Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín, 24.1. 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Advertisements

Seminář k ukončování projektů FS Vzorové obsahy 10. června 2008 Praha RNDr. Alois Kopecký, ŘO FS Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Veřejné zakázky Antonín Polický. Úvod • Máme dvě možnosti, jak systém veřejných zakázek (VZ) koncipovat: 1.Jako systém proti „gaunerům“ 2.Jako systém.
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Grantová politika KC Praha. Jana Brežná, KC Praha Co je NNO (NGO): Nestátní nezisková organizace:  právní formou je občanské sdružení, obecně prospěšná.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
Nové moduly pro řízení inovací reg. č.: CZ.1.07/3.2.02/ října 2014, Plzeň Představení projektu Mgr. Karel Psohlavec.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Povinné přílohy žádosti pro 5. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Ing. Johana Chalupová Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Elektronická publikace
MONITOROVACÍ SYSTÉM SF a FS PRO OBDOBÍ WEBOVÝ ÚČET ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY Nová aplikace monitorovacího systému Mgr. Matěj Mareš Odbor evropských.
Oddělení Evaluační jednotky SF Předběžné hodnocení programových dokumentů: Ex-ante evaluace NRP/NSRF - zpracováno: –Ex-ante hodnocení NRP –Pracovní.
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 13. listopadu, hotel FIT v Přerově Výroba, zpracování a využití biomasy.
Audity finančních prostředků spolufinancovaných z fondů EU Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Finanční kontroly ve veřejné správě IT podpora kontrolovaných procesů při správě prostředků SR a EU Konference ISSS Hradec Králové, březen 2004 RNDr. Zdeněk.
Veřejné zakázky. Právní základ 3 Právní základ - Smlouva o založení Evropského společenství - Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách - Zákon č.
1 Sdružení velkých spotřebitelů energie Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky z pohledu dominantního výrobce ČEZ, co odběratelé mohou očekávat, jak.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Jihlava,
1 Plánování rozvoje sociálních služeb v ČR a další perspektivy jeho vývoje Zlín
Téma : Veřejná podpora Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Ostrava,
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Kampaň pro rovnost šancí CZ / /0216 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.. realizátor:
RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
1 Tiskový brífink Pokrok v čerpání z fondů EU 2. března 2010.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Elektronizace postupů při zadávání veřejných zakázek v ČR Úvodní slovo ředitele Odboru veřejného investování RNDr. Jiří.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Seminář pro příjemce grantu Phare 2003 RLZ 1. února 2006, Praha seminář pro příjemce Phare 2003 RLZ Národní vzdělávací fond.
Operační program Průmysl a podnikání 2004 – 2006 Výsledky, hodnocení a dopady pro nové programovací období 2007– června 2009 Praha.
Možnost kombinace dotací s EPC v rámci OPŽP
EHP a Norské fondy Fond pro bilaterální spolupráci na národní úrovni Vlastimil Vaněk Ministerstvo financí ČR.
Strukturální fondy EU a priority MŠMT Ondřej Liška ministr školství, mládeže a tělovýchovy.
zelená linka: Provozování vodohospodářské infrastruktury – Podmínky přílohy č. 6 OPŽP.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Ministerstvo životního prostředí Státní fond životního prostředí ČR zelená linka Prioritní osa 3 – Udržitelné využívání.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Praha Praha VÝROČNÍ KONFERENCE K PODPOŘE SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BYTOVÝCH DOMŮ V ČR PLÁNOVANÉ POUŽITÍ FINANČNÍHO NÁSTROJE.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Potravinová pomoc dětem v Královéhradeckém kraji – obědy do škol
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
Možnosti využití expertní pomoci JASPERS
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Jiří Boháček
Michal Šperling - EUREDIS
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Pracovní setkání středních škol
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Aktuality P-KAP. Aktuality P-KAP Dotazníkové šetření 2018 Ukončení šetření dotazník navazuje na dotazníkové šetření, které bylo realizováno.
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Transkript prezentace:

Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Ondřej Miffek Zlín,

Obsah prezentace Základní informace Organizační informace Cíle semináře Program semináře Dotazníkové šetření

Základní informace Semináře jsou realizovány v rámci plnění veřejné zakázky Komplexní zajištění soustavy seminářů pro žadatele a příjemce dotací z evropských fondů v letech 2010 a 2011 Objednatelem semináře je Ministerstvo pro místní rozvoj – Národní orgán pro koordinaci Projekt je spolufinancován z Operačního programu Technická pomoc

Organizační informace Délka semináře činí cca 180 minut V rámci semináře je zajištěn coffee break Veškeré podklady máte v tištěné podobě k dispozici v deskách Podklady v elektronické verzi a fotografie z dnešního semináře budou k dispozici během několika dní na adrese

Cíle semináře Seznámit Vás s právní úpravou veřejných zakázek v roce 2012 s ohledem na plánované změny v zákonu o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. Seznámit Vás s jejich dopadem na zadávání veřejných zakázek. Ukážeme vám, jak vhodně aplikovat tuto problematiku ve Vašich projektech.

Program semináře 8:30 až 9:00 prezence účastníků 9:00 až 10:00 úvod a prezentace VZ 1. část – Ing. Ondřej Miffek 10:00 až 10:45 prezentace VZ 2. část – Ing. Jiří Boháček 10:45 až 11:00 coffee break 11:00 až 11:45 VZ praktické zkušenosti – Ing. Zdeněk Uher (Unitender, s.r.o.) 11:45 až 12:00 diskuse a ukončení semináře

Dotazníkové šetření Součástí podkladů je dotazník zkoumající Vaši spokojenost s průběhem tohoto semináře Dotazník slouží k vyhodnocení kvality semináře ze strany Ministerstva pro místní rozvoj i naší společnosti Prosíme Vás, abyste tyto dotazníky po skončení semináře vyplnili a následně odevzdali do našich rukou Děkujeme