Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

POVOLÁNÍ V OBLASTI OSTRAHA MAJETKU A OSOB
Volitelné předměty pro 3. ročník 2012/13. Každý student současného 2. ročníku obchodní akademie si zvolí pro druhou polovinu svého studia volitelný blok.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Úvodní stránka.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍM OBCHODNÍM ŠKOLSTVÍ ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Specializační vzdělávací program
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
střední odborná škola služeb
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Časová koordinace ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
EURES – vaše práce v Evropě
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Příprava na výkon povolání
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Otevírá dveře ke studiu a práci v Evropě Ing. Karin Jajtnerová Národní ústav odborného vzdělávání Eurocentrum Liberec, 21. února 2007.
Fakulta zdravotnických studií
Studijní program Ekonomika a management
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Modulární systém výuky na VŠP, a.s. CÍL = kvalitní, evropské a moderní studijní programy a obory Renáta Nešporková.
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
1 Inovace vzdělávacího procesu založeného na získávání kompetencí prostřednictvím výstupů z učení ve studijních oborech PODNIKÁNÍ
ABSOLVENTSKÁ PRÁCE Název absolventské práce
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
Soukromá vyšší odborná škola sociální, o.p.s. Jihlava Matky Boží Jihlava, IČ tel
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Středoevropská komparativní studia na IMS FSV UK kombinovaná forma studia Den otevřených dveří 2016 Tomáš Nigrin.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Autor:Mgr. Jitka Hříbková Číslo DUMu:VkO9 - 4 Datum ověření ve výuce: Téma: Vzdělávací soustava ČR Tématický okruh: Člověk a pracovní život.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Česká sestra Bc. Tomáš Válek, DiS. Profesní a odborová unie zdravotnických pracovníků, z.s.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P H D R. R OMAN V IDO, P H.D. Den otevřených dveří 22. – 23. ledna 2016 Fakulta.
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ
Fakulta zdravotnických studií
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Fakulta zdravotnických studií
KATEDRA SOCIÁLNÍ PRÁCE
BLEP061p Řízení ekonom. a právo
PHmax ve středním vzdělávání
Studijní program Ošetřovatelství
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Prezentace Diplomatické akademie.
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ MB
Studijní obor Management sportu
NÁRODNÍ PROGRAM ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ V ČR
Transkript prezentace:

Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO Den otevřených dveří Veřejně správní akademie Vyšší odborná škola, s. r. o. BRNO

O škole: Škola vznikla v roce 1992 a je první školou v České republice připravující pracovníky veřejné správy  VSA poskytuje v těchto akreditovaných studijních programech vyšší odborné vzdělání, které zahrnuje všeobecné, specifické odborné studium a praktickou přípravu. Výuka probíhá způsobem obdobným na VŠ. Součástí vyššího odborného studia je odborná praxe, která se uskutečňuje v každém ročníku studia v předepsaném rozsahu stanoveném studijním programem. Na odborné praxi si studenti nejen ověřují získané teoretické poznatky, ale dobu praxe mohou také využít k navázání kontaktů pro pozdější pracovní vztah.

Studijní obory Správní činnosti Veřejná správa Administrativa justice Administrativa a právo EU Krizové řízení Multikulturní výchova

Studijní obory Hospodářsko – správní činnost Správa majetku Daňové poradenství Řízení organizací neziskového sektoru Konkurz, exekuce a vymáhání pohledávek

Studijní obory Personální řízení Personální poradenství Public relations Animátor volného času

Správní činnost – předměty Teorie práva Stát a právo Dějiny státu ČR a EU Sociologie Ekonomie Statistika Státní právo Výpočetní technika Cizí jazyk Ekonomie Základy účetnictví Politologie Občanské právo hmotné a procesní Finanční právo etika

Hospodářsko – správní činnost předměty Cizí jazyk Teorie práva Základy práva Evropských společenství Ekonomická statistika Ekonomie Hospodářská korespondence Výpočetní technika Celní právo Veřejné právo Soukromé právo Etika Sociální komunikace Management Daně

Personální řízení předměty Cizí jazyk Ekonomie Právo Úvod do sociální komunikace Personální práce Politologie psychologie Sociologie Výpočetní technika Metody personální práce Personální řízení komunikace

Délka studia Denní studium 3 roky Dálkové studium 4 roky

Ukončení studia Zkouška z příslušných oborů Zkouška z cizího jazyka Obhajoba absolventské práce tzv. absolutorium Úspěšní studenti jsou oprávnění používat titul diplomovaný specialista (DiS.)

Galerie Posluchárna P1, učebna PC a informační středisko:

Kontakt: Ředitel: Vedoucí kanceláře ředitele: Ing. Ondřej Venclík Tel./fax: +420 548 215 829 Email: vsa@vsa.cz Vedoucí kanceláře ředitele: Mgr. Vítězslav Tačík tel./fax: +420 548 215 829 e-mail: zastupce@vsa.cz Skype: vitezslavbrno