti managementu (volné dle zájmu) Práce bude obsahovat - teoretické základy (tak jak je oblast problematiky.
„Sportem ku zdraví, poradí Všestranný“ Svět sportovní módy Pavel Všestranný CZ.
Produktová prezentace 08/2007 Tork is an SCA brand Produktová prezentace - ubrousky.
Novinky ve vědě a technice Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
* Objem válce Matematika – 8. ročník *
SZŠ a VOŠZ Zlín ® předkládá presentaci Kabinet MAT Mgr. Vladimír Pančocha.
TROJČLENKA.
KATALOG VÝROBKŮ MODRÁ ŘASA, S.R.O.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Vladislav Michl Název: VY_32_INOVACE_573_PŘEVODY_JEDNOTEK_OBSA HU Téma: OPAKOVÁNÍ.
ZÁKLADNÍ GEOMETRICKÉ TVARY
Co už umím Jana má 18 korálků. Eva má o 5 méně. Kolik korálků má Eva? 1. Nakresli: Jana…………………………………………… Eva …………………………………………… Vypočítej: ………………………………………………………
Orientační osvětlení LED diodami
Autorem materiálu je Ing. Eva Skalická, ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Úkoly nejen pro Kačenky.
ROZVOD ELEKTRICKÉ ENERGIE .
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ZÁKLADNÍ GEOMETRICKÉ TVARY
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Procenta.
Kristýna Šimonová, Tereza Hachová, Ema Hrbáčková, Anna Jiroušková
CZ.1.07/1.4.00/ "Učíme se moderně" Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Matematika Autor: Mgr. Jan Podlena Autor: Mgr. Jan Podlena Zkus vyjmenovat další příklady z běžného života kde.
Lotus Symposium 2010 Praktické vyuz ̌ ití Activities Dan Vrána | CubeTeam.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
Užití Pythagorovy věty Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastPlanimetrie Datum vytvoření Ročník2.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Aleš Jarolím VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_32_Český jazyk_12_Slovní druhy.
VY_32_INOVACE_111_Fyzika_výpočet_ceny_spotřebované_elektrické_energie
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace GEOMETRICKÉ TVARY Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM:
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
Jakub Vrána, Zdeněk Dorazil, Štěpán Konečný
Sortiment JOVI Pro školy a školky
FIMO.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Ubytování v Huddersfieldu
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Čtverec, obdélník 1) V obou obrazcích vyznač úhlopříčky. a) Doplň: úhlopříčky obdélníku úhlopříčky čtverce b) Napiš vlastnosti úhlopříček čtverce.
RODINNÝ ROZPOČET VYBAVENÍ DOMÁCNOSTI Mgr. Jakub Karásek
Tvorba webových stránek na google – Sites (5.)
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Zopakujeme si jednotky délky, které už znáš.
M-Ji-CU053-Slovni_ulohy_se_zlomky
Dárkové předměty FTVS UK
Matematika 2. ročník - sčítání a odčítání Název materiálu
Transkript prezentace:

Ema s. , Adam, JAKUB D. , BOHDAN KURNÍK PRO SLEPICE Ema s. , Adam, JAKUB D. , BOHDAN

JAK BUDE KURNÍK VYPADAT?? První návrh jak by mohl kurník vypadat. Kurník by vyřešil problém s různými dravci, protože je kompletně ohraničený. S praktickými dvířky v kurníku by nebylo těžké obstarávat slepice. Rozměry: Černá šipka – 2 m Červená šipka – 1 m Žlutá šipka – 70 cm Modrá šipka – 1 m

Kolik bude co stát Chovatelská síť se dá sehnat na stránce www.levne-pletivo.cz. http://www.levne-pletivo.cz/chovatelske-kralici-pletivo/pozinkovane-zn-oko-50-mm-100-cm-vyska/

Na dřevěné části kurníku postačí dřevo ze stránky www.obi.cz. Konkrétně: http://www.obi.cz/decom/product/Palubka_smrkov%c3%a1_Fase%2fKlasik_B_2%2c0_m/3709938&pos ition=13&pageNum=1&pageSize=24

VYBAVENÍ VEVNITŘ Infračervená žárovka. Více info na: http://www.eshop- zemedelske-potreby.cz/infrazarovka-150-w-bila/d-71708/

CELKOVÁ CENA 105 + 1060 + 137 = 137 + 105 = 242 242 + 1060 = 1302 KČ