INSTITUT ČISTÝCH TECHNOLOGIÍ TĚŽBY A UŽITÍ ENERGETICKÝCH SUROVIN

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Advertisements

Enviro-i-forum Evropská environmentální informatika, historie a vývoj Prof. RNDr. Jiří Hřebíček, CSc. RNDr. Jaroslav Ráček, Ph.D.
V 6. výzvě OPPA uspěl náš projekt v konkurenci 407 dalších projektů
CZ.1.07/2.3.00/ Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko-výzkumnou kariéru Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Pamětní Jeseniova plaketa České anatomické společnosti
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
CzechInvest Koncepce podpory investic
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Fórum zaměřené na informační a komunikační technologie
Představení PS Lesnictví a zemědělství
Příprava národních priorit výzkumu, experimentálního vývoje a inovací R. Haňka.
Setkání akademické obce Fakulty podnikohospodářské malá aula, 29. ledna 2007 Fakulta podnikohospodářská Vysoká škola ekonomická v Praze.
Co nového v normách k environmentálnímu managementu? Praha, ČESKÉ EKOLOGICKÉ MANAŽERSKÉ CENTRUM
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
ČSOB EU CENTRUM REM Autumn 2006 ČSOB EU CENTRUM.
Národní program výzkumu III Konference SCHP Praha 23.ledna 2007.
XXXVII. zasedání Akademického sněmu AV ČR 14. prosince 2010 Jiří Drahoš předseda Akademie věd ČR
BIOCEV Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy.
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
Klastr je geograficky blízké seskupení vzájemně provázaných firem, specializovaných dodavatelů, poskytovatelů služeb a souvisejících institucí v konkrétním.
1 Vážení studenti, vítejte v atraktivním studijním oboru Podnikání a management v životním prostředí.
Lesy ve vlastnictví státu
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
3. zasedání předsednictva Rady vysokých škol Praha, 16. března 2006 Česká konference rektorů Prof. Ing. Petr Sáha, CSc.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
Historie a budoucnost technického vzdělávání
vedoucí pracovní skupiny
Konference „Inovace a technologie v rozvoji regionů“ Inovace a marketingový výzkum Duben 2004 / Příspěvek v diskusi / RNDr. Tomáš Raiter / obchodní ředitel,
Ústav světových dějin Obor Historie – evropská studia.
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: březen 2013 Ročník, pro který je výukový materiál určen: IX Vzdělávací.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
1 Strukturální fondy EU – Operační programy VpK, VaVpI, PI Vladimír Kebo SRVŠ, Praha, 20. listopadu Sněm rady vysokých škol.
Současný stav a problematika plnění Státní energetické koncepce
Svět výchovy a vzdělávání v reflexi současného pedagogického výzkumu
Doc. Ing. Miroslav PÍŠKA, CSc. FSI VUT v Brně zodpovědný řešitel „Inovace studijních programů bakalářského, magisterského a doktorského studia.
Plánovací proces a druhy plánování
EU dotace v Plzeňském kraji malé obce do 500 obyvatel
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
ERERI ERERI (Energy, Raw Materials and Environment - Research Infrastructure) : Výzkumná infrastruktura pro suroviny, energetiku a životní prostředí RNDr.
Sněm RVŠ1 Přehled činnosti Předsednictva RVŠ za období červen – listopad 2009 (3 řádná zasedání: , a )
prof. Ing. Hartl Martin, Ph.D.
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Zpráva o výběrovém řízení na Rozvojové projekty VVŠ pro rok 2009 Pro 9. zasedání sněmu Rady vysokých škol 20. listopadu 2008 Zpracoval: František Koliba.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 20. listopadu 2012, Praha Pohled hospodářských a sociálních.
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Sjednocení technologické platformy Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Projekt je.
Greenway Jizera Seminář Greenway Jizera Mladá Boleslav,
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 23 AnotaceNástroje.
Interreg Rakousko - ČR/ Oddělení projektové podpory1 Interreg V-A Rakousko – Česká republika.
Akční plán podpory zdraví Nemocnice Pelhřimov, p.o. Pavlína Fridrichovská, DiS. Podzimní škola WHO – HPH, 12. – , MZČR Praha.
Dotační programy v období DRAHOSLAV CHUDOBA, DABONA s.r.o. 1.
Akce: Workshop "Evropská podpora výzkumu v oblasti dopravy a možnosti zapojení subjektů České republiky v období 2016–2017" Datum: Místo: Kongresové.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
TVIP 2017 Institut environmentálního inženýrství
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Fond rozvoje sdružení CESNET
Technologické platformy podpora ve výzkumných programech MZe
Autor výukového materiálu: Petra Majerčáková Datum vytvoření výukového materiálu: květen 2013 Ročník, pro který je výukový materiál určen: IX Vzdělávací.
hodnocení a financování výzkumu, vývoje a inovací
Ministerstvo zemědělství ČR, EPOS - spolek poradců v ekologickém zemědělství ČR, Výzkumný ústav mlékárenský Milcom a.s.Praha, Výzkumný ústav chovu skotu.
Transformace uhelných regiónů z evropské perspektivy
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
Úřad vlády České republiky Odbor Rady pro výzkum, vývoj a inovace
Transkript prezentace:

