Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Efektivní naplňování střednědobého plánu v podmínkách MSK – Plánování III J. Veselka D. Cieślar 15.11.2016.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Efektivní naplňování střednědobého plánu v podmínkách MSK – Plánování III J. Veselka D. Cieślar 15.11.2016."— Transkript prezentace:

1 Efektivní naplňování střednědobého plánu v podmínkách MSK – Plánování III
J. Veselka D. Cieślar

2 Služby pro osoby bez přístřeší (AD, NDC, Noclehárny, DPC) Diskuzní fórum č. 2 15. 11. 2016

3 2. diskuzní fórum - 15. listopadu 2016
Téma:  Management sociální služby a spolupráce v „konkurenčním“ prostředí regulovaného trhu sociálních služeb“ Podtémata: Strategie organizace poskytující sociální služby (služba obecného hospodářského zájmu) Zainteresované strany (klienti, zadavatelé, zřizovatelé) Cíle vyplývající z poslání a jejich soulad s vizí a strategií sociální služby a sítě sociálních služeb Dostupnost sociální služby (časová, územní, kapacitní, reakční) Vyhodnocování efektivity (kvalita, potřebnost, dostupnost náklady)

4 Úvodní diskuze Co považujete při řízení služby za zásadní a co vám činí největší problémy?

5 Strategie organizace poskytující sociální služby (služba obecného hospodářského zájmu)
Diskutujte a zformulujte názor skupiny na níže uvedenou otázku. Co představuje pojem strategie a k čemu strategické úvahy a postupy slouží při řízení a poskytování sociální služby a sítě sociálních služeb?

6 Zainteresované strany (klienti, zadavatelé, zřizovatelé)
Diskutujte a zformulujte názor skupiny na níže uvedené otázky. Co je to zainteresovaná strana poskytovatele sociálních služeb? Jaké jsou vaše zainteresované strany? Jak s nimi pracujete v rámci vaší strategie?

7 Cíle vyplývající z poslání a jejich soulad s vizí a strategií sociální služby a sítě sociálních služeb Diskutujte a zformulujte názor skupiny na níže uvedenou otázku. Jak dle vás souvisí cíle vyplývající z poslání s vizí a strategií sociální služby a sítě sociálních služeb?

8 Dostupnost sociální služby
Diskutujte a zformulujte názor skupiny na níže uvedené otázky. Co je to „ dostupnost sociální služby“? Jaká je dostupnost vašeho / vašich druhu / druhů služeb?

9 Vyhodnocování efektivity
Diskutujte a zformulujte názor skupiny na níže uvedenou otázku. Jak vnímáte obsah pojmu efektivita (shodněte se na jeho obsahu) a jak ji můžeme u sociální služby změřit?


Stáhnout ppt "Efektivní naplňování střednědobého plánu v podmínkách MSK – Plánování III J. Veselka D. Cieślar 15.11.2016."

Podobné prezentace


Reklamy Google