Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku 1989. Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Od úspěchu k úspěchu…příběh LVA. ZROZENÍ LVA SIMBA byla založena v roce 1976 zakladatelem Keithem Burtonem. Keith strávil 25 let na farmách v Africe a.
Advertisements

Střední odborná škola a střední odborné učiliště
Auto jako umělecké plátno očima odborníků z praxe.
ZAHRADY HANYZ s.r.o.
ACHP Slavkov, a.s. Ing. Leoš Špunar
Ing. Blanka Doležalová, ITP Analýza vlivu automobilového průmyslu na zaměstnanost v PK.
Chasák Petr Hrazdil David Katolický Vít Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
STROJÍRENSKÝ PRŮMYSL ČR Autor: Mgr. Jana Závodná
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
Zisk jako podnět a alternativní cíle firmy Mikroekonomie i
Středočeský kraj Socioekonomická sféra Michael Ruml.
Giftisimo – „Dokonalé balení“
Předmět: Odborný výcvik Ročník: III. Téma: Pěstování rostlin
PRŮMYSLOVÉ OBLASTI SVĚTA OPAKOVÁNÍ
Ekofarma Ctiboř Ctiboř, Častrov, Vysočina, Czech Republic °, °
Operační program RYBÁŘSTVÍ
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
„Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Investuje do venkovských oblastí"
MARKETING.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Podnikatelský záměr PoŠuK v.o.s. Radek Pospíšil & Kamil Šuška.
Předmět: Odborný výcvik Ročník: III. Téma: Pěstování rostlin
Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Ročník:
Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
Zdeněk Pospíšil. Mezinárodní obchodní značka, pod kterou japonská firma Panasonic Corporation prodává své výrobky z oblasti domácí elektroniky. Vznikla.
Upřednostňujete vlastní podnikání? Ing. Petr Mareš Trh pracovních příležitostí 2011 pro studenty AF Mendelu v Brně 20. dubna 2011.
Rozdíly v segmentaci trhu Albi vs Susan O’Hanlon Fine Cards Pavla Papírníková učo
Traktor Zetor Simulator 2009 By Luke$. O hře Simulátor farmaření a jízdy na neobvyklých zemědělských strojích se stal nejúspěšnější hrou na pc v Německu.
Chasák Petr Hrazdil David Katolický Vít Finanční analýza TraSta, spol. s r.o.
Svatební šaty Iva. Jak a kdy naše firma vznikla? Firma Svatební šaty Iva vznikla přibližně v červnu minulého roku. Celá organizace této firmy trvala půl.
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace
Předmět: Odborný výcvik Ročník: III. Téma: Pěstování rostlin
Limonádová společnost LIMO PLUS.  O společnosti Sídlo: Ostašovská 34 Výrobní hala: Ježková 567/37 Kontakty: telefon vedení: telefon výrobna:
 Jiří Stejskal, Jiří Jambor, Marek Šimon, Kristýna Stejskalová.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Golfklub Klášter Teplá Lukáš Hradecký Prodej golfové techniky John Deere Strom Praha a.s
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
MICROSOFT OFFICE teorie. MICROSOFT OFFICE Microsoft Office je kancelářský balík od americké firmy Microsoft. Firma Microsoft je největší softwarovou firmou.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 26. března.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Autor:Mgr. Jitka Hříbková Číslo DUMu:Pě Datum ověření ve výuce: Téma: Příprava pozemků – mechanizace v zemědělství Tématický okruh: Jarní.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
PROFESIONAL AUDIO RECORDING
Jak získat peníze na zahájení podnikání na venkově ?
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Zdanění provozu motorových vozidel v České republice
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému
ANALÝZA KONKURENČNÍHO PROSTŘEDÍ
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
M-traktory.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Povolání logistický manažer
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
AKVIZICE V ZEMĚDĚLSTVÍ
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
Plán na zvýšení spokojenosti zákazníků Zvýšení spokojenosti zákazníků
DOBROVOLNÝ ZÁVAZEK VÝROBCŮ EPS K CIRKULÁRNÍ EKONOMICE
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

Zemědělství TataSyn

Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si u nás můžete koupit například traktory a kombajny značek Zetor, JCB, John Deere, Case, Steyr.... ale i zemědělské příslušenství jako jsou sečky, kultivátory, práškovače, nesené, tažné, samohybné – postřikovače, pluhy a podmítače, lisy na kulaté nebo hranaté balíky, rotační sekačky, obracečky, smiky, sběrné vozy, přívěsy a návěsy, atd. známých značek jako je např. Amazone, Horsch, Väderstad, Krone, Pottinger... Od roku 1998 se stala firma Agro Puttr největším zákazníkem naší firmy a roku 2000 se stala naším společníkem. Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si u nás můžete koupit například traktory a kombajny značek Zetor, JCB, John Deere, Case, Steyr.... ale i zemědělské příslušenství jako jsou sečky, kultivátory, práškovače, nesené, tažné, samohybné – postřikovače, pluhy a podmítače, lisy na kulaté nebo hranaté balíky, rotační sekačky, obracečky, smiky, sběrné vozy, přívěsy a návěsy, atd. známých značek jako je např. Amazone, Horsch, Väderstad, Krone, Pottinger... Od roku 1998 se stala firma Agro Puttr největším zákazníkem naší firmy a roku 2000 se stala naším společníkem.

Současný stav a plány do budoucna V současné době stále více podniků, zaměřených na rostlinnou výrobu, nakupuje stroje od naší společnosti. Z toho důvodu naše firma zakládá nové pobočky po celé České republice. Sídla našich poboček jsou v Hustopeči, Jevišovicí, Brně, Kroměříži, Pelhřimově, Klatovech, Kolíně, Velkém Poříčím, Radvánovicích, Chebu, Litvínově Do budoucna bychom chtěli i nadále spolupracovat s českými farmáři, při modernizaci zemědělské techniky, tak jako s firmou Agro Puttr a zároveň více proniknout na Evropský trh.

Děkuji za pozornost