24.1. 2013 Moderní trendy v Talent Managementu. 09:00 – přivítání 09:10 – Jak vnímáme Talent management 10:10 – "Talentism" – trendy a výzvy pracovního.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

Oracle Peoplesoft 9.2 Juraj Boldiš
Obsah prezentace O společnosti LMC Reference Trend na trhu práce
ARBES FEIS [BI] ARBES Technologies, s.r.o.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Procesy Informační proces
Jak se uplatnit na trhu práce
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 e - Insurance Management System Financial Support Services Struktura systému.
Customer Relationship Management Řízení vztahů se zákazníky.
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Ing. Jarmila Mravcová Cesta časem k Úřadu 21. století Národní konference kvality ve veřejné správě Brno 19. – 21. únor 2013.
s potřebnou kvalifikací
Oracle a svět HCM Alexandr Pomazal Senior Sales Manager.
Úspěšné strategie k integraci na volném trhu práce Wien Work Jobmanagement Wien Work Arbeitsassistenz.
Úvod do ESY Edita Marečková. Představení Exact Synergy Enterprise = ESY propojení jednotlivých oblastí podnikových IS „balík chytrých podnikových řešení“
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Mateusz Wilczak Oracle Fusion HCM Performance Management.
Manažeři ČSOB Rozvoj kompetencí a využití potenciálu
NetSuite – snídaně. Agenda NetSuite snídaně – obsah, význam, vize Český balíček DPH v roce 2015 Uživatelské nastavení prostředí NS, vývojové nástroje,
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Řízení lidských zdrojů v mezinárodním prostředí Seminář pro studenty VŠE listopad 2003 Alena Olšarová, HR & Development Manager.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Moderní byznys Jan Kovařík. ”Zlepší-li se toky informací ve firmě, pak řešení jednotlivých podnikatelských problémů již přijdou sama.” Bill Gates, Byznys.
Zkušenosti ze zavedení systému řízení bezpečnosti informací ve shodě s ISO a ISO na Ministerstvu zdravotnictví ČR Ing. Fares Shima Ing. Fares.
LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAM
marketingové poradenství
MODERNÍ TRENDY V ŘÍZENÍ ŠKOL interaktivní program rozvoje pokročilých manažerských a personálních dovedností pro ředitele škol a školských zařízení a jejich.
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Oracle BI APPS Oracle BI Applications are complete, pre-built BI solutions that help people at all levels of an organization better understand how their.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Moderní personalistika Úvod
Moderní personalistika I. BLOK
Podnik a výroba 8. – Obsah Základní ekonomické pojmy Podnik a výroba – úvod do problematiky Podniky v Evropě Obrat podniku Sociální a environmentální.
Moderní personalistika
Projekt diplomové práce.  Vedoucí práce:  prof. Ing. Ladislav Blažek, CSc.  Autor práce  Jakub Zatloukal (UČO )
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Ostrava,
BSC 1992 Robert S. Kaplan a David P. Norton článek navrhující měření výkonnosti organizací – BSC – Vyrovnaný přehled výsledků kniha The Balanced.
Interaktivní personální portál
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
Antonín Krejčí Zvyšování konkurenceschopnosti firem pomocí metod průmyslového inženýrství a inovace s podporou e-learningu Číslo projektu: CZ.1.07/3.2.05/
Listopad 2015 Jak spočítat přínos investice do HR? Pavel Jirůtka
Přednáška Akce: Přednášející: Ing. Zdeněk Čežík | Konzultant managementu a podnikových procesů | TFM Výzvy Facility managera.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
GILDA - software pro zadavatele veřejných zakázek Veřejné zakázky měst a obcí Květen 2011, Ostrava.
MONDRAGON Cooperative Corporation (MCC) Příklad z dobré praxe - Best practice Červen 2015.
Integrovaný plán rozvoje území Zlín pro období
Lidské zdroje jako jedna z priorit RIS3 strategie
Nenaplněné cíle a vize majitelů
CRM – moderní trendy.
Firemní klima jako nástroj HR marketingu
Individuální dárcovství
Efektivní naplňování střednědobého plánu v podmínkách MSK – Plánování III J. Veselka D. Cieślar
Informační zdroje české veřejné správy
Pavel Burda Roman Vaníček
Doporučená literatura k předmětu Personální management
Pomáháme vaší firmě inovovat a růst
QG Vulnerability Management Module
KLUB VEŘEJNÉ SPRÁVY ČMA
Výzvy digitální ekonomiky pro společnost
Transkript prezentace:

Moderní trendy v Talent Managementu

09:00 – přivítání 09:10 – Jak vnímáme Talent management 10:10 – "Talentism" – trendy a výzvy pracovního trhu 21. století 10:50 – Strategie Oracle v oblasti Human Capital Management 11:25 – Coffee Break 11:40 – Systém Taleo a integrovaný Talent management 13:10 – Diskuze 13:30 - Oběd Program 2

Nela Jakubičková Jan Pavelka Oracle TALEO a Integrovaný Talent Management

ARC Consulting je soukromá společnost založená Tým certifikovaných konzultantů se zkušenostmi z mezinárodních projektů 15 zaměstnanců + kontraktoři Priorita – spokojení klienti ARC Consulting 4

ARC Consulting - mise 5

Portfolio 6

7

8

Taleo suite Řízení kompletního životního cyklu zaměstnance 9

kandidáti na jednom místě vyhledávání napojení na sociální sítě a portály schvalování a workflow reporty a dashboardy elektronické formuláře Recruiting v kostce 10

Taleo je jedno z nejvyspělejších řešení na trhu procesní řízení a schvalování napojení na job portály – jobs.cz, prace.cz nyní hlavně Recruiting, ale příště budou i další moduly cenotvorba a Cloud bezpečnost dat workshopy Setkávání s Taleem K zapamatování 11

Pojďme diskutovat Co by vás zajímalo Jaká je situace ve vašem podniku S čím souhlasíte S čím se naopak neztotožňujete 12