Máte se na co těšit.. Moje první prezentace

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

Václav Metlička Cyklokros
Vojtěch Černý Debatní liga, debatní pohár
Fotbal Kopaná Fočus.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
Fc Chelsea Tento tým vznikl, proto aby dobyl Ligu Mistrů
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V KOPANÉ „O POHÁR MIROSLAVA ENDLICHA“ konaný v rámci 7.ročníku zimních turnajů pod názvem „Sportem proti drogám“ Datum: sobota.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
Anglie Vojta Krejčí.
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
Poznámky pro výuku Předmět: Tělesná výchova Autor: Kováříková Lenka
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Historie klubu Milan Lípa 1893 Založení klubu
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Je kolektivní halový sport…
Florbal.
Fotbal.
DÁLKOVÉ BĚHY.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Vzhledem k tomu, že je hlavně pro nás starší nepříjemné počasí a mnohé nás již nebaví stále se dívat a někdy i rozčilovat u pořadů televize, tak jsem.
Zde se dozvíte super věci o Slavii
HÁZENÁ 2.
Petr Čech.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Jaroslav Plašil Jaroslav Plašil (* 5. ledna 1982, Opočno) je český fotbalový záložník. Profesionální kariéru začal v SK Hradec Králové, ale již v roce.
Všeobecný test 1 otázka 2 otázka 3 otázka 4 otázka 5 otázka 6 otázka
LETY NA LYŽÍCH.
Florbal Patrik Převrátil.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Peter Gabaĺ – 5.A.
Tomáš Garrigue Masaryk
MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI PRAHA 11. května 2015 jsme se spolužáky a paní učitelkami L. Holeňovou a R. Pernickou vydali na hokejové utkání Rakousko.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Španělsko Lacinová Andrea.
Fotbal Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Sady 5. května Plzeň
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
KOMISE MLÁDEŽE A ROZVOJE ČBA Koncepce rozvoje Pavel Chadim, místopředseda ČBA pro rozvoj.
ŠPANĚLSKO. něco o Španělsku ● Rozloha: km² ● Hlavní město: Madrid ● Počet obyvatel: mil ● Úřední jazyk: španělština, katalánština ●
 Daniel Záhora 9.A. Real Madrid C.F.. Znak Realu.
ŠPANĚLSKO Španělsko, oficiálně Španělské království, je stát ležící na Pyrenejském poloostrově. Na západě hraničí s Portugalskem,na severovýchodě s Andorrou.
Pardubický kraj.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
ROZVOJ ŽENSKÉHO FOTBALU
Otakar Mestek, Michal Blažej
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Národní obrození Kateřina čížková.
Slavní fotbalisti.
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
Prezentace Kristek Jakub
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková NÁZEV: VY_32_INOVACE_199_ ĆÍSLOVKY
Hokej Patrik Bařica 5.B.
České hokejové zlato v Naganu 1998
Španělsko Turza lubor 4.a.
Transkript prezentace:

Máte se na co těšit.. Moje první prezentace Bude o nejlepších brankářích ve fotbalu!!  Máte se na co těšit..

Tady je jak chytá za Real Madrid. 1) Iker Cassilas Narodil se 20. května 1981 v Móstolesu. Je to španělský brankář působící v Realu Madrid. Ve španělské reprezentaci působil delší dobu jako náhradník, známým se stal zejména díky svému působení na Mistrovství světa ve fotbale 2002 a Euru 2004. Ve španělské reprezentaci je nyní kapitánem.  

Tady Petr Čech chytá za národní tým. Narodil se 20. května 1982 v Plzni. Je to český fotbalový brankář. V současnosti je brankářem anglické Chelsea FC a české fotbalové reprezentace. Předtím hrál v týmech Viktoria Plzeň, Chmel Blšany, Sparta Praha a Rennes. Všeobecně je považován za jednoho z nejlepších fotbalových brankářů na světě.

Tady je Víctor v civilu! 3) Victor Valdés Narodil se 14. ledna 1982 v L´Hospitalet. Je to španělský fotbalový brankář působící v klubu FC Barcelona . Patří mezi nejúspěšnější brankáře Barcelony, se kterou získal pět titulů mistra španělské ligy, třikrát vyhrál Ligu mistrů, dvakrát Superpohár UEFA, dvakrát španělský pohár, pětkrát Španělský superpohár a dvakrát Mistrovství světa klubů. Také pětkrát vyhrál Zamorovu trofej pro nejlepšího brankáře La Ligy

Manuel Neuer letí!! 4) Manuel Neuer Narodil se 27. března 1986 v Gelsenkirchenu. Je to německý fotbalový brankář hrající v klubu Bayern Mnichov. V mládí byl jeho velkým vzorem německý brankář Jens Lehmann.