MY A TOPSEC současnost a budoucnost. Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ECVET v Programu celoživotního učení
Advertisements

Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
GUIDE ME! Projekt mezinárodní spolupráce. Anotace projektu  Moderní technologie pro podporu cestovního ruchu  Propagace cestovního ruchu  Výměna zkušeností.
PERSONALISTIKA PRAKTICKY
Studentští poradci Bezpečně studiem! Martin Pešl.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
„RESTART ŠKOLNÍCH METODIKŮ“. Aktuální situace Koncepce státu  ICT koordinátor  Enviromentalista  Koordinátor ŠVP Kariérní řád.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
KOMUNIKACE… BRÁNA K VÝZKUMU ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2 ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2 Spolupráce výzkumných a vývojových pracovišť.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
AKADEMICKÁ INFORMAČNÍ AGENTURA a možnosti studia v zahraničí Vypracovala: Eva Jermanová.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
ESF – JPD 3 Grantové schéma 4.2
Akademická informační agentura Informace o možnostech studia v zahraničí.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Vlastní hodnocení školy
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
Role vysokoškolského pedagoga ve WBL PaedDr.Vanda Hájková, Ph.D
HODNOCENÍ UMĚLECKÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ A JEJICH VÝSLEDKŮ.
3. Celofakultní pedagogická konference1 Zapojení předních odborníků z praxe na Ekonomicko- správní fakultě Masarykovy univerzity.
Environmentální výchova a
Znáte fondy a programy EU? - výsledky on-line ankety - Praha, 3. prosince 2007.
Program Socrates/Erasmus Jana Procáková Petra Veselá Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Nabídka služeb kariérové poradny ZČU Pavla Hrabačková, 12. –
Zkušenosti s dobrovolnictvím v Německu 3. konference Brno – město pro rodiny „Rodina spojuje generace“ Dana Žižkovská Brno.
TechIN Propojení studia a praxe. Informace o projektu Název operačního programu: OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zahájení projektu: Ukončení.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
MARKETINGOVÝ MIX.
Business Time Business TO Bc. Macák Ondřej Bc. Švadlenka Martin team Hacker Stanislav.
Multilaterální setkání mládeže partnerských měst Jičín –
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
1 Roman Kučera – VŠB – TUO Radka Najmanová - OU Michael Rada – VŠP Jiří Bolgáč – SLU 2.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Modernizace výuky praktických dovedností studentů FZV a LF UP v Olomouci doc. PhDr. Jana Marečková, Ph.D. a kol. Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Závěrečné setkání Nové Dvory, 26. – Bc. Lucie Chládková Bc. Kristýna Juhová Mgr. Lenka Karbanová Bc. Markéta Kovářová Bc. Jana Vavříková.
1 Stáže studentů v advokátních kancelářích poskytujících pro bono služby Pro bono junior.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Brno 5. a 6. února 2008 Mezinárodní konference Konkurenceschopnost podniků1 JAK MŮŽE EKONOMICKO-SPRÁVNÍ FAKULTA MASARYKOVY UNIVERZITY PŘISPĚT KE ZVÝŠENÍ.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
CZ / /0213 Praxe v technických oborech - součást výuky Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace.
ORIENTAČNÍ TÝDEN PRO STUDENTY PRVNÍCH ROČNÍKŮ Možnosti studia v zahraničí Mgr. Tomáš Uher Univerzita Karlova Informační, poradenské a sociální centrum.
Vzdělávání v laboratorní medicíně – prezenčně i virtuálně Marie Karlíková, Daniel Rajdl, Ondřej Topolčan Lékařská fakulta UK Plzeň.
Mladí lidé a dobrovolnictví v oblasti péče o přírodu a kulturní dědictví České republiky prezentace výsledků výzkumu Tomáš Blaha Marek Zemský.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Česká republika v Evropském výzkumném prostoru 2 (CZERA 2)
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
PROJEKTOVÝ MANAGEMENT VE SPORTU
Zkrácený název projektu: „Rozvoj kompetencí“
Rozvojová spolupráce českých měst: výsledky průzkumu
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Pavel Burda Roman Vaníček
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
Statutární město Ostrava
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA TECHNICKÝCH OBORŮ
IP Alena Kopáčková (DFP)
VELETRH NEZISKOVÝCH ORGANIZACÍ 2015 | ZAČNI S NEZISKOVKOU
Vize, mise, cíle Vize Mise Cíle
Transkript prezentace:

MY A TOPSEC současnost a budoucnost

Obsah prezentace  Splněná očekávání  Přednášky  Další aktivity  Budoucnost  Přednášky  Kontakty  Organizace  Kritéria výběru  Studenti  Proces výběru

SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ

Přednášky  Zajímavá a praktická témata  konkrétní znalosti a dovednosti  Dobrý časový harmonogram  konání přednášek a dalších aktivit  Přednostní nabídky  studijní a pracovní stáže SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ | BUDOUCNOST | KRITÉRIA VÝBĚRU

Další aktivity  Teambuilding  společné aktivity  Flexibilita ve výběru místností  v závilosti na velikosti skupiny SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ | BUDOUCNOST | KRITÉRIA VÝBĚRU

BUDOUCNOST

Organizace  Administrativní zátěž  registrace  TopSeC – jak ano a jak ne  diskuse nad průběhem programu  Management programu  aktivní podíl studentů na rozvoji  Propagace  vnější i vnitřní v rámci MU SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ | BUDOUCNOST | KRITÉRIA VÝBĚRU

Přednášky  Praktické workshopy  aktivní zapojení do aktivit  Zahraniční odborníci  externí vyučující, partneři  Cases  případové studie firem  Studenti studentům  zkušenosti z firem, stáží…  Poradní orgán fakulty  „fakultní think-tank“ SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ | BUDOUCNOST | KRITÉRIA VÝBĚRU

Kontakty  Kontakty s fakultou a partnery  možnost diskuse, odezvy  Meziuniverzitní setkání  spolupráce s obdobnými programy  Teambuilding  „build a team“ SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ | BUDOUCNOST | KRITÉRIA VÝBĚRU

KRITÉRIA VÝBĚRU

Studenti  Omezení počtů  méně studentů do ročníku  Propagace na fakultě  dostat TopSeC do povědomí  Image exkluzivity  budovat prestiž programu  Stínování + stáže u partnerů SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ | BUDOUCNOST | KRITÉRIA VÝBĚRU

Výběr  Komise – zástupci obou stran  Komplexní hodnocení  průměr, zkušenosti, stáže,…  Stáž jako absolutorium  propojení studentů a partnerů SPLNĚNÁ OČEKÁVÁNÍ | BUDOUCNOST | KRITÉRIA VÝBĚRU KomiseFakultaPatrneři

Karolína Hlobilová Ivo Mareček Michal Pástor Lukáš Strniště Petr Vlašín Jiří Zajíček Děkujeme za pozornost