informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Komunitární program PROGRESS
Advertisements

Výzkumný záměr Kontrolní den prosinec 2006 Vedoucí řešitel projektu: PhDr. Milada Švecová Projekt č.
EURES Evropské služby zaměstnanosti
Projekt FUTURA Kateřina Koutská. Cíle projektu  Projekt realizuje společnost Respekt institut, o.p.s. ve spolupráci s partnery:  Institut pro evropskou.
13. prosinec 2006 Kontrolní den VÚBP, Praha Projekt č. CZ / /0349 Kontaktní místo bezpečnosti a ochrany zdraví při práci pro region hl. m.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
Zdravotnictví V odvětví zdravotnictví v ČR je zaměstnáno pracovníků a výdaje státního rozpočtu do tohoto odvětví představuji asi 9% HDP. Po roce.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
„Sjednocení úřadů práce podpoří spolupráci zaměstnavatelů s kariérovými poradci – realizace Dohody o spolupráci MPSV se Sdružením automobilového průmyslu.
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Evropský celní informační portál (ECIP) – první fáze.
Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.
Kongres výchovného poradenství, Pardubice 2006 INFORMAČNÍ ZDROJE O STUDIU A PRÁCI V ZAHRANIČÍ Ing. Ondřej Gbelec Národní vzdělávací fond, o.p.s.
Kiosky a informační portál MPSV
Pracovní právo ES a změny v pracovně právních předpisech v ČR.
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Národní program počítačové gramotnosti Petr Heinzl koordinátor NPPG.
EURES – vaše práce v Evropě
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
NÁRODNÍ SOUSTAVA POVOLÁNÍ. Národní soustava povolání (NSP) je otevřená soustavně aktualizovaná databáze informací o potřebách trhu práce, vytvářená zaměstnavateli.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI
Informační systém BOZP v ČR (IS BOZP)
Pohled samosprávy na eHealth
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
MPSV - elektronizace v oblasti sociálních služeb
1 Zaměstnávání zahraničních občanů na území České republiky Věra Kolmerová vedoucí oddělení zahraniční zaměstnanosti EURES manažer Praha – MPO,
Elektronické zpracování požadavků – evidence v databázi akcí Město Studénka – Městský úřad Studénka Cena Ministerstva vnitra za inovaci ve veřejné správě.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Seminární práce z předmětu SIPOL
2. I NFORMAČNÍ ZDROJE V OBLASTI BOZP Ing. Lucie Václavková.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
ISSS 2003 ePUSA Elektronický portál územních samospráv – stav projektu Ostrava
Digitální Česko – veřejná konzultace Ing. Jan Duben ředitel sekce elektronických komunikací a poštovních služeb © 2010 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Vytváření registru územní identifikace a adres v ČR Ministerstvo práce a sociálních věcí Odbor informatiky Mgr. Karel Lux vedoucí oddělení koncepce
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Březen – měsíc internetu podeváté aneb Na úřad přes internet Jaroslav Winter BMI sdružení ISSS, Hradec Králové
ISSS 2003 ePUSA – Elektronický portál územních samospráv – stav projektu ISSS 2003 Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele.
identifikačního registru UIR-ADR
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 Portál veřejné správy portal.gov.cz Ing. Dana Bérová
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
EURES Evropské služby zaměstnanosti Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace Bc. Kateřina Krčmářová , Plzeň.
Shrnutí závěrů prvního konferenčního dne. Komunitní plánování, komunitní služby – jejich dostupnost a financování v Jihočeském kraji Mgr. Petr Studenovský.
ISSS 2003 PORTÁL VEŘEJNÉ SPRÁVY Ing. Dana Bérová Ministerstvo informatiky.
Portál veřejné správy CS – Zákaznická řešení pro státní správu Ing. Vladimír Hořejší Ing. Jitka Novotná Ministerstvo informatiky.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Konference Transformace a deinstitucionalizace soc. služeb – od 9.00 do hodin druhého dne Hradec Králové Individuální projekt odboru.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Středisko podpory poradenských služeb Národní vzdělávací fond, o.p.s. Opletalova Praha 1 Ing. Zuzana Freibergová
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Ministerstvo informatiky Cíle a plány. Cíle  Čtvrtina agend veřejné správy dálkově přístupná – ČR lídr e-Governmnetu ve střední Evropě  IT gramotná.
Roční souhrnná zpráva o výsledcích kontrolních akcí provedených inspekcí práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Strategie sociálního začleňování na období let 2012 – 2020 Příspěvek ke konferenci "Sociálně vyloučené lokality - vznik, rizika, možnosti řešení"
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
SW počítače - operační systém
Koncepce rozvoje sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením poskytovaných příspěvkovými organizacemi Zlínského kraje na období Luhačovice.
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Informační zdroje české veřejné správy
Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Václav Koudele
Ing. Stanislava Správková
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Volba povolání-ISTP 8.ročník VY_32_INOVACE_04.2/11
Komunitární program PROGRESS
Transkript prezentace:

informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert Nový Integrovaný informační portál MPSV Ing. Petr Hortlík , IT expert

Základní informace o Integrovaném informačním portálu MPSV (IIP) URL adresa: http://portal.mpsv.cz ( případně www.mpsv.cz – odkaz Služby zaměstnanosti) Návštěvnost: leden 2005 – 1 milion stránek Základní přehled informací na IIP uvedených: Informace týkající se celého MPSV v sekci MPSV Problematika zaměstnanosti v sekci Zaměstnanost Informace o sociálních dávkách v sekci Státní sociální podpora Informace o možnostech zaměstnání v EU a EHP v sekci EURES Informace o sociálním zabezpečení občanů v sekci Česká správa sociálního zabezpečení Přístup do informací z celé státní správy v sekci Portál veřejné správy České republiky Informace o všech adresách osob i firem v ČR v sekci Ověřování adres v registru UIR-ADR Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 tel: 221922571, e-mail:petr.hortlik@mpsv.cz, http:/portal.mpsv.cz, www.mpsv.cz,

Přístupnost integrovaného informačního portálu MPSV (IIP) Standardní přístup prostřednictvím počítačů zapojených do internetu Využití informačních kiosků MPSV Samoobslužné zařízení umožňující vyhledávání informací Obsahuje standardní PC, tiskárnu, dotykovou obrazovku, klávesnici, čtečku ČK – vše zabezpečeno proti vandalství Kde jsou podmínky pro umístění též PC v roli kiosku se stejným SW vybavením (bez dotykové obrazovky) Počet: cca 220 + 260 PC Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 tel: 221922571, e-mail:petr.hortlik@mpsv.cz, http:/portal.mpsv.cz, www.mpsv.cz,

Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 tel: 221922571, e-mail:roman.kucera@mpsv.cz, http:/portal.mpsv.cz, www.mpsv.cz,

Oborový portál BOZPinfo.cz ( http://www.bozpinfo.cz ) Je oborový portál věnovaný problematice bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v ČR. Je zaměřen na podnikovou sféru, státní správu a samosprávu, osoby odborně způsobilé v prevenci rizik, pracovníky SOD, odbornou veřejnost a další uživatele především z řad malých a středních podniků. BOZPinfo provozuje Výzkumný ústav bezpečnosti práce a je financovaný z prostředků MPSV ČR a dalších partnerů VÚBP, např. Státní zdravotní ústav, Český úřad bezpečnosti práce

Ukázka úvodní stránky BOZPinfo http://www.bozpinfo.cz

Děkuji za pozornost. Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, 128 01 Praha 2 tel: 221922571, e-mail:petr.hortlik@mpsv.cz, http:/portal.mpsv.cz, www.mpsv.cz,