Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Advertisements

Bc. Anna Hana Kučeráková zpracováno: ročník (obor)
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.12 SOU Obořiště
Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorMgr. Martina Šuráňová Název šablonyIII/2 – Inovace.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_PŘÍPRAVNÉ PRÁCE, STUDENÝ STŮL
VY_32_INOVACE_11_ODV_650_Str
SLOŽITÁ OBSLUHA – VYŠŠÍ FORMA Dranžírování
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY POMOCNÝ INVENTÁŘ
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ PŘÍPRAVA A ÚPRAVA SLAVNOSTNÍ TABULE
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY MALÝ STOLNÍ INVENTÁŘ
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_ NÁPOJOVÝ STŮL
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Výhody modulu POS Jméno autora:Jaroslav.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět : Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Inventář vhodný.
Ročník: 2. a.3 Vzdělávací obor:Strojírenská technologie, DIC Tematický okruh: Obrábění - soustružení Téma:Soustružení vnitřních válcových ploch Jméno autora:FÜRST.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_364 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_375 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_361 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_362 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_385 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
Raut.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_516 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_367 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_515 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
Ro č ník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:
Ro č ník:2. Vzd ě lávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ro č ník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list sklad.
Ročník:3. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět :Nauka o nápojích Tematický okruh: Světové vinařství Téma: Vinařství.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_373 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_299 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Obsah modul REC Jméno autora:Jaroslav.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_124
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
SLAVNOSTNÍ HOSTINY Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Bc. Tomáš Kratina. Dostupné.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_RAUT-1_PREZENTACE_13 Název školyStřední škola služeb, obchodu.
Technika obsluhy – Vinárny
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Způsoby obsluhy Způsob obsluhy je technická záležitost servisu pokrmů.
OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
OSTATNÍ HOSTINY I. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
RAUT II. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
RAUT III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Banketní obsluha Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
Kraje ČR - základní symboly, poloha
OBSLUHA, U STOLU Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Technika obsluhy – Společenská setkání
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Příjemce podpory – škola:
Transkript prezentace:

Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01  Hotelnictví 65-51-H/01  Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Pomocný Inventář Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne:  2.8.2012 Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – seznámení s druhy pomocného inventáře včetně způsobu a možnosti použití při práci s hostem

Co potřebujeme při práci v obsluze Pomocný inventář Co potřebujeme při práci v obsluze

Co je to obecně Vše co používáme na úseku obsluhy k zjednodušení a usnadnění naší práce Tak též určitý sortiment inventáře umožňuje hostům příjemnější stolování Bohužel v některých zařízeních často marně sháníme to co nám v práci pomáhá a tím pak chybí hostům

příklady Kleště na šunku Oplachovač prstů Dranžírovací prkénko Rešo Zásobník na talíře

Další příklady Zásobník na teplé nápoje Chafing Kahan Ohříváček na pivo Etažer

To co dáváme přímo na stůl Chladič na víno Tubus Košík na pečivo Odpadkový košík Košík na červené víno

Kontrolní otázky Co obecně rozumíme či označujeme jako pomocný inventář Co je – rešo - použití Co je šafina - použití Co je etažer – použití Jaký další pomocný inventář znáte

zdroje http://www.google.com/imgres?q=gastro+provoz&hl=cs&tbm=isch&tbnid=7g0uBD7ZC1_0jM:&imgrefurl=http://www.polyart.eobchod.com/product.php%3FII%3D1186%26cuid%3D0&docid=9pdImErZNC3B-M&itg=1&imgurl=http://www.polyart.eobchod.com http://www.google.com/imgres?q=kle%C5%A1t%C4%9B+na+%C5%A1unku&hl=cs&tbm=isch&tbnid=Mta6g0wXs7N28M:&imgrefurl=http://www.masoprofit.cz/gastro-tip/servirovani/servirovaci-panve-a-kleste-na-sunku/6979-2/kleste-na-sunku-modely http://www.google.com/imgres?q=re%C5%A1o&hl=cs&tbm=isch&tbnid=ItGPduFSz8yCOM:&imgrefurl=http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/p/st/INVENTAR/POMOCNY%2520INVENTAR.htm&docid=F_sDb7kTJI6ICM&imgurl=http://www.ssss.cz/files/kpucebnice/ http://www.masoprofit.cz/zaobniky-na-talire-s-ohrevem http://www.google.com/imgres?q=z%C3%A1sobn%C3%ADk+na+tepl%C3%A9+n%C3%A1poje&hl=cs&tbm=isch&tbnid=84c0jnk1K9WU6M:&imgrefurl=http:// http://www.google.com/imgres?q=oh%C5%99%C3%ADv%C3%A1%C4%8Dek+na+pivo&hl=cs&tbm=isch&tbnid=5z_-stqMAo7AjM:&imgrefurl=http://www.pivomil.cz/sudy/eshop/4-1-PRISLUSENSTVI&docid=7dnUVNNermZFtM&imgurl=http://www.pivomil.cz/fotky53/fotos/ http://www.google.com/imgres?q=chladi%C4%8D+na+v%C3%ADno&hl=cs&tbm=isch&tbnid=XilzLlSzg9z7aM:&imgrefurl=http://www.maxiobchodak.cz/detail/chladic-na-vino-nerez-270103-1/&docid=rdNfgY6oaAAV-M&imgurl=http:// http://www.google.com/imgres?q=stoln%C3%AD+odpadkov%C3%BD+ko%C5%A1&hl=cs&tbm=isch&tbnid=j6bPyQH12d2ZRM:&imgrefurl=http://www.youngdesign.cz/design/cilio-stolni-odpadkovy-kos-2&docid=wJ1uOAVUgkoouM&imgurl=http://www.youngdesign.cz/images/sklady/