ZŠ Školní náměstí 100/5.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Advertisements

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Kroužek informatiky.
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
Jak jsme třídili a jak třídíme odpad Základní škola ve Vejprtech M.Nuslauerová Projekt Rodinné výchovy- Životní prostředí a vliv na naše zdraví Rok 2007/2008.
UČNI HRNČÍŘSKÉHO CECHU
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
AFRIKA NEVŠEDNÍMA OČIMA Pomůcky potřebné k praktickým blokům Projekt je financován z prostředků Evropské unie a spolufinancován z prostředků.
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. Beneše 456 okres Karviná, příspěvková organizace Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Navštěvuji základní školu L. Kuby 48 Školní rok začíná v září Školní rok má 10 měsíců Učíme se podle rozvrhu hodin Vyučovací hodina má 45 minut Navštěvuji.
K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2014
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_16 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Mentoring a Magistrát HR Know - How & Fórum personalistů Ing. Libor Peprný
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
Využití počítače ve výuce zeměpisu Školení SIPVZ – úroveň S Školitel: Antonín Jalovec.
Vzdělávací oblast – člověk a jeho svět Předmět – prvouka 3. roč.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
PUBLICISTICKÝ STYL = NOVINÁŘSKÝ.
DOPRAVA Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
SČÍTÁNÍ DO 100 S PŘECHODEM DESÍTKY
Škola byla slavnostně otevřena v roce Stala se všeobecně známou pod názvem „Škola - Lesná“ (stavba byla opakováním projektu ze sídliště Lesná.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
Žákovský parlament. Charakteristika Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením školy, školou a obcí Prostředník mezi učiteli a žáky, žáky a vedením.
Školní žákovský parlament
Základní škola Václava Havla. Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní.
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_15 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. – 9.ročník,
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Tvorba knížky s tradičními hrami zapojených zemí v AJ a mateřském jazyce + každá hra bude mít karikaturu (na škole bude vyhlášena soutěž Výměna zkušeností.
Školní parlament ZŠ Březová Jiří Bešťák Iva Kubelková Martina Zitková Koordinátor : Mgr. Jana Adéeová.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
NPDM Národní parlament dětí a mládeže. Co je to NPDM ? Národní parlament dětí a mládeže spadá pod organizaci DUHA participace Byl založen v roce 1997.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
ZŠ STARÉ MĚSTO 2.STUPEŇ.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_07_PRVOUKA
Xia Gilová, Anička Křiklánová, Ondra Soustružník
Třídní schůzka 3.A
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Radka Škulaviková
ZŠ Staré Město.
Název školy: Základní škola speciální Litvínov, Šafaříkova 991
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
S MĚSTEM JIHLAVA PLAVE CELÁ RODINA
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
Základní škola a Mateřská škola
Autor: Mgr. Marie Hartmannová
Název projektu: „NEBOJME SE TECHNIKY" výukové programy pro rozvoj technické gramotnosti žáků ostravských.
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
„Najdi a nafoť školní hřiště, jaké bys chtěl mít u naší školy“.
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
ZŠ Školní náměstí 100/5.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_2_AJ4
KLUB MLADÝCH DIVÁKŮ (KMD)
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

ZŠ Školní náměstí 100/5

Školní parlament 2014/2015

VEDENÍ PARLAMENTU Předseda parlamentu: Jaroslav Gadzsor Zástupce předsedy: Helena Horvátová

ČLENOVÉ PARLAMENTU Erika Polaková Radka Novotná Sofie Joniová Sabina Darvašová Helena Horvátová Nikola Pirko-Puľová Anna Šorfová

Práce školního parlamentu Parlament se schází 1x za měsíc. Shromažďuje požadavky a připomínky k chodu školy. Požadavky a připomínky následně tlumočí vedení. Zapojuje se do aktivit školy. Zajišťuje chod školního rozhlasu. Pořizuje fotografie a písemné zprávy o své činnosti. Své zprávy o aktivitách zveřejňuje ve školním časopisu PŘEDLÍK a na webových stránkách školy.

Práce ve šk. roce 2014/2015

1. znovuzprovoznění šk. rozhlasu Žáci hrají písničky na přání svých spolužákům V hodinách pracovní výchovy vyrobili „rozhlasové krabičky“, do kterých mohou žáci 1. i 2. stupně vkládat lístečky s názvy písní, které chtějí zahrát. Provádějí potřebná hlášení školy. Žáci skládají a následně prezentují v rozhlase vlastní básně.

2. Zavedení plavÁní na škole Parlament přednesl vedení školy požadavek žáků docházet na plavaní do plavecké haly. Vedení školy tuto aktivitu dětem umožnilo v Městkých lázních města U/L. Plavání se zúčasňují žáci 5. až 9. tříd. nepravidelně.

3. Hry do tříd Členové parlamentu sepsali na základě podnětů spolužáků seznam her, které by rádi uvítali ve svých třídách a vyplnili tak přestávky mezi hodinami.

Takto si hrajeme

4. Pomoc mladým spolužákům V rámci suplovaných hodin na 2. stupni starší žáci navštěvují třídy na 1. stupni a aktivně se zapojují do vyučovacího procesu. Mladším spolužákům pomáhají s procvičováním, opakováním a upevňováním učební látky.

5. Vyhlášení vÝtvArnÉ a literární soutěže Výroba plakátů Shromažďování výkresů Vyhodnocení soutěže Vyhlášení výsledků ve školním rozhlase, předání cen

A zde jsou výsledky

Výtvarná soutěž 1. místo: Radka Novotná a Anička Nanárová 7. tř. 2.místo: Karolína Gažiová a Natálie Darvašová 5. tř. 3.místo: Anička Joniová 4. tř.

Literární soutěž 1.místo: Aneta Gažiová 4.tř. a Michaela Gažiová 5.tř. 2.místo: Karolína Darvašová 4.tř. 3.místo: Magda Poláková a Nikola Olešnaniková 4.tř.