Námitky Karel Jarušek, Fit Academy www.fitacademy.cz.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právě jste vysvětlili, že pořízení nejnovějšího softwaru prostřednictvím OVS je skvělý způsob, jak optimalizovat IT a vytvářet hodnotu, a chcete.
Advertisements

Poznej, kdo to řekl.
Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Action academy  Problém 1  Nezvládání časových nároků se často projeví nestíháním termínů, jindy pak kvalitou práce. Většinou.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
11. Jakub lstí dostává prvorozenecké požehnání
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Slova Květiny.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Lektorky: Andrea Novotná, Kateřina Pintířová Účastníci: Tomáš Karger, Martin Kroupa, Adéla Sanitrová, Zuzana Lechnerová, Miroslav Houška.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
NOVINKA UNIKÁTNÍ PŘÍSTROJ MULTISTERIL. MULTISTERIL UNIKÁTNÍ A REVOLUČNÍ Je více než nepostradatelný přístrojh pro lákařskou a dentální ordinaci, MULTISTERIL.
Seminář v rámci soutěže MUP Praha o nejlepší studentský podnikatelský nápad pro studenty středních škol více informací na: Osobní business.
„Metodická činnost“ Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Oddělení legislativní a právní.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Prodejní dovednosti pro společnost Chodura Konkurenceschopnost a kvalita - cesta k úspěchu zemědělského podniku.
Člověk se nědy zeptá proč...???
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Jak vyjednávat o smlouvě a honoráři I. pro společnost JTP Roman Čiviš, A TREND.
Co manažeři očekávají od vzdělávání HR ŽIVĚ 14. prosince 2005 Tomáš Valenta Generali pojišťovna a.s.
 Martina Švarcová. Adresa a kontakty: Adresa Adresa: U Dráhy 827/6, ZábřehKontakty: Tel.:
1. Jezu, Jezu, můj jsi, můj! | V tomto putování zdejším | k sobě blíž mne přitahuj, | ať jsem vždy ti podobnější(m), | tobě oddán duší, tělem | ve smrti.
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla. Teď je čas na mužská pravidla.
Clever spokesman aneb jak chytře na novináře Ladislav ŠTICHA.
VODA.
Bc. Jitka Hošková. pomáhá určit, který uchazeč bude pro firmu tím nejlepším zaměstnancem, a zároveň která firma bude tou nejlepší pro uchazeče. Nalézt.
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST – „Spolu to dokážeme“ Registrační číslo CZ.1.07/1.400/ Číslo materiálu:
Interviewing = Pohovor s klientem NKPD Lucia Madleňáková.
Plánování LASA & FIDO. Úvod Co je to plánování?  Čeho chceme dosáhnout?  Čeho jsme schopni dosáhnout?  Jak toho chceme dosáhnout?  Jak poznám, že.
Využití dotazníku při evaluaci Mgr. Miroslava Dvořáková 2007.
MUŽSKÝ MANIFEST (JEDNOU PRO VŽDY).
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Rozhodnout se musíš SÁM!!!. Dej pozor, co si přeješ Ukázka.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
Jediná věc,která se v životě dá změnit je budoucnost.
Otázky pro skupinový koučink PhDr. Milada Blažková 2014

Slavoj Písek.  2010 – 6,3 milionů USD  2014 – 5,1 miliard USD  2018 ∼ 12,6 miliard USD.
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Finanční gramotnost: Kdo nám může poradit. NA PORADCI ZÁLEŽÍ … 10 Kdo nám může poradit Člověk s kufříkem se ptá jiného čekajícího na tramvaj: „Promiňte,
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
ANOTACE Objasnit žákům pojem krátkodobý a dlouhodobý cíl, seznámit je s vytyčováním svých cílů a s využitím pozitivních vzorů. Výukový materiál.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
Sociální práce s dětmi a mládeží Průběh semináře PROČ? Smysl a cíl CO? Čeho si všímáme? JAK? Způsob zjišťování údajů Pozorování, sběr údajů REFERÁTY Požadavky.
Volný čas dětí a mládeže Průběh semináře PROČ? Smysl a cíl CO? Čeho si všímáme? JAK? Způsob zjišťování údajů Pozorování, sběr údajů REFERÁTY Požadavky.
PSYCHOLOGIE KOMUNIKACE KOMUNIKAČNÍ SITUACE V PRÁCI MANAŽERA IVANA NEKVAPILOVÁ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt: Vzdělávání pro.
Čím chci být ,až vyrostu.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Slova Květiny.
Žákovský parlament – I. stupeň
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
Jak na PR (absolutní základ)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Otázky pro průběžnou práci
Pořád od ženských slyšíme jejich pravidla
Podpůrná opatření včera, dnes a zítra
Otázky pro skupinový koučink PhDr. Milada Blažková Únor 2013
Volnočasová pedagogika
Transkript prezentace:

