Výroční shromáždění TG 16. 4. 2015 Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GVID – MATURITA 2014 aktuální stav – říjen 2013.
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ • 2 přihlášky • termín odevzdání přihlášek: do • termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna.
Popis školících a informačních aktivit CERMATu
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Základní škola Mikulov, Valtická č. 3,
Eva Jeníková, 3.A.  Valení balvanu  Strom spln ě ných p ř ání  Maturitní ples  Majáles  Poslední zvon ě ní  Školní akademie  Projektový.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Základní škola při Biskupském gymnáziu Krupka 1 - Bohosudov
ZÁVĚREČNÁ ZKOUŠKA ZEDNÍK ROČNÍK 2009 SEZNAMOVACÍ ADAPTAČNÍ SEMINÁŘ LUKÁŠ PRAJZENT MATĚJ POSLEDNÍ.
Práce předsedy zkušební maturitní komise
zahajovací třídní schůzka 14. června 2013
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
Výroční shromáždění TG Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků.
Výroční shromáždění TG
Výroční shromáždění TG Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků.
GVID – MATURITA 2015 aktuální stav – září STRUKTURA MATURITNÍ ZKOUŠKY Maturitní zkouška (MZ) Společná část MZ Český jazyk a literatura Matematika.
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Autoevaluace školy RNDr. Irena Přádná Gymnázium F. X. Šaldy Liberec 2007
Stav realizace projektu AutoAdapt Rada ředitelů AutoSAP
Vlastní hodnocení školy KA 03/5 Metodická setkávání „Vzdělávací tržiště“ Mgr. Pavlína Karlová.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
La section franco-tchèque de SGO ČESKO-FRANCOUZSKÁ SEKCE SGO.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
PODZIMNÍ TERMÍN MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011 TISKOVÁ KONFERENCE CERMAT 15/8.
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona základní model nové maturity skladba zkoušek nové maturity maturita bez hendikepů průběh maturity organizace.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
Přijímací řízení nově Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných LK Krajský úřad Libereckého kraje Ing. Eva Kotková.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky 2012 Ing. Dana Štěpánová odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje.
Střední vzdělávání Maturitní zkoušky Změny právních předpisů
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Přijímací řízení
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Třídní schůzky T4
PODZIMNÍ TERMÍN MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
Přijímací řízení 2016/2017.
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
Fond rozvoje sdružení CESNET
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Informace v oblasti dalšího vzdělávání
PAKT ZAMĚSTNANOSTI LIBERECKÉHO KRAJE
Plánování prvních kroků
Zákon o ochraně veřejného zdraví před hlukem a řízení hluku v komunálním prostředí (Zákon o hluku) věcný záměr.
Přijímací řízení na střední školy 2017/2018
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
GVID – MATURITA 2019 aktuální stav – říjen 2018.
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Při technické univerzitě v Liberci
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Setkání kariérových poradců
ORGANIZACE PŘIJÍMACÍHO ŘÍZENÍ 2016/2017 část I. - Přihláška na SŠ
Zástupce ředitelky školy
MATURITA 2010 změna modelu a novelizace zákona
Transkript prezentace:

Výroční shromáždění TG Pravidelné setkání vedení školy s rodiči žáků

Projednávaná problematika Škola v roce 15, učitelé a žáci Hospodaření v roce 14 a výhled na rok 15/16 Strategie roku 15 a dál Zkoušky pro žáky Školská rada TG Proběhlé a připravované akce Stravování žáků Prázdninové činnosti a začátek příštího školního roku Třídní schůzky v kmenových učebnách

Škola v roce 15, učitelé a žáci V budově je nyní prioritně TG, Euroškola má k dispozici nové prostory (bývalý DK), využití odb. učeben a pro DS Analýza po 3 letech vzájemného soužití, další vývoj Obměna v učitelském sboru (NJ+Dě, HV, TV) Úroveň výuky, reálné problémy (ANJ) Přístup žáků ke studijním povinnostem Další aktivity žáků a pro žáky Kontroly, hodnocení školy „zvenku“ Zřizovatel ESO a role TG (Valná hromada)

