P Ě VECKÁ SOUT Ě Ž 31 ZPĚVÁKŮ SE VE STŘEDU 25. BŘEZNA 2015 ZÚČASTNILO SOUTĚŽE V SÓLOVÉM ZPĚVU. SOUTĚŽÍCÍ SI NEJPRVE SPOLEČNĚ ZAZPÍVALI, A POTÉ UŽ JEDNOTLIVĚ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Advertisements

NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
6. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
Výsledky únorového kola. Vítězem anglické projektové soutěže za měsíc únor se stala Anička Havlíčková z 2. třídy (Montessori). Vítězce gratulujeme. Ocenění.
K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2013
Třída 2.B si na čtvrteční odpoledne pro své rodiče a budoucí prvňáčky připravila ukázkovou hodinu angličtiny. Rodičům žáci předvedli, co vše už umí a.
Jakub Košař, 5.B.  - byl založen v první třetině 14. století pány z Lipé a později ho získal markrabě Jan Jindřich  - měl chránit důležitou obchodní.
PÍSEŇ O JEDNOM STAROBYLÉM MOSTU
7. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Klub irských tanců Texty pro moderátory a do propagačních materiálů.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Identifikátor materiálu: EU
FIRE DANCE 2013.
Vánoce pro děti z dětského domova v Ivančicích. Milé dámy, Jak jistě víte, existuje jeden dětský domov v Ivančicích, který společně sponzorujeme. Je řada.
2. Často však světlo svítání | zastře strach z večera, | když člověk pozná zklamání | a zmizí důvěra.
TŘEBENICE Okres Litoměřice PSČ:
ČESTICKÝ BRAMBOR Slavnostní vyhlášení XVIII. ročníku dětské literární a výtvarné soutěže na téma TAJEMSTVÍ VESMÍRU proběhlo v sále.
7. Poslední disciplína – původně jsme měli stavět sněhuláka, ale sněhové podmínky nám to nedovolily, a tak nám paní učitelky vymyslely náhradní disciplínu.
František Ladislav Čelakovský
VZORY PODSTATNÝCH JMEN
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
SVÁTEK SENIORŮ Brno Náměstí Svobody ……. Ve bylo oficiální zahájení za účasti PŘEDSTAVITELŮ MĚSTA BRNA. Záštitu nad akcí měli JUDr. Michal.
9.A.
Vítáme Vás v našem projektu-muzikál.Toto téma nás všechny zaujalo,proto jsme se sem přihlásili.Chtěli jsme si zkusit hrát v muzikále a zahrát si na opravdové.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
Den Země VODA 2013 Učebna fyziky. Žáci měli vyplnit 2 pracovní listy Zde ukázka jednoho pracovního listu. Skupiny zde porovnávaly hmotnosti sladké a slané.
10. Žáků takže 5 dívek a 5 chlapců… DÍVKY CHLAPCI Becherová Lenka Bláha Petr Doležalová Barbora Knotek Jaroslav Novotná Kateřina Lepšík Jan.
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
Slovní úlohy Dělitelnost
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
Soutěž mladý zdravotník
Vyhodnocení 3. ročníku soutěže škol ve sběru druhotných surovin s AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
POŘÁDÁ 27.BŘEZNA SE V MORAVSKÉ TŘEBOVÉ SEŠLA POROTA, ABY ROZHODLA O VÍTĚZÍCH SOUTĚŽE ČLENOVÉ POROTY: ČLENOVÉ POROTY: Mgr. PETR VÁGNER – ředitel.
STATISTIKA 1. MOMENTY Vztah mezi momenty v rámci skupin a celku Data rozdělena do několika skupin S 1, …, S k Počty objektů v jednotlivých skupinách n.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“
LIGA ZÁKLADNÍCH ŠKOL V ORIENTAČNÍM BĚHU XXXXVI. ročník.
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
FIRE DANCE 2017.
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
FINÁLE DDM Beta Pardubice
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
VY_32_INOVACE_07_Když jsem já ty koně pásal Autor Mgr. Iva Dušková
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy ve 3. ročníku
Carly Rae Jepsen.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Co se dělo v I. A v zimním období?
Pohár vědy (Science cup)
Slavnostní rozsvícení vánočního stromu.
Plavecký klub Děčín.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Sestra v akci ZV OOP DJŠ zakoupil vstupenky na muzikál Učinkují :
Velikonoce VY_32_INOVACE_5A_16
VY_32_INOVACE_18_Literatura 19. století
FIRE DANCE 2018.
Správným směrem 5_Litoměřice 2017 Litoměřice

NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Školní Stará Boleslav
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
VY_32_INOVACE_02_Cib, cib, cibulenka Autor Mgr. Iva Dušková
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Transkript prezentace:

P Ě VECKÁ SOUT Ě Ž 31 ZPĚVÁKŮ SE VE STŘEDU 25. BŘEZNA 2015 ZÚČASTNILO SOUTĚŽE V SÓLOVÉM ZPĚVU. SOUTĚŽÍCÍ SI NEJPRVE SPOLEČNĚ ZAZPÍVALI, A POTÉ UŽ JEDNOTLIVĚ ZAZNĚLY KRÁSNÉ PÍSNĚ LIDOVÉ I UMĚLÉ. POROTA MĚLA VELICE TĚŽKÉ ROZHODOVÁNÍ PŘI URČENÍ JEDNOTLIVÝCH MÍST. V 1. KATEGORII (1. A 2. TŘ.) 1. MÍSTO ZÍSKALA ELIŠKA PIKULOVÁ. DRUHÉ MÍSTO OBSADILA DVĚ DĚVČATA ANDREA KULAJTOVÁ A PETRA STOLAŘOVÁ. V 2. KATEGORII (3. – 5. TŘ.) ZVÍTĚZIL BONIFÁC KOZUB, NA 2. MÍSTO DOSÁHLA NELA HRUŠKOVÁ A 3. MÍSTO OPĚT OBSADILY DVĚ DÍVKY – KAROLÍNA RÝDLOVÁ A SOŇA HRUŠKOVÁ. POSLEDNÍ KATEGORIE ŽÁKŮ DRUHÉHO STUPNĚ DOPADLA NÁSLEDOVNĚ. 1. MÍSTO S PŘEHLEDEM SI VYZPÍVALA ADRIANA NOVÁKOVÁ, 2.MÍSTA ZÍSKALA JANA KNÁPKOVÁ A ANDREA SKÝPALOVÁ. TŘETÍ POZICI SPOLEČNĚ OBSADILY IVA ZELNÍČKOVÁ A KATEŘINA KRUŤOVÁ. VELICE SE NÁS POTĚŠILA HOJNÁ ÚČAST ŽÁKŮ 2. STUPNĚ. BUDEME SE TĚŠIT NA VESELÉ PÍSNIČKY DALŠÍ ROK. ZAPSALA MGR. BOŽENA ŠTACHOVÁ