Slavoj Písek.  2010 – 6,3 milionů USD  2014 – 5,1 miliard USD  2018 ∼ 12,6 miliard USD.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Bezpečnostní rizika mobilních zařízení Jak přijít o vše v jednom malém mobilu PhDr. Vojtěch Bednář.
Advertisements

Action academy  Problém 1  Nezvládání časových nároků se často projeví nestíháním termínů, jindy pak kvalitou práce. Většinou.
Můj mobilní telefon Nokia 6303 classic.
 Na design Nokie N97 slýchávám dosti protichůdné reakce. Mnoha lidem se líbí, některým trochu neuspořádané umístění prvků na přední straně nesedí. Já.
Trhlina ve džbánu.
Trhlina ve džbánu Neklikej Zapni zvuk.
Pět zlatých pravidel úspěchu n „Úspěch je hra - čím více hrajete, tím více vyhráváte.“ n „A čím vícekrát vyhrajete, tím úspěšněji budete hrát příště.“
SOFTWARE operační systémy
Databázové systémy Přednáška č. 2 Proces návrhu databáze.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Internet - historie.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
DESATERO DO ŽIVOTA.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
Z ČEHO SE POČÍTAČ SKLÁDÁ
Mobilní portál Jan Krňoul, Západočeská univerzita v Plzni,
Studijní obory a jejich uplatnění.
Kyselé deště Kateřina Jandová.
Výzkumný úkol.  Litomyšl je nádherné město ve kterém se narodil Bedřich Smetana, nějaký čas zde i pobývala Božena Němcová a Alois Jirásek  V Litomyšli.
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Pro ty, kteří nemohou publikovat na obecních stránkách a mají chuť a zájem napsat svůj příspěvek k aktuálnímu dění v obci, nebo třeba popřát i svému příteli.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Technologie na úpravu pitné vody Eva Košarišťanová.
Počítač a jeho příslušenství
 Slovíčka „až, maximálně, nejvýše“ apod.  Slovíčko „od“  Malá písmenka  Cena uvedená bez DPH  Klamavá reklama  Zdroj:
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Bohatství versus chudoba
 Otevřená aliance asistivních technologií  Usiluje o vytváření aktivit k rychlejšímu zavádění těchto systémů do běžné praxe.  Velký důraz klade na.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
David Šupita, Adam Řešetka, Petr Horák
...JEHO ŽIVOT? Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Specifický typ osobnosti
Technické aspekty projektu Projekt „Učíme digitálně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.3.00/
Kampaňový DCC balíček pro kvalitní mléko –
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_142_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Podpora procesu transformace pobytových sociálních služeb v MSK Úvodní konference k projektu Sanatoria Klimkovice.
Hardware osobních počítačů
Úvod do informatiky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Námitky Karel Jarušek, Fit Academy
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
10 RŮŽÍ JEN PRO TEBE !.
SYSTÉM REACH A UŽIVATELÉ CHEMICKÝCH LÁTEK Ing. Oldřich Petira, CSc. Centrum ekologie, toxikologie a analytiky Výzkumný ústav organických syntéz, a. s.
Mobilní telefony Tomáš Bušta, Martin Černík, Vojtěch Frajer.
VÝZNAM VODY PRO ČLOVĚKA…
IPhone. iPhone… produkt společnosti Apple spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení pro.
Funkce operačního systému (11). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Projekt:OP VK Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena Přibíková Číslo DUM:Pě7 - 3 Datum ověření ve výuce: Ročník:7.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
HTML stránka – odkaz, zvýraznění textu Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastTvorba WWW stránky v HTML Datum.
Informační a komunikační technologie 5. Co je to počítač, jeho využití Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Tato prezentace byla vytvořena
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
Software počítače - rozdělení
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Internet - historie.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
TLO – vložka s možností dočasného vymknutí (Temporary Lock-Out)
Média - jak s nimi a jak na ně?
Trhlina ve džbánu.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ PARDUBICE - SPOŘILOV
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
česká asociace sdílené ekonomiky
Transkript prezentace:

Slavoj Písek

 2010 – 6,3 milionů USD  2014 – 5,1 miliard USD  2018 ∼ 12,6 miliard USD

 47% uživatelů si připadá chytřejší,  61% uživatelů se cítí informovanější,  37 % uživatelů je úspěšnější v kariéře,  61% uživatelů věří, že se jejich schopnosti zlepšily,  71% uživatelů tvrdí, že se jim zlepšilo zdraví,  36 % uvádí zlepšení v milostném životě.

 51% uživatelů má obavy o své soukromí,  62% uživatelů si myslí, že by se tato zařízení měla nějakou formou regulovat,  20% uživatelů je pro úplný zákaz.

 30% uživatelů, kteří si v USA koupili nějaké nositelné zařízení, ho přestalo používat během 6 měsíců.  Poměr používání monitorů aktivity klesá až o 50% během prvních 18 měsíců po zakoupení.

 Výrobci musí přijít s něčím smysluplným.  Vývojáři musí zajistit, aby data pocházející od nositelných zařízení, byla užitečná.  Všichni dohromady musí rozptýlit obavy uživatelů.

Jack Barnaby * 1977 † 2013

 Velké množství citlivých dat  Citlivých znamená velice citlivých!  Nevyhnutelná ztráta soukromí  Únik informací by mohl podkopat důvěru v celé odvětví.

 Slabý HW  Nedostatek paměti  Malý (žádný) displej  Nedostatečná výdrž baterie  Nároky na konektivitu

 Nejdůležitější změna oproti zpracování dat, na jaké byli mnozí programátoři zvyklí.  Využívání kontextu je klíčem k úspěchu vaší aplikace.  Aplikace to dělají již dnes.

 Nositelná elektronika má potenciál  Bude třeba ujít ještě dlouhou cestu  Nositelná elektronika bude vždycky jen tak dobrá, jak dobrá budou produkovaná data  Nezapomínejte na kontext