VÍCE OBRÁZKŮ V JEDNOM GRAFICKÉM OKNĚ PŘÍKAZ SUBPLOT(a,b,c) a – POČET OBRÁZKŮ VODOROVNĚ b - POČET OBRÁZKŮ SVISLE c - URČENÍ POZICE KTERÝ OBRÁZEK V MATICI.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Grafický editor – GIMP Transformace
Advertisements

VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
MATLAB® ( speciální 2D grafy polar, compass, feather,
Textový procesor (MS Word)
Tabulkové procesory (MS Excel)
Buňka – typy buněk, formát buňky
INVERZNÍ FUNKCE Podmínky používání prezentace
MS Malování II. VY_32_INOVACE_58_MS_Malovani_II.
ZAČÍNÁME PRACOVAT S WORDEM 2007
Modelování v Matlabu procvičení katedra elektrotechniky a automatizace
Autor: David Provazník Téma: Školní stránky Třída: I2 Prezentace k internetovým stránkám.
Rovnání horizontu, úprava kolinearity a perspektivy
Základy teorie řízení Frekvenční charakteristika
MATLAB LEKCE 5.
Podmíněné příkazy. Podmíněné funkce zastupuje: Podmíněné funkce zastupuje: funkce „když“ funkce „když“
MATLAB TEST 2D.
MATLAB LEKCE 6.
TEXTOVÝ EDITOR.
RoBla Makra MS OFFICE.
Tabulátory, neboli zarážky VY_32_INOVACE_7C3. Definice Zarážka tabulátoru na vodorovném pravítku označuje, kam bude odsazen text nebo kde začne sloupec.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Příkaz "echo" Příkaz "echo" Příkaz "echo" se používá pro zobrazení daných informací na monitoru. Příkaz "echo" se používá pro zobrazení daných informací.
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
Římské číslice Petr Šimek, V.B.
S O F T W A R E Šablona 32 VY_32_INOVACE_6_5_Operační systémy.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
MATLAB® ( část 3 – 2D grafy).
Pravoúhlá soustava souřadnic
EXCEL 2010 Popis prostředí – 3. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.14 Téma: PowerPoint Číslo.
Mgr. Karel FischerTabulky1 Tabulka je část dokumentu, kde text je vkládán do políček. Políčka tvoří sloupce a řádky. Tabulku můžeme vložit dvěma způsoby:
Volba segmentů trhu se stavebními zakázkami Optimální alokace výrobní kapacity - perspektivní segment -neperspektivní segment -jak udržet pozici na trhu.
Textový procesor (MS Word) Ing. Jan Roubíček. Tabulky v textu VY_32_INOVACE_10_2_15_AP.
Skládání sil opačného směru
VKLÁDÁNÍ OBRÁZKŮ, KLIPARTŮ, OBRAZCŮ
Napište funkci – jmenuje se „prubehy“ (M-file), která spočte průběhy 2 funkcí y1 = cos x y2 = (cos x + sin 2x ) / 2 Funkce bude mít vstupní parametr x.
Vytvořte funkci (m-file) jménem vypocet, kde jako vstupní parametry budou vektory x a y a výstupním parametrem funkce bude Z. V těle funkce spočtěte funkci.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_383_Malování AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM: 4. ročník,
KURZ ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1 kopírování a vkládání
Grafické možnosti MATLABu © Leonard Walletzký, 2003
Zadání: Seznámení s programovacím prostředím pro děti Baltík
MS EXCEL Charakteristika
VY_32_INOVACE_EP_05 SADA Elektrické přístroje. Z hlediska měření se u spouštěče provádí: 1) Mechanické nastavení a měření 2) Elektrická kontrola měřením.
Úprava publikací Papír a formáty publikací Volba písma Délka řádek Sazební obrazec Zrcadlo sazby.
Fyzika - statika Druhy deformací. Jedná se o působení síly na těleso v klidu. Podle chování těles při deformacích rozlišujeme tělesa PRUŽNÁ (elastická),
Grafický editor GIMP (7) Mgr. Jaroslav Zavadil, Gymnázium Šternberk  úprava kácejících se linií, horizontu  klonovací razítko Dostupné z Metodického.
Tabulkový procesor Základní popis pracovního prostředí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková. Dostupné z Metodického.
Operační systém (OS) Základní funkce operačního systému: – Zajištění komunikace s okolím. – Řízení a zpracování programů. – Údržba informací na externích.
Tabulkový procesor Operace s řádky a sloupci, filtry – výběrová kriteria Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
NÁZEV PROJEKTU: INVESTICE DO VZDĚLÁNÍ NESOU NEJVYŠŠÍ ÚROK
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 2– NOVÁ PREZENTACE. Název školy:
Zdroj napájení a klávesnice
Směr svislý a vodorovný
Eurozóna.
Tabulkový procesor Základní popis pracovního prostředí
TÉMA: Počítačové systémy
DOPRAVNÍ ZNAČKY ŠABLONA III/2 Mgr. Hana Stodulková – ZŠ, Horní Slavkov
Ruční programování frézky - podprogramy
Zoner Callisto Pracovní prostředí editoru
7.1 Základní pojmy Mgr. Petra Toboříková
AUTOR: Mgr. Marcel Bednařík NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_INF_04
Počítačová grafika Mgr. Petra Toboříková.
Interaktivní procvičování
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Rovnání horizontu, úprava kolinaerity a perspektivy
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
Grafický editor – GIMP Transformace
Název školy Základní škola Jičín, Husova 170 Číslo projektu
Transkript prezentace:

VÍCE OBRÁZKŮ V JEDNOM GRAFICKÉM OKNĚ PŘÍKAZ SUBPLOT(a,b,c) a – POČET OBRÁZKŮ VODOROVNĚ b - POČET OBRÁZKŮ SVISLE c - URČENÍ POZICE KTERÝ OBRÁZEK V MATICI a*c SE BUDE POUŽÍVAT c<=a*b

CVIČENÍ 1 FUNKCE LINEÁRNÍ GRAFEM LINEÁRNÍ FUNKCE JE PŘÍMKA y=ax + b VYJÁDŘETE GRAFICKY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI ( a 0) VYJÁDŘETE GRAFICKY y=abs(x) y=abs(2*x) y=abs(2*x)+1 y=abs(-2*x+1) 1.KAŽDÝ GRAF OZNAČTE NAZVEM GRAFU A POPIŠTE OSY X A Y 2.VŠECHNY GRAFY UMÍSTĚTE DO JEDNOHO OKNA

CVIČENÍ 2 FUNKCE KVADRATICKÁ GRAFEM KVADRATICKÉ FUNKCE JE PARABOLA y=ax^2 + bx+c VYJÁDŘETE GRAFICKY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI ( a 0) 1.KAŽDÝ GRAF OZNAČTE NAZVEM GRAFU A POPIŠTE OSY X A Y 2.VŠECHNY GRAFY UMÍSTĚTE DO JEDNOHO OKNA

KVADRATICKÁ FUNKCE Y=AX^2+BX+C

CVIČENÍ 3 GRAFICKÉ ZNÁZORNĚNÍ GONIOMETRICKÝCH FUNKCÍ FUNKCE GONIOMETRICKÉ VYJÁDŘETE GRAFICKY GONIOMETRICKÉ FUNKCE SIN A COS. U FUNKCE SIN VYTVOŘTE PROGRAM V M-SOUBORU, KTERÝ REAGUJE PODLE ZMĚNY HODNOTY NA VELIKOST AMPLITUDY, KMITOČTU A FÁZE. Y= A* SIN(B*X+C)