ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kdo jsme… Jsme děti z Dětského domova Uherský Ostroh. Nejmladší je sedmi-letá Tereza. Potom šestnácti-letí hoši-Petr, Lukáš a Milan, které mu je 17. Nejstarší.
Advertisements

Když jsi se narodil, plakal si a všichni okolo Tebe se usmívali.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo tebe se usmívali.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Burgetová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
V.O.D.A.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_590_ Svět středověkého hradu AUTOR: Mgr. Michaela Vašíčková.
Jak v přírodě rozbřesk, dny a noci plynou – tak i v životě člověka po narození pokračuje dětství, mládí, dospělost a stáří. Připrav se na to!
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
STÁRNEME A MĚNÍME SE Alica Vacková 4.B
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Místo modlitby Centrum pro katechezi Olomouc 2013.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ilona Trojánková. Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Jak napsat ročníkovou práci
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_11.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Od naslouchání ke skutkům Vzorem: poslední večeře.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Výukový materiál vytvořen v rámci projektu EU peníze školám „Učíme aktivně“ Registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_14.
Holínská, E.: Základy účetnictví BIVŠ LS 2009/ Stručný obsah 2. přednášky předmět účetnictví majetek podniku - aktiva struktura aktiv vlastnický.
II. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Jana Havigerová Jana Přibylová Univerzita Hradec Králové
Označení vzdělávacího materiálu (kód):VY_52_INOVACE_PŘV.5.35 Název školy: Základní škola a Mateřská škola Byšice, okres Mělník Název programu: Operační.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Monika Březinová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Co jsme zač? skupina fajn lidí skupina lidí, kteří rádi mluví anglicky rádi objevujeme rozdíly mezi národy a mezi formami zemědělství rádi cestujeme rádi.
Austrálie Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Označení vzdělávacího materiálu (kód): VY_32_INOVACE_TE_1 Název školy: Základní škola Velké Opatovice, okres Blansko Název programu: Operační program Vzdělávání.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Způsoby modlitby II Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a.
Od Boha radost 1. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku mám, v srdíčku mám, v srdíčku mám. Od Boha radost, radost, radost, radost, v srdíčku.
Bez zkažených zubů, mám fakt príma hubu!!!
Akademie prarodičů a vnoučat Perspektiva-Pružnost-Prozíravost-Porozumění-Potřebnost Mezigenerační vzdělávací projekt společného setkávání a „ studia“ vnoučat.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
Měření síly vytvoř si vlastní siloměr
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
AnotaceSeznámení s největšími vynálezy lidstva, využití videa z internetu, náměty pro skupinovou činnost a prezentace vynálezů. AutorMgr. Ivana Tesařová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Doudleby, okres České Budějovice AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková NÁZEV:VY_32_INOVACE_11 _Moje rodina TÉMA:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
ČAS NA ZEMI. ČASOVÁ PÁSMA Země je rozdělená na 24 časových pásem a všechna místa v jednom časovém pásmu mají stejný čas!24 časových pásem Země se otočí.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZEYEROVA 3354, KROMĚŘÍŽ projekt v rámci vzdělávacího programu VZDĚLÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
ZAJÍCIZAJÍCIZAJÍCIZAJÍCI. Něco o nich Tvoří samostatnou skupinu savců Stavbou těla a způsobem života se podobají hlodavcům Zajíci, stejně jako hlodavci,
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Jaroslav Kudr pro OATGM
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
NÁZEV ŠKOLY: SOŠ Net Office Orlová, spol. s r. o.
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
Výpis z účtu Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Vztahy a pravidla soužití - rodina
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název prezentace (DUMu):
VZPOMENEŠ SI ? ? ? ? ? Matematika 2.ročník opakování.
Hádej, kdo to dneska slaví, komu přejeme hodně zdraví
BRAMBORA Příroda kolem nás.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Klientský pracovník Proč si vybrat právě nás?
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
POZORNOST, SOUSTŘEDĚNOST, PAMĚŤ - VZTAH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ
PANDAMENT.
Etika – rozbor dokumentu, filmu
Transkript prezentace:

ANOTACE DUMy Čára mého života I., II., III. tvoří celek materiálů, který vizuálně pomáhá žákům při úvahách o jejich životě minulém, budoucím blízkém a vzdáleném. Svůj život nakreslí jako čáru na papír do počítacího stroje (1 cm představuje 1 rok) a zachycují významné události ve svém životě. Mohou pracovat ve skupinách a diskutovat v rámci skupiny, ale praxe ukázala, že největšího efektu lze dosáhnout, když své postřehy děti sdělují celé třídě. V závěru hodiny je dobré žáky navést na otázku, zda se jejich životní osudy podobají nebo jsou každý jiný a proč.

ČÁRA MÉHO ŽIVOTA CO UŽ MÁM ZA SEBOU

CO UŽ MÁM ZA SEBOU? Den narození První zub Chodím Nástup do školky Nástup do školy První láska

Kde právě jsem?