DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

Máš rád humor pro dospělé ?.
Život je těžký ale se smíchem jde vše lépe 
VTÍPKY nad * 18.
Poslední letošní vtípkování. jarno.webovastranka.cz.
Kup si psa !!!. Jestli chceš někoho, kdo ti přinese noviny bez toho, aby předtím ukradl sportovní přílohu...
20 Nej vtipů.
Žena ukazuje muži módní magazín a říká:
VYJMENOVANÁ SLOVA PO V A SLOVA PŘÍBUZNÁ.
VEDLEJŠÍ VĚTY.
Druhých 20 vtipů Stačí jen kliknout
Pár vtípků pro radost klikej.
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
"Haló, volám ohledně toho hlídacího psa, co jsme od vás koupili
Tři Skoti seděli u baru.   "Až umřu," říká starý Skot, "polejte můj hrob nejlepčí skotskou whiskou."   "To pro tebe uděláme," řekl jeden z mladších mužů.
Poslední letošní silvestrovské vtípkování „Máslo je dneska dražší,” upozorňuje dědu prodavačka v potravinách. „Nevadí,” praví stařík, „dejte mi včerejší.”
Moje malé fórečky 5.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Přes den to štěká a v noci plave ve vodě. Tchýnina zubní protéza.
Mladá, hezká, nastávající učitelka musí dělat část svých zkoušek přímo ve třídě s dětmi. Přemýšlí, co by dala dětem za úkol, aby děti po nějaký čas zaměstnala,
Mlada, hezka, nastavajici ucitelka musi delat cast svych zkousek primo ve tride s detmi. Premysli, co by dala detem za ukol, aby deti po nejaky cas zamestnala,
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Stařenka UVÁDÍ. Jeden mladý muž, dokonalého těla, byl nezaměstnaný a bez peněz…
Trochu legrace neuškodí :-)
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
JEN PRO TEBE.
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Alenka odešla do školy, ačkoli se necítila moc dobře
Proč mají spermie ocásek?
vtip1 Na politických letácích došlo k tiskové chybě. Píše se, že v případě jejich vítězství:"Každý důchodce dostane 13. důchod". Správné znění je:"Každý.
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Vtipy bez hranic.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
O perníkové chaloupce Bylo nebylo….
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
Jezevčí vrch 2.díl.
Scházíš mi lásko .... Scházíš mi lásko ...
To je ale krásné počasí, co myslíte, p táčci? Těším se za b abičkou! Zajdeme si hrát ven! Co je to za holku ?? Nikdy jsem ji tu nev i děl. Byla jednou.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
DUM I. / 13. pohlednice Bc. Zdeněk Klíma. Pohlednice.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
"Haló, volám ohledně toho hlídacího psa, co jsme od vás koupili
OPAKOVÁNÍ PÍSMENE g G Název : VY_32_inovace_11 - ČJ – Písmeno gG
Práce s textem úryvku z pohádky.
Máš rád humor pro dospělé ?.
Všechny ostatní díly najdete na:
Mlada, hezka, nastavajici ucitelka musi delat cast svych zkousek
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Pár vtípků pro radost klikej.
Alkoholické.
Kdybych věděl, že je to naposledy, co Tě vidím spát, lépe bych Tě přikryl a prosil bych Boha, aby ochránil Tvou duši.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
Myšlenka dne.
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.

DANI :-) Kočárky před sámoškou. Holčička v kočárku: "Jsem panna, nejsem panna, jsem..." Chlapeček ve vedlejším kočárku: "Co je, co se stalo?" Holčička: "Aaale, sedla jsem si na dudlik."

DANI :-) Slečna stojí v tramvaji, která najednou prudce zabrzdí a ona spadne do klína sedícímu mladíkovi. Slečna se okamžitě omlouvá: "Promiňte, já myslela, že už stojí" načež mladík odpoví. "Je mi líto, to jsou klíče" Slečna stojí v tramvaji, která najednou prudce zabrzdí a ona spadne do klína sedícímu mladíkovi. Slečna se okamžitě omlouvá: "Promiňte, já myslela, že už stojí" načež mladík odpoví. "Je mi líto, to jsou klíče"

DANI :-) Kdo má větší cenu? muž nebo žena? Jednoznačně žena !!! Muž - 2 vejce = 6 Kč, 1 párek = 10 Kč Žena - jedna koza = 1500 Kč, druhá koza= 1500 Kč a bobr je chráněný zákonem. Tak co?

DANI :-) Jde slepý a jednooký k babičce,jdou lesem, v tu chvíli si jednooký větví vypíchne i to druhé oko a povídá: "tak jsme došli" slepý na to:" Ahoj babi....." Jde slepý a jednooký k babičce,jdou lesem, v tu chvíli si jednooký větví vypíchne i to druhé oko a povídá: "tak jsme došli" slepý na to:" Ahoj babi....."

Pani prijde ke gynekologovi se svym synem Pepickem. Doktor ho nechce pustit do ordinace, ale pani ho ukeca, ze "Pepicek vsemu rozumi a nebude zlobit". Tak si pani lehne na vysetrovaci stul, pan doktor strci dovnitr ruku a rika Pepickovi: "Schvalne, co ted delam?" Pepicek: "Kontrolujete, jestli maminka nema vevnitr nejaky nador". Doktor zacne pani prohmatavat prsa a znovu: "Schvalne, co ted delam?" Pepicek: "Kontrolujete, jestli maminka nema nejakou bulku v prsu, ktera by mohla byt rakovinotvorna." Doktora to nastve a tak zacne s pani divoce soulozit. Pritom se pta Pepicka: "A co delam ted?" Pepicek: "Velkou blbost, my jsme totiz prisli kvuli tomu, ze maminka ma syfilis..." DANI :-)

Co je to? Ve dne to štěká a v noci to spí v krabici. Tchýnina protéza. Co je maximální rychlost? Když běháš dokolečka a vidíš si záda.

DANI :-) Pepíček umí nádherně malovat a ve třídě namaluje mezi lavice myš, paní učitelka když vejde tak se hrozně lekne a do žákovské knížky mu napíše poznámku "nakreslil na zem myš a já se hrozně polekala navrhuju mu dvojku schování" na třídní schůzce jeho tatínek říká "jen mu tu dvojku dejte minulej tejden nakreslil na sporák píču a já si spálil čuráka a dědek jazyk"

DANI DANI Doufám že si se dobře pobavil/a. Doufám že si se dobře pobavil/a. Přeji ti hezká den a pamatuj….. Přeji ti hezká den a pamatuj….. …S ÚSMĚVEM JDE VŠECHNO LÉPE …S ÚSMĚVEM JDE VŠECHNO LÉPE