E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ 3. 3. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ústav distančního vzdělávání OPF SU Karviná
Advertisements

Systém vzdělávání vzdělavatelů dospělých
ON-LINE TESTY PRO DOKTORANDY NA UK FF PRAHA
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
1 Projekt Akademie distančního vzdělávání Monika Všetulová, Miroslava Dvořáková Olomouc 2007.
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
Vzdělávací modul je ucelená obsahová jednotka, která je koncipovaná na základě kompetencí, nikoli obsahu vzdělávání. Kombinací modulů mohou vznikat různé.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
Maturitní zkouška z cizího jazyka Anglický a německý jazyk.
EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Software – úvod.
Brno, Projekt Q – Ram Popis studijního předmětu B. Tremlová, V. Celer, J. Doubek.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Zkušenosti s distančními formami výuky na Slezské univerzitě
CENTRUM JAZYKOVÉ PŘÍPRAVY PdF UP
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Úvodní setkání Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Zkušenosti se zaváděním moderních metod.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Distanční kurz Základy fyziky v kombinované formě studia J. Kopečný, M. Kopečná, H. Tomečková, J. Trojková VŠB -Technická univerzita Ostrava,
Animace a eLearning Petr Korviny SCO 2006, Brno. Úvod Animace Animace Výhody (názornost, vhodnost nasazení pro výuku počítačových programů a dovedností,
Environmentální výchova a
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
Obchodní akademie Chrudim. Další vzdělávání ve spolupráci s úřadem práce.
Hodnocení pedagogické činnosti studenty 2005/2006.
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
Cíle studia didaktiky pedagogiky
Zapojení ZŠ Krnov, Dvořákův okruh 2 do projektu. Mgr.Ivana Procházková Krnov
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
KARIÉRNÍ SYSTÉM ŘEDITELŮ
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Novinky ve specializačním vzdělávání
Evropské jazykové portfolio v praxi
Publikování prostorových dat na Internetu (prezentace pro VLE Dílna) Ing. Jan Růžička Institut geoinformatiky VŠB-TU Ostrava, HGF tř. 17.listopadu
Základní škola, Nemyčeves, okres Jičín. Abychom mohli uplatňovat plánované výchovné a vzdělávací strategie, bylo zapotřebí propracovat didaktický postup.
Internet široký a bystrozraký Petr Novák - Computer Help.
Závěrečný tutoriál 1. semestru Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci
Modul č. 2: Tutor DiV Kurz: Distanční minimum (kód skupiny DMPRA0509) Tutor: Mgr. Monika Všetulová Olomouc,
Kurz Adobe Dreamweaver CS6 v LMS Moodle
Zkoušky pro účely udělení státního občanství České republiky
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
Systém výuky českého jazyka a zkoušek pro cizince jako jedné z podmínek pro udělení trvalého pobytu.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Ostrava,
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Seminář pro příjemce podpory z OP VK Smlouvy + náležitosti.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Harmonizace studia na VOŠ aVŠ Výzva na jednotný vzdělávací systém Valérie Tóthová.
Efektivní Knowledge management
tisková konference CERMAT dne
Definujte zápatí - název prezentace / pracoviště
Aplikace studijních předpisů a proces zajišťování studijní agendy
Gymnázium T. G. Masaryka, Litvínov
Jméno učitele | číslo kurzu
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
Název operačního programu:
Kreditní systém studia
Transkript prezentace:

E-learningový kurz pro examinátory zkoušky pro trvalý pobyt v ČR AUCCJ

E-learningový kurz Určen: hodnotitelům zkoušky českého jazyka pro trvalý pobyt v ČR Cíl: seznámit hodnotitele s 1. SERR 2.Popisem A1 3.konkrétními zkušebními materiály 4.Pokyny k organizaci zkoušky

Studijní materiály Pokyny k organizaci zkoušky z českého jazyka pro trvalý pobyt v ČR

Úloha:

Ohodnoťte 0-15 body, co napsal uchazeč XY:

celkem 81 hodnotících

100 % = 81 hodnotících hodnotících49 hodnotících 39,5 %60,5 %

Přehled témat Moduly Úroveň A1 dle SERR Úroveň A2 dle SERR Popis úrovně A1 Pokyny k organizaci zkoušky z českého jazyka pro trvalý pobyt v ČR Role a hodnocení receptivních dovedností Hodnocení produktivních dovedností - psaní. Hodnocení produktivních dovedností - mluvení Hodnocení Cíl jazykové deskriptory pro úroveň A1 jazykové deskriptory pro úroveň A2 popis úrovně A1 dle příručky Čeština jako cizí jazyk – úroveň A1 pravidla upravující realizaci zkoušky typy úloh v části Poslech a Čtení, způsob a podmínky hodnocení typy úloh v části Psaní, vyhodnocení vzorků testů typy úloh a kritéria hodnocení v části Mluvení typy hodnocení obecně

Tutoriály Vstupní tutoriál - fakultativní zaregistrovat se do LMS Moodle seznámit se s obsahem kurzu, organizací a dalšími náležitostmi kursu včetně podmínek vydání osvědčení možnost vstoupit do kursu distančně Výstupní tutoriál - povinný vyhodnotit vzorové ukázky mluvení hodnocení zdůvodnit sjednotit hodnocení jednotlivými hodnotiteli

Požadované vstupní znalosti základní znalost práce s počítačem alespoň minimální pedagogická praxe a minimální zkušenost s výukou češtiny pro cizince Požadavky na technické vybavení studujících počítač s nainstalovaným internetovým prohlížečem funkční připojení k internetu

Hodinová dotace: 30 hodin Vlastní tempo Pouze určena povinnost ukončit poslední lekci určitý počet dní před výstupním tutoriálem. Každou lekci uzavírá test. Úlohy i závěrečné testy budou vyhodnoceny přímo LMS, hodnocení zejména mluvení a psaní bude věnováno závěrečné prezenční setkání.

Děkuji za pozornost.