Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Advertisements

Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Vlastní hodnocení školy
54.mateřská škola Plzeň se sportovním zaměřením Staniční 72, Plzeň
Oddělení mládeže a sportu
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Vysoké mýto.
Základní škola při Biskupském gymnáziu Krupka 1 - Bohosudov
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Dobrovolnictví a veřejná služba v obci Jak na to? Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními.
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Novely právních norem a jiné … PORADA ŘEDITELŮ ŠKOL
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Projekt OP VK č. CZ.1.07/1.5.00/ Šablony Mendelova střední škola, Nový Jičín Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR. Byl uskutečněn.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
Rozvoj Zoologické zahrady Jihlava Záměr projektu Smysl projektu Lidské zdroje Fin. analýza předkladatele.
NOVELY PRÁVNÍCH NOREM a jiné … PORADA ORP
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
Vzdělávací institut Středočeského kraje Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků V Kolonii 1804, Nymburk visk.cz.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Projekt je spolufinancován z ESF a ze státního rozpočtu ČR v rámci OP VK. DRUHY HODIN.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
VÝMĚNA ZKUŠENOSTÍ S REALIZACÍ PROJEKTŮ OP VK SEMINÁŘ.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Tým pro mládež Plzeň-město v rámci projektu „Na správnou cestu!“
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Ústeckém kraji na období konference Sociální služby v Ústeckém kraji Krajský úřad Ústeckého kraje.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI, PROBLEMATIKA PÉČE O NADANÉ ŽÁKY Projekt v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
EVVO ZŠ Havlíčkova Mgr. Hana Parčová.
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Individuální projekt systémový - OP VVV Inkluzivní a kvalitní vzdělávání v územích se sociálně vyloučenými lokalitami.
poslání národního pedagogického muzea a knihovny j. a. komenského
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Metodický a supervizní seminář k praxi III.
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Zástupce ředitelky školy
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34 NAŠE ŠKOLA Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34 Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Základní údaje Název školy: Základní škola, Vlašim, Březinská 1702   Adresa: Březinská 1702, 258 01  Vlašim Zřizovatel: Středočeský kraj, Zborovská 11, 150 21  Praha 5 Kontakty: telefon / fax: 317 842 610 / 317842610 e-mail: zvs.vlasim@tiscali.cz www stránky: http://zsvlasim-brezinska.wz.cz/ Ředitelka školy: Mgr. Ilona Benešová Statutární zástupce: Mgr. Ivana Setničková Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Historie školy Škola sídlila do 30. června 2002 na Žižkově náměstí v budově, která byla postavena jako továrna na  výrobu obuvi ve 30. letech 20. století. V roce 1949 byla budova znárodněna. V letech 1949 - 1979 budova sloužila komunálním službám. Od roku 1959 byla v 1. patře umístěna jedna třída, postupně pak více tříd zvláštní školy V roce 1979 budovu odkoupil MNV Vlašim za účelem zřízení zvláštní školy. V roce 1980 byla budova zrekonstruována pouze pro potřeby školy. Dne 17. srpna 2002 se zvláštní škola přestěhovala do budovy v ulici Březinská. Podle nového školského zákona byla škola k 1. září 2005 přejmenována:  Základní škola, Vlašim, Březinská 1702. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Speciální třída 1 – Mgr. Marcela Karmazínová Třídy – třídní učitelé Speciální třída 1 – Mgr. Marcela Karmazínová Speciální třída 2 – Mgr. Hana Brýlová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

I. třída – 3. a 4. ročník – Mgr. Marie Dachovská Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

II. třída – 2. a 8. ročník – Mgr. Alena Machová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

III. třída – 6. ročník – Alena Hamarová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

IV. třída – 7. ročník – Lenka Sladkovská Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

V.třída – 9. ročník – Mgr. Iveta Novotná Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Aktivity školy Sbor Kamarádi Dopravní soutěž Sportovní soutěž Výtvarné soutěže Kulturní pořady Projektové dny Akce zaměřené na EVVO a prevenci sociálně patologických jevů Exkurze Sběr (papír, víčka, pomerančová a citronová kůra) Výlety pro žáky a rodiče Spolupráce s Policií ČR, Sborem hasičů Prezentace školy na veřejnosti Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

SBOR KAMARÁDI Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Dopravní soutěž Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Kulturní pořady Otta Tesař – Jak se dělá herectví Adventní pořad Lenky Hamajdové Otta Tesař – Jak se dělá herectví Muzicírování Miloše Dvořáčka Divadlo Evy Hruškové Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

PROJEKTOVÉ DNY Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

SPOLUPRÁCE S POLICIÍ A HASIČI Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

VÝLETY PRO ŽÁKY A RODIČE Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Výrobky žáků Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.

Literatura, odkazy Výroční zpráva školy Fotogalerie školy www.zsvlasim-brezinska.wz.cz Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4.