Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HORMONÁLNÍ REGULACE ZÁTĚŽE
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Výživa člověka.
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Nově pěstované rostliny a jejich využití
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
TUKY (LIPIDY).
KOFEIN.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Druhy obvazů – obinadlové obvazy
Ganoderma: Královna léčivých rostlin DXN. GANODERMA (LINGZHI) – Úžasná léčivá rostlina V Číně ji už po tisíciletí považují za zázračnou léčivou rostlinu.
Vlásečnicový systém – mikroangie a látková výměna v něm probíhající .
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Tělní tekutiny a oběhová soustava obratlovců
FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Zelený čaj stimuluje spalování tukových zásob a pomáhá.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Povrch těla - kůže.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Zelinářské zahrady.
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
DETOXIKACE – očista organismu
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
VITAMÍNY A MINERÁLY.
Trávicí soustava Práce s učebnicí str
Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
VY_32_INOVACE_TMM22560BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Potravinové doplňky Školení trenérů licence A
IMMUBLEND.
Obecná endokrinologie
Homeostáza a termoregulace
TĚLNÍ TEKUTINY ROZTOKY LÁTEK V LIDSKÉM TĚLE VODA
Superfoods superpotraviny.
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
Hypertermie Pavel Lstiburek.
TROJLÍSTEK DOKTORA KUČERY
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
UOMO PÁNSKÁ ŘADA.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
ČÍSLO PROJEKTUCZ.1.07/1.5.00/ ČÍSLO MATERIÁLUVYS_32_INOVACE_493_OŠETŘENÍ A REGENERACE VLASŮ NÁZEV ŠKOLYVyšší odborná škola, Střední průmyslová škola.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
CZ.1.07/1.1.05/ Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod Mgr. Markéta Ulrychová.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
ZEŠTÍHLUJÍCÍ OŠETŘENÍ
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
Zelinářské zahrady.
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
Název školy: Základní škola Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, Školní 291 Autor: Mgr. Olga Slováková Název materiálu: VY_32_INOVACE_00_LEGÁLNÍ DROGY Výchova.
Aloe Vera Speciál.
Název: VY_52_INOVACE_PR_17 Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Tělní tekutiny krev tkáňový mok míza.
Hormony Tělu vlastní látky
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Transkript prezentace:

Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké složení s jemnou vůní a rychlou absorpcí  Rozumné ceny

Silný termoaktivní komplex Karnitin Kofein Výtažek z rozmarýny Panthenol a přírodní oleje

Komplex aminokyselin se základními prvky lysinem a methioninem Izolován Gulevichem a Klimbergem v roce Přenáší aminokyseliny k mitochondriím, kde se "spalují" a přeměňují v energii Lokální aplikace L-karnitinu - vysoká koncentrace a cílený účinek na problémové partie těla

Trimethylxanthin, hořký alkaloid objevený v kávě roku Nejpopulárnější stimulant mozkové aktivity. Potenciál krásy kofeinu: Redukuje zásoby tuku uvolňováním enzymu lipázy. Drenážní účinek - odvádí vodu z tukových buněk. Výsledek - úbytek váhy a napínání pokožky. Zvyšuje odolnost kůže vůči škodlivým účinkům slunce. Kofein jako profylaxe proti rakovině kůže?

Zlepšuje procesy regenerace buněk Tonizuje pleť Aktivuje krevní oběh Silný antioxidační účinek Urychluje lipolýzu

Panthenol a přírodní oleje - hluboká výživa, intenzivní hydratace, sametová hebkost Silný zahřívací účinek - vanillyl butyl ether (výhody ve srovnání s kapsaicinem) Každý večer aplikovat energickou masáží. Budete potřebovat zvětšovací sklo, abyste našli nedokonalosti...

Hi-tech, intenzivní, efektivní 10denní terapie Speciální patentovaný komplexní Liporedux se silnou koncentrací účinných přísad Viditelné zlepšení pokožky v pouhých 10 dnech! Pokožka je hladší, pevnější a nežádoucí nedokonalosti jsou méně viditelné Návod k použití - 10 večerů za sebou aplikujte energickou masáží Obsazení - karnitin, kofein, escin

"Křehké" krevní cévy pustí tekutinu dovnitř a tekutina se nahromadí mezi tukovými komorami. Zvýšený tlak ve tkáních, tvorba žláz, odtok špatné lymfy. Zadržená tekutina je náchylná ke spojení samostatných tukových zásob do větších. Syntéza kolagenu se redukuje, tkáně se neregenerují, derma se zeslabuje & ztenčuje. Vytvářejí se hrudky ztvrdlé kolagenem a tlačí na krevní cévy. Zhoršuje se oběh krve, tlak tukových zásob ztenčuje derma. Escin posiluje krevní cévy, aktivuje oběh krve, vysušuje tkáně. Tímto způsobem je zabráněno růstu již existujících žláz a tvorbě nových. Začarovaný kruh slabých krevních cév a špatného krevního oběhu.

Dokonale čistí a jemně provádí exfoliaci pokožky, odstraňuje mrtvé kožní buňky, uvolňuje póry Připravuje pokožku na další kroky anticelulitidní terapie S aloe vera, allantoinem, oxidem křemičitým a olejem z citrónové trávy

Účinné a spolehlivé výrobky Složení bez parabenů, minerálních olejů a umělých aromat Jednoduché a příjemné použití, svěží vůně citrónové trávy Cenově dostupné, atraktivní nabídky pro lékárny a koncové zákazníky při koupi 3 výrobků v sadě