Námitky Karel Jarušek, Fit Academy

Námitky Každý člověk potřebuje fitness! I když to všichni víme, přesto vzniká rozpor a nedochází k uzavírání členství Zádrhelem jsou námitky…

Co je nutné si uvědomit! Námitky nikdy nevyvracíme!

Co je nutné si uvědomit! Jsme poradce, který zájemce nepřemlouvá k podpisu členství Pomáháme mu splnit cíle, které chce a touží dosáhnout MY POMÁHÁME!

Co je nutné si uvědomit! Lidé k nám nepřichází, aby nám řekli, že členství nechtějí Přicházejí proto, že chtějí být fit a zdraví S tím musíme pracovat!

Co je nutné si uvědomit! Jestliže má zájemce o členství NÁMITKY, nejde o faktické námitky Jsou to otázky, které nebyli zájemci dosud zodpovězeny Musíme mít proto na každou námitku, tedy otázku ODPOVĚĎ

Co je nutné si uvědomit! Každá námitka je jen pouhou otázkou Úkolem poradce je námitku zájemci vysvětlit a poradit mu cestu dál Odbornými radami děláme vše proto, aby zájemce zakoupil členství

Co je nutné si uvědomit! Snažte se námitkám v první řadě předejít Víme, jaké námitky běžně přicházejí od zájemců a jsme na ně odborně připraveni Když při prezentaci námitce předejdeme, zájemce už konkrétní námitku nepoužije

Konkrétní námitky Musím si to rozmyslet… Proč je pro mě dobré členství teď a ne později?

Konkrétní námitky Mám málo času… Proč bych si měl udělat čas na fitness?

Konkrétní námitky Doba členství je dlouhá… Proč je pro mě dlouhodobé členství dobré?

Konkrétní námitky Musím se poradit… Proč bych to měl rozhodnout sám?

Konkrétní námitky Chci si váš klub ještě porovnat s konkurencí… Co mi stojí za to, jet tak daleko do klubu?

Konkrétní námitky Myslím, že vlastně fitness nepotřebuji… Proč je fitness dobré?

Konkrétní námitky Nemáte tu konkrétní zařízení, nebo značku zařízení na kterou jsem zvyklý… Proč jsou právě tato zařízení pro mě vhodná?

Konkrétní námitky Mě baví jenom jóga a ostatní služby nevyužiji… Proč bych měl používat i ostatní služby?

Konkrétní námitky Chodím jen občas, tak 1x týdně… Proč mám často využívat služeb fitness?

Konkrétní námitky Nechci se vázat… Co mi to přinese, když se upíšu na dlouhou dobu?

Konkrétní námitky Pochybuji, že zde dosáhnu svých cílů… Opravdu se tady stanu fit?

Konkrétní námitky Cena je příliš vysoká… Vysvětlete mi, proč je cena tak drahá?

Co je nutné si uvědomit! Zájemce si rozmýšlí otázky předem Námitky ho ale napadají až v průběhu spontánně, když probíhají otevřené otázky To znamená nakládat s námitkami už v průběhu prezentace Když vyvstanou až na konci, dochází k přemlouvání a to je špatně

Co je nutné si uvědomit! Když během rozhovoru zodpovím otázky, nepřijdou už žádné námitky A je vyhráno!!! Máte výhodu v tom, že se můžete připravit na rozhovor, protože víme jaké námitky jsou časté…

Dotazy?