Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Audioknihy na rozhraní EBSCOhost - Tutoriál 3. července 2013.
Advertisements

Zde najdete informace pro vlastní web vytvo ř ený na Blog.cz Návod: Jak na blog Info:
Operační systém MS Windows xp
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Obrázek v prostředí MS-WORD
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
NEON TV Televizní studio UTB
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.11 Internetový prohlížeč-vyhledávání a ukládání dat z internetu do počítače Anotace: V prezentaci se žák seznámí se základními typy.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Nabídka karty Soubor Soubor. Nabídka karty Domů Domů práce se schránkou formátování písma zarovnávání formát čísel práce se styly práce s buňkami vyhledávání.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/5.
ŠIROKOÚHLÁ PREZENTACE Tipy a nástroje k vytváření a prezentacím snímků v širokoúhlých formátech.
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
Anotace Žák se seznámí s prostředím aplikace MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Orientuje se v prostředí aplikace MS Word Speciální.
Návod na složení jména z písmenkových log
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Prohlížeč Chrome Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Prohlížeč Chrome Ověřeno ve výuce:
Internet– přenos dat Bohumil Bareš. Přenos dat – pomocí E-meilu 2 Jak vidíte k e-meilu můžete přiložit různé soubory, jako je obrázek, pdf soubor, prezentaci.
Popis a ovládání Plocha I
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Tento vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu EU – peníze školám Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Vytvoření hypertextového odkazu
NYNÍ PRO VÁS PŘIPRAVUJEME Výpisky nově Toto je minulost !
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
MALOVÁNÍ NA POČÍTAČI další.
Aktivní škola - podpora, zlepšení kvality vzdělávání a výuky na základní škole Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Učební obor: Kadeřník, Kuchař-číšník Ročník: Internetová stránka.
INFORMATIKA Kreslíme na počítači.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Ivana Topolová VŠE v Praze
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Tvorba www stránek – (01) úvod Autor: Mgr. Josef Motl Datum: , ročník: 7. ročník ZŠ Vzdělávací oblast: Informační technologie Anotace: Prezentace.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_029.ICT.34 Tvorba webových stránek – fotogalerie ZPS.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Využití moderních technologií v rámci zvyšování kompetencí pedagogických pracovníků Projekt OP VK – Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP.
A-1.  studentům a učitelům:  základních,  středních,  vysokých škol  zájemcům o přírodní vědy Dle aktuálních potřeb je možné využít:  celého rozsahu.
Návod k aplikaci pro účastníky DofE Instalace aplikace a plnění aktivit systém iOS Verze aktuální k:
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Ovládání Windows 8.1.
Bohumil Havel MoodleMoot.cz 2016
Název školy: Autor: Název: Číslo projektu: Název projektu:
2OP484 Manažerská informatika 4 Google Suite
Tvorba webových stránek - tabulka
Tvorba webových stránek – místa v síti
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
(nabídka kreslících nástrojů)
Kofigurace & napájení Windows
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Instalace certifikátů
Elektronická pošta.
Prezentace v Power Pointu
Movie Maker 1 - základy. Movie Maker 1 - základy.
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Tvorba webových stránek
Office 365.
Transkript prezentace:

Vítej! Tato prezentace ti ukáže, jak do svého telefonu s Windows Phone 8 nainstalovat aplikaci Třídní novinky. Další

1. krok - certifikát 1)Připoj telefon k internetu. 2)Pod displejem klikni na lupu. 3)V Bingu klikni na „Kukátko Bing“ (oko). 4)Nastav telefon proti tomuto QR kódu. 5)Až se zobrazí „Výsledky“, klikni na adresu, která se ti pod tím zobrazila. 6)Přesměruje tě to do IE. Pokud bude nutné přihlášení, tak se přihlas svým účtem Microsoft. 7)Vybídne tě to ke stažení souboru. Klikni na „Otevřít“. 8)Až se to dostahuje, klikni na „Přidat“. 9)Hotovo. Další Předchozí

2. krok - instalace 1)Připoj telefon k internetu. 2)Pod displejem klikni na lupu. 3)V Bingu klikni na „Kukátko Bing“ (oko). 4)Nastav telefon proti tomuto QR kódu. 5)Až se zobrazí „Výsledky“, klikni na adresu, která se ti pod tím zobrazila. 6)Klikni na „Otevřít“. 7)Zobrazí se „Chcete nainstalovat firemní aplikaci?“ Klikni na „Instalovat“. 8)Aplikace by měla po chvíli být ve tvém seznamu všech aplikací. 9)Hotovo. Předchozí Další

3. krok - spuštění 1)Přejeď do seznamu všech aplikací. 2)Aplikaci najdeš pod názvem Třídní novinky BETA. 3)Klikni na ní. 4)Hotovo. Předchozí Další

A co tu všechno najdeš? Tak pokračuj dál. Předchozí Další

Novinky Tady najdeš novinky z webu Třídní novinky ( Předchozí Další

Fotky Tady najdeš fotky z výletů a různých třídních akcí. Když na fotku klikneš, tak se ti otevře na „nové stránce“. Pro úplné zobrazení na ní klikni ještě jednou. Předchozí Další

Videa Tady jsou videa z výletů a třídních akcí. Když na některé klikneš, otevře se ti v „nové stránce“, ve které se ti zobrazí YouTube. Pro lepší zobrazení si to překlop na šířku. Předchozí Další

Odkazy Tady najdeš odkazy na stránky učitelů. Předchozí Další

Akce a info Tady se budou nacházet informace ze žákovské knížky. Předchozí Další

Zamykací obrazovka Můžeš si i nastavit předinstalovaný obrázek na zamykací obrazovku. Předchozí Další

Připnutí fotky na úvodní obrazovku Když fotku rozklikneš můžeš si jí i připnout na úvodní obrazovku. Můžeš si jí přepnout do střední a malé velikosti. Předchozí Další

Připnutí aplikaci na úvodní obrazovku Aplikaci si můžeš připnout na úvodní obrazovku. Dlaždice aplikace má barvu podle tvého motivu. Dlaždice podporuje malou, střední i velkou velikost. Další Předchozí

Konec Jestli se ti aplikace nepovedla nainstalovat, tak mi napiš. Předchozí