Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Advertisements

LARPové kostýmy a doplňky
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
UMĚLÁ INTELIGENCE V POČÍTAČOVÝCH HRÁCH
Counter Strike - Source
Hrajete rádi hru warcraft III po případě datadisk The Frozen Throne. Jestli ano vychutnejte si tuto recenzi a jestli ne tak dobře sledujte ať se seznámíte.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_400_Počítačové hry AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci.
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Skyrim: The Elder Scrolls V Tetyana Izay. Obsah Herní systém RPG Základní informace Úvod do příběhu Příběh hry Hlavní hrdina Vlastní pohled na hru.
Nebezpečí na Internetu
Gh0sT a.s. Počítačová herna s nejmodernějším vybavením.
Armed Assault (ArmA) je počítačová hra momentálně vydaná patnáctičlenným týmem české společnosti Bohemia Interactive Studio (BI). Je to taktická akční.
Agrese v počítačovém světě Autor: David Provazník.
Radion Drozdov.  První hry se objevují v roce  Thomas Goldsmith si nechal patentovat tento nápad a vymyslel tak první hru.  Hra se odehrávala.
Game Page.
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
South park: the stick of truth
Counter - Strike Global Offensive
Hazard-Unit Progaming multiclan since O nás Sdruzeni hracu, pozdeji jen klan, Hazard-Unit vznikl 3. kvetna 2005 v Ceskych Budejovicich. Zaklad managementu.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
Tento digitální učební materiál (DUM) vznikl na základě řešení projektu OPVK, registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/ s názvem „Výuka na gymnáziu podporovaná.
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 16. PŘEDNÁŠKA.
Velký herní TEST (pouze pro lidi závislé na PC)
Aktivity o. s. RAMPA využití prostor Tyršova 29. RA RA  radost M M  motivace P P  potenciál A A  aktivita 1. o co nám jde.
S podporou statutárního města Hradec Králové a Klubu rodičů gymnázia Boženy Němcové
On-line Hry Hana Smolanová.
Na to aby jsi mohl začít hrát RPG Numínia budeš potřebovat znalost spisovného jazyka českého / slovenského, znalost RPG pravidel a především pořádnou.
Bylo nás pět… Jan Šebesta Jakub Kotrla Kateřina Dufková David Šinágl Jan Bureš.
O SEL A STÍN Osvobozené divadlo. O SEL A STÍN Co všechno už o hře a jejích autorech víte? Jak se jmenovalo divadlo, ve kterém autoři vystupovali? Na.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Aplikace vývojových technik Augmented Reality hra Bronislav Ryba, Štěpán Mračko.
PČ_016_Vánoční medvídek Autor: Mgr. Petra Zdráhalová Škola: Základní škola Fryšták, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Moc a síla internetu Mediální výchova 8. ročník LIDICE.
Počítačové hry a animace Cvičení 1. (2) Úvod společný PHA mail: (jen pokud –Problémy.
Počítačové hry a animace
Evoluce počítačových her
Počítačové hry a animace Cvičení 1. (2) Úvod PHA mail:
Dagmar Weisbauerová Co je to MMORPG?  Massive(ly)-Multiplayer Online Role- Playing Game  Neboli :Hromadná Online hra na hrdiny  Po č íta č.
Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.
Mistrovství v DrD 2015 GameCon, Pardubice B O Ž A K O Město hříchu Zpětná vazba (od hráčů a PJů, pro D20) Zpracoval: Guff.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/28 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_11_MICROSOFT.
Chmatákov Je nejlepší hra Autor :Gyzmo Tým : Sam #12, bigdragon,DJ Miky, BaRs, Spid3r.
4. Vězňovo dilema, kooperativní hry, grafické řešení Martin Dlouhý VŠE v Praze.
MY FAMILY Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
DIGITÁLNÍ STRATEGIE CZECHTOURISM 2015 KOMUNIKAČNÍ A MEDIÁLNÍ STRATEGIE.
IDENTITA VE VIRTUÁLNÍM PROSTŘEDÍ Ján Franko, Petra Schenk, Daniel Zadák, Miroslava Byrtusová.
Kód DUM :VY_32_INOVACE_ICT_I/1.09 Škola: Základní škola a Mateřská škola Dobronín, příspěvková organizace Polenská 162 / 4, Dobronín Číslo projektu:
Street Fighter, zkratkou SF, je hra vydaná společností Capcom. Postavy hry jsou z celého světa, a každá má svůj jedinečný bojový styl. Je to 2. nejprodávanější.
Diskuse World of Warcraft a ostatní MMORPG - nová závislost? Michal „Soli“ Solar Michal „Wary“ Varcaba.
GTA V Autor:Štěpán Žilinčár Zdroj:google obrázky.
Autor: Mgr.Lenka Preisová
Veřejná volba Měření volební síly Logrolling
Evoluce PlayStationu.
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Second Life a knihovny (Library 3D)
5 důvodů proč hrát League of Legends (LoL)
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
COLD WAR Žánr: 3rd person stealth akce Délka vývoje: 2,5 roku
POU.
ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016.
Školní olympiáda soutěž turnaj Olympijské hry letní olympijské hry
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
Transkript prezentace:

Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time Strategy ) MMOFPS-(Massively-Multiplayer Online First Person Shooter)

Historie online hry jako celek vznikly již před 12ti lety.„Pilotní“ hrou byla Ultima online. Základy ve hře „Dračí doupě“(dále jen DRD)-u MMORPG Za první masově hranou MMOFPS se považuje counter-strike Steam.

Druhy a zástupci online her MMORPG- Lineage 2, World of warcraft, Ultima online, Warhammer, Age of Conan MMORTS- prakticky jakákoliv strategie, viz Age of empires, Warcraft... Etc MMOFPS- prakticky jakákoliv first person akce přes internet- Counter Strike, COD4(call of duty 4)

Textové online Hry Jde o online hry, které nevyužívají grafiku, ale pouze předprogramovaný text. WebGame, Dark elf, Red dragon.... etc

ScreenShoty

zdroje