Ekonomické informace Hospodářský výsledek 2014 Výnosy: ,-Kč Náklady: ,-Kč Rozdíl: ,-Kč Použití: fond rozvoje školy (naplnění ustanovení zákona č.306/1999 Sb.) (pův. záměr výn Kč – ovlivněno projektem OPPA) Rozpočet TG na rok 2015 (bude projednáno VH) Výnosy: ,-Kč Náklady: ,-Kč Bez navýšení, ale bez příjmu z ESF Výše školného na rok 2015/16: ,-Kč Slevy: (Směrnice 6/2013 – bude aktualizována)

Strategie roku 15 a dál Zdárné dokončení studia žáků 8. ročníku (SWOT) Nová prima a obměna kvinty 2 sekundy – 2 tercie? Kam směrovat učitele? Co měnit při výuce? Žáci - cizinci Zviditelňování pozitivních výsledků a aktivit školy

Zkoušky pro žáky TG Nová forma přijímacího řízení (pilotáž CERMAT) Maturitní zkoušky pro 8. ročník – společná, profil. Trojskok Závěr školního roku (písemné práce a jiné zk.) Zkoušky v „náhradním termínu“ (NT) Komisionální zkoušky – nesouhlas se známkou Komisionální zkoušky – opravné Maturitní zkoušky v podzimním termínu Možnost nových zkoušek – ESA (v synergii s Euroškolou)

Školská rada TG ŠR v období září 2012 – září 2015 pracuje ve složení –Ing. Miroš Houser - předseda –Mgr. Magda Hausdorová, Ing. Eva Staňková, Mgr. Lucie Prokopcová, Dagmar Makovičková, Petr Mareš Proběhlo celkem 8 řádných jednání školské rady Na posledním jednání dne –schválen hospodářský výsledek za rok 2014 –školné 2015/16 –přijímací řízení v roce 2015, pilot CERMAT –změny v učitelském sboru –Aktivity Trojského gymnázia

Proběhlé akce školy Adaptační kurz (8. – ) Projektová výuka „25 let od pádu komunismu“ – listop.14 Natáčení a pilotáž v proj. ESF „Převrácená třída“ – podz. Sportovní turnaje (florbal, kopaná, basketbal, atletika) Bruslení na Hase a Vánoční besídky – prosinec 2014 Lyžařské kurzy v Rakousku a v Rokytnici – led., ún dny otevřených dveří – celorepublikový – soukr. školy, 1 v lednu a 1 v únoru (naučně-populární) Ples TG – Retro Music Hall – Olympiády a soutěže (intelektuální i sportovní), organizace jazykové soutěže ANJ pro P7 – únor 15 Přednášky – „odborníci do školy“ – stále aktuální Konference žáků, miniprojekty, testování aplikací ČŠI Exkurze, výstavy, semináře, DVPP

To jsme letos prožili

Připravované akce školy Filmová (půl)noc TG ( zítra ) Jarní brigáda – ukliďme Česko, Den Země – Pilotní ověření testů na ISET Mobil – 5. a 6. ročník Přijímací zkoušky – uzavření I. kola a II. kolo – – Vnitřní audit – ISO 9001 a MZ (volno ŘG – ) – písemné, ústní Trojskok 18. až – písemné a – ústní (4. ročník) Slavnostní předání mat. vysvědčení a certifikátu za Trojskok – Trojský zámek – Červnové výjezdy: St. Peterburg , Vodácký kurz – Vltava , Eko-trip Vesec Dublin (Irsko) – Raftování a Olympijský den na Trojském kanále: Zahradní slavnost – organizuje septima Předání závěrečného vysvědčení: Adaptační kurz + sportovně-relaxační pobyt: (nižší stupeň gymnázia)

Stravování žáků Zajišťuje firma Sodexo Složení stravy Cena oběda - složky Zapojení firmy Sodexo do aktivit TG Vyjádření názoru, spokojenost Řešení akutního problému – rušení výuky ve 2 učebnách

Prázdninové činnosti Kontrola učeben pro žáky, obměna nábytku Opravy a malování v učebnách i sociálních zařízeních obou podlaží Standardní revitalizace sítě IT, čištění a obnova PC Oprava střechy sportovní haly (tvoří se louže) Přípravné kurzy pro žáky – cizince Příprava nového školního roku a společného výjezdu v září 2015

Diskuze, závěr Otázky přítomných Přesun do kmenových učeben a zahájení třídních schůzek Děkujeme za pozornost vedení Trojského gymnázia s.r.o.