Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

POVOLÁNÍ V OBLASTI OSTRAHA MAJETKU A OSOB
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Průvodce rozřazovacím testem z angličtiny. Tato prezentace Vás provede rozřazovacím testem z angličtiny na příkladu testu pro kombinované bakalářské studium.
Národní srovnávací zkoušky (NSZ)
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
Terénní sociální práce
Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.
Mgr. Gabriela Trojánková :: Vyšší policejní škola Ministerstva vnitra v Praze :: vedoucí oddělení německého jazyka Úsek dalšího profesního vzdělávání.
Co jsou LP a odkud se berou? Proč jsou LP (nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké povinnosti a nároky jsou s LP spojeny? Kdo může kontrolovat váš.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
Jak lze studovat psychologii Ψ?
Struktura zápisu porady a měsíční plán porad Vypracovali: Gebhart, Benešová, Sinkulová.
Erasmus+ Info Day – DIFA 2014 Hana Matějková Institucionální koordinátor programu Erasmus Rektorát JAMU, zahraniční oddělení Beethovenova.
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
E-learningový kurz ÚK PdF bilance ročních zkušeností.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Úvodní setkání Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D.
RozšÍŘEnÍ IIS NZZ Konference projektu NZZ_
Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Novinky na webovém serveru Ministerstva vnitra
Lucie Rohlíková Jana Vejvodová ZČU v Plzni
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon.
4. INFOSCHŮZKA. CO NÁS ČEKÁ? TÉMA:  Zápočty a zkoušky  SHKV  Upřesňující zápis předmětů na LS.
Univerzita Karlova v Praze Pedagogická fakulta Ústav profesionálního rozvoje pracovníků ve školství (od října 2001) ředitelka: PhDr. Jana Kohnová Ústav.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Vzdělávání zaměstnanců v oblasti etiky a protikorupčních opatření
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
A11 - Mobility v oblasti vědy a výzkumu Ing Wolfgang Melecký.
E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ
E-learning z druhé strany: pohled studentů Jiří Zounek Ústav pedagogických věd FF MU A. Nováka Brno
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
INFORMAČNĚ PORADENSKÉ CENTRUM VŠTE. „ Informačně poradenské centrum Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích si klade za cíl pomáhat.
Zápočty a zkoušky SHKV Upřesňující zápis předmětů na LS.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
E-LEARNING VPŠ MV v Praze „Implementace nové integrovatelné e-learningové infrastruktury do resortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ 1. 6.
Další vzdělávání v sociálních službách Potřeba nebo netřeba?
Kraje pro bezpečný internet Pracovní setkání, ZSMV Hotel Solenice Tomáš Marek, koordinátor KPBI, Krajský úřad Plzeňského kraje.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Podmínky získávání a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání Základní legislativa: Zákon č. 96/2004 Sb. Vyhláška č. 394/2004 Sb. o podmínkách.
Setkání s hejtmanem. Setkání s vedením Středočeského kraje a zástupci Krajského úřadu Dne ve 13,00 hodin v budově KOKOSU proběhne setkání starostů.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Požadavky na průběžné vzdělávání zaměstnanců zdravotnických zařízení
Monitoring, audit a kontrola
Monitoring, audit a kontrola
Týmová spolupráce při vedení zájmových činností
Preventivní projekty zaměřené na problematiku AMOK - útok aktivního střelce.
PORADA MANAGEMENTU NELÉKAŘSKÝCH ZDRAVOTNICKÝCH POVOLÁNÍ (Porada hlavních sester) MZ ČR Praha.
a management projektů SF EU
specifických situací s občany
Právní aspekty výkonu Fyzioterapie
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
Personální a mzdová agenda ve vybraném podniku
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Odbor služby dopravní policie Dálniční oddělení Řehlovice.
Prezentační a komunikační dovednosti
Standardy studijních programů UK
a management projektů SF EU
Transkript prezentace:

Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci případné korupce policistů? Je možné poznat, zda se policista vskrytu dopouští korupčního jednání? Jaké postupy lze doporučit při setkání policistů s korupční výzvou? Odpovědi na tyto a další otázky můžete hledat v rámci studia kurzu s tutorskou podporou. Tento kurz je připraven jako kurz kvalifikační přípravy pro specifickou cílovou skupinu (viz dále). Věcným gestorem kurzu je odbor vnitřní kontroly Policejního prezidia ČR. Následuje ukázka ze studijní opory kurzu a několik dalších informací …

Několik důležitých otázek a odpovědí  Patřím do cílové skupiny kurzu? Jen pokud jste pracovník Policie ČR zařazený na systemizovaném služebním místě s příplatkem za vedení v 8. TT a vyšší. (Jinak jen po dohodě s OVK PP).  Budu muset kvůli studiu někam dojíždět? Ne: studium je 100% distanční, přes e-learningový portál na internetu.  Kolik budu mít na studium kurzu času? Maximálně jeden měsíc.  Co je nutné udělat pro absolvování kurzu? Především být registrován (registraci studujících na tento kurz provádí OVK PP, , odpovědná osoba: Bc. Radim Duda), prostudovat si studijní oporu kurzu na portálu a složit závěrečnou zkoušku ve formě online autotestu.  Bude mě studium něco stát? Studium je poskytováno zdarma. Bude vás to ale stát několik hodin vašeho času, trpělivost a myšlenkové úsilí.  Kde se (doufejme) dozvím více? U pracovníka: Mgr. Jiří Sůva, Ph.D. (internet): tel