Proměny „Novákova statku“ aneb PŘED OBNOVOU a PO OBNOVĚ Mezi roky 2001- 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha.  KAPKA MEDU PRO VERUNKU Nový původní český muzikál pro všechny generace Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak.
Advertisements

To nejlepší od PRO PROTI ULI STEINA.
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
1. Požehnání s vámi zůstává. Požehnání s vámi zůstává
NÁTEPNÍ MĚŘÍCÍ SYSTÉM T. Ibr, J. Vnouček, H. Freml.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
Integrita bezúhonnost
■Jediný český mezidenominační měsíčník ■Přibližně 7000 čtenářů ze všech u nás působících církví.
Proměny NOVÁKOVA STATKU 1788
Život.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
IDEOVÁ KONFERENCE TOP 09 Olomouckého kraje Konzervativní hodnoty a politika 21. století – , Olomouc Anna Putnová.
Aneb jak snadno nás ego a rozum ošálí.. Tento test prý před lety dávali lidem v Americe. Malé děti většinou odpověděli správně. Dospělí většinou zcela.
Právo na čest a důstojnost, právo na slovní projevy osobní povahy
Připrava na přijetí svátosti BIŘMOVÁNÍ
Proč psi někdy napadnou svého pána aneb – jak jsme zdegenerovali vlky aneb – jak člověk, komik této planety, utváří přírodu k obrazu svému.
Abrah á m – praotec víry Jak žít víru dnes? Několik postřehů z životní cesty Abraháma Bůh se mu dal poznat a změnil mu jméno On se rozhodl změnit život.
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
firma „Nevidím a neslyším s r.o.“ ve spolupráci s firmami: „20 th CENTURY FOX“, „WALT DISNEY DISTRIBUCIONS“ a „METRO GOLDVIN MAYER“ uvádí:
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Vyrobilo Centrum pro katechezi  Předobraz Krista; Předobraz cesty víry každého křesťana; Vzorem kontemplativní modlitby a současně praktického.
Poznámky pro výuku Předmět: Vlastivěda
Tisková konference k NTM , Ing. Jiří Musil.
1.Bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval, bůh je náš Pán a Král, zpívejme mu píseň chval. S písní k němu přistoupíme, píseň všechno vypoví, s písní.
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
1. Mnoho je lidí | v dáli i blíž, | co ještě bloudí, | by hanou již, | neznají toho, | který jim rád | v domově svém | chce místo též dát. | Příteli slyšíš.
AUTOMAT.PŘETÁČENÍ Těžké je rozhodnout se opustit sen a vstoupit do skutečnosti. Vyžaduje to úžasnou sílu vůle a je to tím těžší, čím víc narostl sen.
Hlavní město Francie. O P AŘÍŽI je jednoznačně Evropským městem umění. V muzeu Louvre, najdete největší historickou sbírku umění na světě. má svoji čtvrť.
TÝDEN PROGRAMU COMENIUS COMENIUS WEEK PREZENTACI ZPRACOVALI ŽÁCI ZE ZŠ DR.EDVARDA BENEŠE Z ČAKOVIC JAN RICHTER A MARTINA HERVERTOVÁ.
První zaměstnání Petr Machala.
A TAK BRATŘI, MODLETE SE ZA NÁS, ABY SE SLOVO PÁNĚ RYCHLE ŠÍŘILO… Modlitby na březen 2015.
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
1 Sdružení velkých spotřebitelů energie Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky z pohledu dominantního výrobce ČEZ, co odběratelé mohou očekávat, jak.
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 2. On je láska, aleluja. 4x Ref: Aleluja, aleluja, aleluja, aleluja. 3.
Hlavní postavou je zde Veronika Millerová, která si říká Ronnie. Její rodiče se rozvedou a otec se přestěhuje z New Yorku do malého městečka na pláži.
Vojenský hřbitov v Písku
ADRESÁŘ (SLOŽKA). ADRESÁŘ - SLOŽKA „pořádek“ na disku  ukládáni do složek „pořádek“ na disku  ukládáni do složek soubory, které k sobě logicky patří.
1. Musím míti Spasitele, | obávám se jíti sám, | jenom s ním chci stále žíti, | bez něho zde v světě lkám. | Nebojím se, nebojím, pokud on že se mnou,
1. Buď počátkem to Slovo nám, | jímž učiněn svět! | Nic bez něho | je život v něm, | jas do zemských běd. | A to světlo svítí | do všech temnot žití, |
Inkluzivní vzdělávání – problémy, otázky
Prezentační dovednosti 2015 Vítám Vás na dnešním semináři Prezentační dovednosti II.
Jak vyhledávat informace na Internetu Vypracoval: Petr Boula VT-Te.
DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, SPASENÍ SKRZE SKUTKY??? DÁŠA POSPÍŠILOVÁ, NEJEN VÍRA, ALE I SKUTEK…
KOUČOVACÍ PŘÍSTUP Mgr. Jana Kazíková Mgr. Andrea Baumannová.
Správní řízení Vendula Povolná Ekologický právní servis Září 2007.
Vetřelci vs Vodníci ZAČÍNÁME NAŠÍ DOBRODRUŽNOU CESTU KE SKOŮMANÍ OKOLÍ STATKU BERNÁRD…DOSTALY SME KE SKOUMANÍ RŮZNÉ POMŮCKY DOJEM: ZAPŮSOBILO NA NAS OKOLÝ.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Popisuje: Vojtěch Zedek
STROMY JEHLIČNATÉ Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život
Hřích 1. porušení Božího obrazu
Josef Jungmann Základní škola Choltice, okres Pardubice – „Učíme se pro život“ Šablona: č. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky pomocí ICT Pořadové číslo:
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
ÚKOLY SKŘÍTKA TicháČKA – barvy na značkách II.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Jan 1.: Na počátku bylo Slovo… …to světlo svítí v temnotě a temnota ho nezachvátila … …pravé světlo, které osvěcuje každého člověka, přicházelo.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Česká společnost
Pes Ingo a sovička Poldi
Ježíš žije 1. Ježíš žije, aleluja. 4x
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Božena Němcová Narodila se ve Vídni.
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Poučení od motýla Jednoho dne se v zámotku objevil malý otvůrek; člověk seděl a několik hodin pozoroval motýla, jak se usilovně snaží protlačit tělo tímto.
ŽIVOT V ČESKÝCH ZEMÍCH PO HUSITSKÝCH VÁLKÁCH
Roční období – znaky, svátky a tradice
Historická ves Holašovice 20. let ve VIP společnosti památek UNESCO
Transkript prezentace:

Proměny „Novákova statku“ aneb PŘED OBNOVOU a PO OBNOVĚ Mezi roky

Historická fotografie „Novákova statku“ Fotografováno v roce 1905

Novákův statek /uprostřed/

V roce 2001 kupujeme „Novákův statek“ a začínáme s jeho obnovou … OBNOVUJEME A FOTÍME. Před obnovou a po obnově...

Léto byl zahájen závěrečný transfer roubeného špýcharu z Cekova.

Podzim 2009 – částečné postavení roubeného špýcharu.

Nahlédli jste do obnovy „Novákova statku“.

Byla to náročná, 8 let trvající a stále pokračující cesta.

Cesta, která má cíl.

Blížící se cíl !

Všem, kteří nám na této cestě pomáhají, velmi děkujeme !!!

Atˇuž se vydáte v životě jakýmkoli směrem, vždy se najde někdo, kdo vám řekne, že jdete špatně. Vždy vyvstanou obtíže, které vás svádějí k víře, že vaši kritici měli pravdu. Dát svému jednání směr a jít podle něho až do cíle, to vyžaduje odvahu. R.W.Emerson Věříme,že jsme se vydali správným směrem a podaří se nám tak zachránit tuto jedinečnou památku lidové architektury Podbrdska pro další generace. Jiřina, Jiří, Daniel a Vojtík Klimešovi.