INSTITUT ČISTÝCH TECHNOLOGIÍ TĚŽBY A UŽITÍ ENERGETICKÝCH SUROVIN PROJEKT, ŘEŠENÝ V RÁMCI STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EVROPSKÉ UNIE A OPERAČNÍHO PROGRAMU VÝZKUM A VÝVOJ PRO INOVACE V PRIORITNÍ OSE 2 – REGIONÁLNÍ VĚDECKO-VÝZKUMNÁ CENTRA  

Cíl projektu výzkum efektivních způsobů získávání surovin, které by měly minimální dopady na životní prostředí těžba musí být maximálně ekonomická a přitom ekologicky šetrná výsledky vědeckého výzkumu budou v souladu se závěry „Raw Materials Initiative“ (Europeans Minerals Forum 2008) pro zajištění maximálně možné surovinové soběstačnosti rovněž plně aplikovatelné v zemích Evropské unie

STRUKTURA ICT Dozorčí rada Vědecká rada výkonný ředitel prof. RNDr. Radim Blaheta, CSc. Dr.Ing. Ján Fabián Ing. Jaroslav Palas prof. Ing. Bohumír Strnadel, DrSc. Vědecká rada Ing. Miroslav Eis Ing. Pavel Koscielniak Prof. Dr. hab. Krzysztof Labus prof. Dr. Ing. Jiří Maryška, CSc. prof. Ing. František Pochylý, CSc. RNDr. Jiří Slovák prof. Ing. Boleslav Taraba, CSc. výkonný ředitel prof. Ing. Vladimír Slivka, CSc., dr.h.c. Zástupce ředitele za VŠB-TUO MANAŽER PRO INFRASTUKTURU RNDr. Václav Dombek, CSc. Zástupce ředitele za ÚGN MANAŽER PRO VÝZKUM doc. Ing. Richard Šňupárek, CSc.

STRUKTURA ICT VÝKONNÝ MANAGEMENT MANAŽER FINANCÍ MANAŽER MARKETINGU Ing. Miroslava Bendová, Ph.D. MANAŽER RIZIK + OSOBA PRO KONTAKT S POSKYTOVATELEM Ing. Pavlína Gáliková THP PRO ADMINISTRATIVU Ing. Vladimíra Plačková MANAŽER MARKETINGU RNDr. Václav Dombek, CSc. Ing. Vladimíra Plačková VEDOUCÍ VÝZKUMNÉHO PROGRAMU 1 RNDr. Václav Dombek, CSc. VEDOUCÍ VÝZKUMNÉHO PROGRAMU 2 doc. Ing. Jiří Fries, Ph.D.

Logo ICT