Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zapojení veřejnosti do SEA Integra Consulting Services Jana Svobodová Jana Hrnčířová.
Advertisements

RIS3 MSK – stav přípravy, další postup klastrnet,
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Tvorba integrované strategie území MAS Ekoregion Úhlava.
Informace o přípravě IPRÚ Liberec - Jablonec nad Nisou I NTEGROVANÝ P LÁN R OZVOJE Ú ZEMÍ LIBEREC – JABLONEC NAD NISOU INFORMACE O PŘÍPRAVĚ.
Evaluace Rámce podpory Společenství Evaluační jednotka strukturálních fondů.
Strategický plán Městské části Praha-Libuš postup zpracování, výstupy, metody.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
Integrovaný plán rozvoje města Náchod na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Program rozvoje cestovního ruchu Královéhradeckého kraje Úvodní setkání řídící skupiny – 28. června 2007– Hradec Králové 1 PROGRAM ROZVOJE CESTOVNÍHO RUCHU.
Udržitelný rozvoj služeb cestovního ruchu Zpráva o průběhu projektu v období leden – červen 2006 Valná hromada Mikroregionu Hranicko Spolufinancováno.
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Výběr projektů Leader ČR 2006 (Ing. Olga Ondráčková, manažerka MAS) Logo- návrh 13ti leté studentky Konečná podoba loga MAS Konečná podoba loga MAS.
VZOR PREZENTACE – ÚVODNÍ JEDNÁNÍ PRACOVNÍ SKUPINY
Strategie rozvoje města Ústí nad Labem do roku 2015 Posouzení vlivů Strategie na životní prostředí (SEA) Úvodní veřejný seminář Radim Misiaček Ústí nad.
Strategické plánování v obcích (Víme, kam jdeme) Zlín
Aktivita č. 6 Návrh a zavedení systému řízení kvality Workshop Výsledky analytického šetření.
Strategie rozvoje městské části Praha - Libuš Posouzení vlivů Strategie na životní prostředí (SEA) Ing. Bohumil Sulek, CSc. Praha-Libuš,
Program dnešního setkání OPS ( )
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
Regionální operační program NUTS II Severozápad 2007 – 2013 veřejné projednání
Regionální operační program regionu soudržnosti NUTS 2 Severozápad Irena Ptáčková, odbor regionálního rozvoje Krajský úřad Karlovarského kraje.
Střednědobé hodnocení Operačního programu Rybářství Ing. Kateřina Krylová.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Posuzování vlivů na životní prostředí v územním plánování (SEA proces) Zákon č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, ve znění zákona.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje
Analýzy v projektu „Ohrožené děti a mládež ve Zlínském kraji“
Základní informace o programu PS ESPON Území programu a rozpočet Programové území - 28 států EU + 4 partnerské státy - Švýcarsko, Norsko, Lichtenštejnsko.
Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska JVM-RPIC, spol. s r.o. Ing. Jiří Kučera, Ing. Jakub Křižka
Strategie města v oblasti podpory lázeňství a cestovního ruchu Úvodní setkání, Projekt Zvýšení kvality řízení města Františkovy Lázně, reg.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
PRAHA INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE ÚZEMÍ KARLOVY VARY.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Obec Tisá Program rozvoje. PROČ ? Zákonná povinnost Požadavek občanů Dané předpoklady obce.
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI Jan HOLEČEK Kancelář strategie města Magistrát města Brna Regionální.
Základní informace o projektu ANALÝZA SOCIÁLNĚ VYLOUČENÝCH LOKALIT V ČR Mgr. Markéta Pěchoučková MPSV, Řídicí orgán Operačního programu Zaměstnanost Závěrečná.
PRAHA ITI HRADECKO- PARDUBICKÉ AGLOMERACE.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Projekt KORIS Luhačovice Ing. František Brachtl.
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Zapojení veřejnosti a NNO do NRP a NSRR Oponentura a doporučení k návrhům NRP a NSRR realizované neziskovým sektorem a informační kampaň.
Posouzení vlivů Národního rozvojového plánu pro programové období 2007 – 2013 na životní prostředí Regionální environmentální centrum ČR Praha,
Setkání místních akčních skupin Olomouckého kraje k přípravě na nové plánovací období EU Tvorba Integrované strategie rozvoje MAS Šternbersko Pozlovice,
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
„Program rozvoje územního obvodu Zlínského kraje na roky “ Libor Lukáš statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje.
Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.
Projekt Sdružení místních samospráv ČR „MAS jako nástroj spolupráce pro efektivní chod úřadů“
Prezentace Mikroregionu Plumlovsko 14.pracovní setkání zástupců mikroregionů Olomouckého kraje Plumlov
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Název akce, místo, datum.
Aktualizace Regionálního akčního plánu Zlínského kraje Ing
2. jednání řídícího výboru
Zákon o ochraně veřejného zdraví před hlukem a řízení hluku v komunálním prostředí (Zákon o hluku) věcný záměr.
Kategorizace organizací destinačního managementu
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Zasedání RSK
Aktuální informace z odboru strategického rozvoje Milan Filip 25. 5
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Veřejná beseda nad návrhem Územního plánu Mariánské Lázně
Transkript prezentace:

Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska

- vychází z rozvojové strategie cestovního ruchu Zlínského kraje -tři oblasti s vysokým potenciálem cestovního ruchu jako významné destinace CR - Luhačovicko, Karlovicko, ROŽNOVSKO - v období 2007 – 2013 celkem cca. 130 mil. korun na integrované projekty -skupina projektů ( integrovaný projekt), tj. projekty, které splňují tři následující podmínky: 1.jsou umístěny v téže oblasti nebo na téže dopravní cestě 2.patří k celkovému plánu dané oblasti nebo dopravní cesty 3.dohled nad nimi provádí stejný subjekt, který odpovídá za koordinaci a monitorování

HARMONOGRAM ČINNOSTI Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska LEDEN zahájení zpracování IRSCR na základě usnesení Rady ZK - návrh členů řídícího výboru IRSCR - výběr externího zpracovatele Zlínským krajem - zpracovatelem strategie za oblast Rožnovska byla vybrána společnost JVM-RPIC, s. r. o. ze Zlína ÚNOR jmenování členů řídícího výboru Zlínským krajem - dohodnutí harmonogramu zpracování - vytvoření webových stránek a ové konference IRSCR

Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska HARMONOGRAM ČINNOSTI - analýza všech dostupných relevantních materiálů použitelných pro zpracování Workshop a seznámení veřejnosti s IRSCR stanovení definitivního harmonogramu prací - od zahájení zjišťovacího řízení (průzkumy, šetření) informace SMR o postupu prací - do závěr zjišťovacího řízení - do posouzení dílčích výstupů IRSCR výborem - do dokončení první verze IRSCR - do zpracování Analýzy vnitřního a vnějšího prostředí informace ZM o postupu prací představení závěrů zjišťovacího řízení SMR

- do schválení IRSCR zastupitelstvy obcí / sdružením mikroregionu Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska HARMONOGRAM ČINNOSTI představení první verze IRSCR ZM + vnitřní připomínkové řízení - do sběr připomínek ze strany SMR a veřejnosti - do zapracování připomínek a dokončení finální verze IRSCR - do uveřejnění finální verze IRSCR na www stránkách - do zaslání k připomínkování SMR a zveřejnění k veřejnému připomínkování

Členové řídícího výboru IRSCR Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska