Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Výměnný pobyt. Spolupráce • Od roku 2000 spolupracuje Obchodní akademie a Jazyková škola Pardubice se Státním centrem pro výchovu k povolání v Aschaffenburgu.
ZOO Dvůr Králové n.L. s ČSOB ke Dni dětí 31.května 2008 Generální sponzor ZOO DK
ZA DLOUHÝCH ZIMNÍCH VEČERŮ S přicházející zimou, když se dny krátí a mráz zalézá za nehty, trávíme stále více času v teple domova. Ale jak to bývalo dřív?
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
Moravské kartografické centrum Velké Opatovice. Fosili je dostavbou zámku ve Velkých Opatovicích podle návrhu architekta Zdeňka Fránka. Stavba je výrazným.
ROZVOJ INFORMAČNÍCH A KOMUNIKAČNÍCH TECHNOLOGIÍ V KROMĚŘÍŽI Zřízení PIAP v centru města a místních částech Postoupky, Bílany a Těšnovice.
Morfologie savců a ptáků Karolína Rezková. T-exkurze jsou skvělou příležitostí pro středoškoláky, kteří si chtějí vyzkoušet něco nad rámec školní výuky.
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
Jarní prázdniny ve školní družině
Molekulární biotechnologie
Zahrada v proměnách času Projekt ZŠ Staré Město ve spolupráci s MŠMT
„Agropuzzle” meeting in Poland March 2012 UNESCO Heritage Presentation.
Malovací a poznávací zájezd do Českého Krumlova PO ŠKOLE DO ŠKOLY Tento projekt je spolufinancován Evropským Sociálním fondem a státním rozpočtem.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Sčítálek.
MATEŘSKÁ ŠKOLA
Spolupráce dětmi z Víru v roce 2011 Zdeňka Chaloupková.
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
„ Technika je zábava “ Projekt - zapojeno dvacet základních škol Karlovarského kraje včetně ZŠ a MŠ Pernink a cílem tohoto projektu je přiblížit žákům.
Weidenberg I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.
Ing. Radek Novotný, PhD. „Nové směry a trendy v marketingu místních produktů a venkovském cestovním ruchu“ Jak vytvořit interaktivní expozici.
1. Datum vytvoření: Téma: Popis krajiny Cíl prezentace: Práce se smysly při popisu okolní krajiny Časová dotace: 45 min Anotace: Výukový materiál.
Otevírací doba (duben - říjen) po , út - ne , LETECKÉ MUZEUM KUNOVICE.
Vytvořil: Chemický kroužek při Střední škole zemědělské a veterinární Lanškroun.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Autor výukového materiálu: Denisa Dosoudilová Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2012 Ročník, pro který je výukový materiál určen: VIII. Vzdělávací.
Střední průmyslová škola v Písku
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Vytvořily : NickGuláš, Daniel Urban. Dne jsme navštívili jadernou elektrárnu Temelín.
AUTOREM MATERIÁLU A VŠECH JEHO ČÁSTÍ, NENÍ-LI UVEDENO JINAK, JE ZUZANA ŠTĚPÁNKOVÁ Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání.
„ŽIVOČICH“ téma školního roku Výstava 6. – , vestibul kina Centrál a prostory Bílé věže na Velkém náměstí Děti milují zvířátka a.
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
IQpark science center. Seminář vedoucích klubů Debrujárů, Luhačovice Science centrum Science centrum – co je to? Cílem science center je popularizovat.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Prezentaci vytvořila: Jiřina Hamplová, ředitelka.
EVVO aktivity pro školy
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Exkurze Praha 16. –
EVVO v Muzeu regionu Valašsko Mgr. Pavlína Vymazalová.
Chuchelský háj. poloha Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Chuchelský háj je jedním z posledních.
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
VÝSTAVA STAVEBNICE MERKUR  Naše škola se zúčastnila výstavy stavebnice Merkur v regionálním muzeu v Chrudimi.
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
 Ekologie je věda zabývající se přírodou  Není to nic nudného  Ekologie je velmi důležitá, protože chrání živočichy a zajímavá místa na Zemi.  Mezi.
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
kurzy tenisu pro děti z mateřských a základních škol
DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.
Poznáš místa v našem městě?
Projekt 5.A Aj – Hv - Vv.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
DEN ZEMĚ
ROK SVĚTLA
ŠKOLA V PŘÍRODĚ Školní rok 2013/ – ZŠ
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
ŘEMESLNÉ CHOLTICE
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
Role SVAZU při podpoře městské mobility
V červnu jsme se už všichni těšili na prázdniny
AUTOR: Mgr. Helena Dobešová NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_VLA+PŘÍ_02
Poznáš místa v našem městě?
Není včela jako včela. V červnu prvňáčci ze školní družiny navštívili ve Východočeském muzeu výstavu Včely za všech ú(h)lů. Dozvěděli se množství informací.
Pracovní stáž Malta 2019.
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém areálu cukrovaru. Součástí exkurze byla především interaktivní zábavně - vzdělávací výstava „Hry a klamy“, kde si žáci mohli vyzkoušet svou prostorou představivost, zrádnost a zároveň dokonalost našich smyslů, objevit kouzlo hlavolamů a experimentů. Dotýkat se exponátů zde bylo přikázáno! Děti si vyzkoušely svou šikovnost, ověřily své znalosti, schopnosti a dovednosti, zjistily, jak rychlé jsou jejich reakce, nebo si vytvořily 3D otisk svého těla. Další zajímavostí byla návštěva KOVOZOO, kam nás přivezl místní vláček. V zoo bylo k vidění 170 zvířat vyrobených z kovového odpadu. Cílem je ukázat návštěvníkům, že se dá z odpadu vytvořit spoustu krásných a dále užitečných věcí. V centru jsme dále zhlédli maják Šrotík, pirátskou loď. Z důvodu údržby jsme si bohužel nemohli prohlédnout dopravní letoun L610, který byl vyvinut v nedalekých Kunovicích. I přesto musíme konstatovat, že tato exkurze byla velmi zajímavá a všem se zde velmi líbilo. Mgr. R. Pernická